2017. október 23., hétfő

TBS Vanilla Pumpkin testvaj

Ha kicsit is vonz a TBS Vanilla Pumpkin kollekciója, akkor ne gondolkozz sokáig, mert limitált kiadás lévén már csak néhány hétig lesz kapható! 
Éppen ezért - rám nem jellemző módon - nagyon siettem a teszteléssel és a posztírással is, hátha ez a teszt segít Nektek a döntésben. :) Csomagolás: A szokásos méretű, anyagú, formájú TBS tégely, ami ezúttal a Halloween színeiben pompázik. Vanília rudak és egy nagy tök díszíti, sőt van rajta egy havas faág is, meg egy cuki piros masni. A tégelyről az is kidrül, hogy 192 gramm/200 ml illetve hogy száraz bőrre ideális.  Illat, állag: Ami az állagát illeti, homogén, a tégelyben masszívnak tűnő, mégis viszonylag könnyed állagú, nagyon könnyen kenhető krémről beszélünk. (Olyan, mint pl. a mandulás vagy a mangós TBS testvaj.) 

Ami az illatát illeti, a TBS szerint: "A madagaszkári vanília édes és meleg aromája és a sütőtök tökéletesen alkotja meg a juharszirup, a sült tökmag és a mandula ellenállhatatlan illatos keverékét a legőszibb testápoló kollekcióban. Meleg, fűszeres, édes, olyan, mint egy frissen sült sütemény!"Az illatpiramis csúcsán az édes mandula, középen a sült tökmag, végül a vanília helyezkedik el. 

Rajtam a vanília és a mandula dominál, a tökmag egyáltalán nem érződik sem a bőrömön, sem a tégelyben és attól sem kell tartani, hogy az édes illatokat háttérbe szorítaná a sütőtök illata, mert az sincs jelen igazán. 

Még sem lehet azt mondani, hogy ez egy gejl, édes, cukorkás illat, ugyanis van annyira fűszeres, hogy tipikusan őszi illatnak lehessen titulálni. Valóban édes, fűszeres és simogató. Úgy körülöleli az embert, mint egy puha, meleg takaró. :) Igazi "bekuckózós" illat. :)  

Persze, ha már Vanilla Pumpkin, lehetne kicsit összetettebb, kicsit tökösebb :P is, de ezzel együtt is eléri a célját, így szerintem ez egy tökéletes őszi testápoló. (A kolléganőim/barátnőim is megszagolták, mindegyiküknek nagyon tetszett.:) 

Használat, hatás: Ahogy korábban már említettem, könnyen eloszlatható és szerencsére nagyon könnyen be is szívódik a bőrbe. Eleinte nagyon enyhén tapad, de egyáltalán nem ragacsos, nem zavaró, nem keni össze sem az ágyneműt, sem a ruhámat. Nem ragadnak bele a szöszök, nem okoz semmilyen kellemetlenséget a használata, úgyhogy szívesen kenegetem esténként. Már csak azért is, mert tök ;) jól hidratál. :)    

Összességében: Ez a testvaj azon TBS testvajak közé tartozik, amelyek könnyen kenhetőek, könnyen beszívódnak és nem hagynak kellemetlen réteget a bőrön, ezáltal kényelmes és problémamentes a használatuk. A Vanilla Pumpkinra is jellemző az intenzív, fenséges illat és a jó hidratáló hatás, szóval nem igen lehet belekötni. :) 

A kedvenc TBS testvajam a Honeymania illetve a Ginger Sparkle volt, amik sajnos már nem kaphatóak, és amit nagyon sajnálok, de ezek méltó utódjának találom a Vanilla Pumpkint, úgyhogy idén is van/lesz miért rajonganom. :)  

Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...