2011. november 19., szombat

Közvélemény kutatás

Mostanában valamiért egyre gyakrabban klikkelgetek a Makeuplaza honlapjára annak reményében, hogy egyszer csak új márkával bővül a kínálat és ismét kinyílik előttünk egy eddig nehezen elérhető márka kapuja, kiürítve ezzel a pénztárcánkat és örömmel vegyes izgalommal töltve el a szívünket! :)

 Katt a képre, hogy megnézhesd a jelenlegi kínálatot, mert van néhány újdonság!

Végignéztem a webshopban található, még bevezetésre szánt márkák listáját, és azt hiszem, ha lehetne kérni valamit a "MUP Mikulás"-tól, akkor én idén azt kérném, hogy tegye elérhetővé számunkra az Urban Decay-t, vagy a Makeup Forever-t. :)

Régóta szemezek mindkét márka termékeivel, de sajnos elég körülményes őket beszerezni, ha az ember nem gyakran jár külföldön, illetve ha eredeti terméket szeretne, elérhető áron, egyszerűen, biztonságosan.

A kérdés: Ti melyik márkának örülnétek a legjobban a fentiek közül?

14 megjegyzés:

  1. Stila! van tőlük egy alapozóm és imádom.

    VálaszTörlés
  2. Én a NARS-ra szavazok.

    A pirosítója tökéletes minden szempontból !

    VálaszTörlés
  3. Őszintén én mindent külföldről rendelek. Európából 1 héten belül megérkezik minden. MUFE és UD is van sok EUs webshopban.

    És érdekes módon, sok minden olcsóbb még a szállítási költséggel is.....Nem hiszem, hogy a MUP alámenne a kinti áraknak.

    VálaszTörlés
  4. Minden márkát szívesen kipróbálnék, de mikor lehet már őket kapni itt?Mindíg csak azt látom:Hamarosan?

    VálaszTörlés
  5. Kivancsi vagyok,egyaltalan bovulnek-e a markak naluk,vagy mezesmadzagrol van szo...

    VálaszTörlés
  6. urban decay és nars..de mindegyik jól jönne :)

    VálaszTörlés
  7. UD és benefit nagyon jó lenne.

    VálaszTörlés
  8. Nars, MUFE, Sephora amiket nagyon várok, de rettentően kíváncsi vagyok a Japonesque termékekre is! :)
    Egyébként azt azért figyelembe kell venni, hogy nem olyan egyszerű egy márkát behozni itthonra, nem megy egyről a kettőre ha 100%-ig hivatalosan csinálja az ember. Én várok szépen nyugodtan, ha meg valaki nem szeretne, akkor ott van ezer más külföldi webshop :)

    VálaszTörlés
  9. Japonesque, Elf, make up for ever:)

    VálaszTörlés
  10. Hát igen, Mo. minden sokkal nehezebb, hisz a világon eleve nálunk a legmagasabbak az adók és van belőle pár fajta! Ha ezt mind a vevőre terhelnék, akkor kb. 10x annyiba kerülne minden Mo-on. Miközben Amerikában sza*ré-hu*yé lehet adni a termékeket (mert negyed annyi adó sincs), addig szerencsétlen magyart jól megadóztatják, hiába szeretné ugyan annyiért adni, egyszerűen képtelenség, mert ellehetetlenítik a gazdaságot Mo-on. Egyébként, ha megnézitek, akkor a mai árfolyamot számítva a M.U.P. igenis lentebb van az áraival, ami az angol márkáit érinti. Ha kintről veszed átutalással, akkor a magyar bank akkora árfolyamot számít, hogy többe van a leves, mint a hús Hoppá!
    Egyébként nem hiszem, hogy a mézes madzagot húzza a cég! Én azért körülnéznék, hogy ekkora kínálattal egy márkán belül ki az aki még jelen van a piacon. Én türelmes vagyok, mert jó véleményem van a M.U.P-ról. Meg egyelőre kielégít a Sleek :-) Egyébként az Urban Decay-t várom.

    Csak egy megjegyzés az UD-val kapcsolatosan: az egyik barátnőm mindig csorgatja a nyálát (velem együtt) az UD gyártó honlapján, hogy milyen jó lenne. Megkérdeztem tőle, hogy ha itthon is lehetne kapni megvenné? Azt mondta nem, mert neki eleve drága. Szóval rájöttem, csak a szája nagy, hogy "mikor lehet már megvenni", de közben inkább E.L.F-et rendel :-)

    VálaszTörlés
  11. Ez vicces, én is így vagyok ezzel, mármint egyetértek az előttem szólóval. Én is nézegetem a drága termékeket és járatom a szám, hogy "na majd ha lesz itthon". De tudom, hogy akkor sem fogom megvenni, mert találok olcsóbb alternatívát :-)

    Egyébként makeupcakes hozzászólását nem értem. Szerintem azért már valamit bizonyított ez a cég!

    Shoptill: 100%, hogy nem tud az árak alá menni, hisz ha a gyártótól hozza, akkor neki vámmal, adókkal, szállítási költségekkel kell számolnia. Ez nem is várható el egy magyar vállalkozótól sem, mert nem tudja teljesíteni. Akkora kedvezményt pedig nem kapnak (gondolom), hogy mindezeket fedezze. Nem véletlen, hogy a L.A. 5-6x annyiért adja a termékeit, amennyiért adja.

    VálaszTörlés
  12. Sajna igaza van az előttem írónak. Magyarországon soha nem fogják tudni annyiért adnia termékeket, mint Amerikában, hisz ott 7%-os adó van, nincs szállítási költség, vám, körny.védelmi adó stb. adók, engedélyek. Itt meg most fogják 27%-ra emelni az adókat, így a szállítás is drágább lesz meg a többi is. Képtelenség a magyar vállalkozásoknak versenyképes árakat adniuk, még ha szeretnének sem tudnak, lehetetlen, mert ellehetetlenítették Mo. gazdaságát. Persze aki feketén árulja, az más kérdés.
    Bocs, hogy politizáltam egy kicsit, de a témába vágott és közgére jártam, kijött belőlem :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...