2011. november 14., hétfő

Twilight ékszerek :)

Nem kötődik szorosan a blog témaköréhez, de mivel fanatikus Twilight rajongó vagyok + mivel már csak 3 nap van hátra a 4. rész 1. részének premierjéig (- szép kis szóösszetétel), egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne írjak egy posztot a Twilight-os ékszereimről, amik közül egyet a premieren biztosan viselni fogok. :)

Miután megnéztem az első részt és elolvastam az összes könyvet, egyenesen megszállott lettem és elkezdtem mindenfélét gyűjteni, ami bármilyen módon kötődött a filmekhez vagy a könyvekhez. Ma a gyűjteményem legféltettebb és egyben legkedvesebb darabjait szeretném Nektek bemutatni: a Cullen család (filmbéli) ékszereinek hivatalos másolatait.


Az első részben ugyanis a Cullen család összes tagjának van valamilyen különleges ékszere, ami a család címerét mintázza. (A további részekben ezek az ékszerek már nem nagyon tűnnek fel.)
Carlisle-nak pecsétgyűrűje van (ő kimaradt a gyűjteményemből, mert nem volt jó a gyűrű mérete), Esmé-nek karkötője, Alice-nek és Rosalie-nak nyaklánca, Emmettnek, Jasper-nek és Edwardnak pedig csuklópántja (ő az exbarátomnál kötött ki, annó neki vettem ajándékba, de sebaj, majd veszek másikat!).

Még régebben csináltam pár fényképet az ékszerekről, amikből most csináltam pár montázst: egy-két képen az látszik, hogy hol tűnik fel az adott ékszer a filmben, két másikon láthatjátok magát az ékszert közelebbről vagy távolabbról és egy-egy másik képen azt is megmutatom, hogy nekem hogy állnak. :) Íme:






 Nagyobb méretért és jobb minőségért katt a képekre!!

Annó ezeket a másolatokat az Ebay-ről szereztem, nem tudom, hogy most kaphatóak-e és sajnos már az árukra sem emlékszem, de nem volt olyan nagy beruházás, az biztos.:)

Ha még nem láttátok volna ezerszer:



Nektek tetszenek az ékszerek (függetlenül attól, hogy imádjátok vagy utáljátok magát a filmet/könyvet)?

10 megjegyzés:

  1. addejjjóóóók:D:D:DD: főleg az alice nyaklánc. áh, nem vagyok rajongó, dehogy, teljesen véletlenül tudom csak:P:D

    VálaszTörlés
  2. nekem Rosalie nyaklánca tetszik a legjobban, de az összes nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Én nem vagyok fanatic, de nekem már az elejétől annyira, de annyira tetszik Rosalie nyaklánca :)

    VálaszTörlés
  4. mindegyik darab nagyon szépen kidolgozott,de Rosalie-nek megy még egy pont részemről is :$

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nekem Esmee karperece tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  7. Egy ideje mióta ebay-en megláttam, hogy van Vámpírnaplók nyaklánc, imádom az ilyen régi stílusú láncokat. Nekem legjobban Rosalie-é tetszik, bár nem vagyok fan. A régiségbörzén fogok egyszer találni valami különlegeset és egyedit :D *Chanel

    VálaszTörlés
  8. Egyedül leszek a véleményemmel, de nekem sajnos nem nagyon jönnek be. Maga az ötlet jó, és a címer motívuma is szép, de sajnos nagyon bazárinak néznek ki. :( Nem tudom, hogy miből vannak, de például igazi patinázott ezüstből gyönyörűek lennének. A Rosalie-s nyaklánc amúgy nagyon jól áll Neked, még jobban is, mint a színésznőnek, Nikki Reednek.

    VálaszTörlés
  9. Jaajj én imádom..ezekbe az ékszerekbe meg beleszerettem :) főleg Alice nyaklánca és Esmee karkötője

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...