2011. november 12., szombat

Teszt: NYX Mosaic pirosító - Rosey és Dare

Nagyon szeretem a NYX Mosaic pirosítóit! Nemcsak azért, mert igazán szép színekben kaphatóak, tartósak, és kedvező áron kaphatóak! Nemrég úgy döntöttem beruházok arra az utolsó két színre, amire nagyon fájt a fogam, ők a Rosey és a Dare.

Csomagolás:
Fényes fekete, kör alakú, fekete műanyag csomagolás, átlátszó tetővel, fekete betűkkel, ami 6,5 g préselt pirosítót tartalmaz. Nem záródik kifejezetten erősen, de különösebb baj sincs vele. Nekem tetszik. :)
 Felül a Dare, alul a Rosey

A szín: 
A pirosító 5 részből áll, egy-egy pirosítóban egy-egy adott szín különböző (sötétebb-világosabb, hidegebb-melegebb) árnyalatai váltakoznak.

Rosey: Élénk sötétrózsaszín, világos babarózsaszín és 3 féle szürkés mályva. Összességében rózsaszín, nem is túl világos, nem is túl sötét, olyan igazi Barbis babarózsaszín. :)

Dare: egy világos barack, egy középbarack, és 3 féle meleg tónusú barnás-barack árnyalat.
Összességében egy nagyon szép világos barack, ami felvitel után kicsit sötétebb, mint ahogy gondolnánk, de nagyon szép. Mindkettő gyönyörű szép természetesen! :D

 Dare

 Rosey

A hatás: 
Szépen pigmentáltak,de nehéz túlzásba esni velük. :) A Rosey matt finish-ű, a Dare szaténfényű, de arcon ez már egyáltalán nem feltűnő, nem leszel diszkógömb! :D

Illat és állag: 
Illatuk abszolút nincs, de mi tagadás, kissé porzanak. Ha óvatosan nyúlsz bele az ecsettel, akkor ez a probléma minimálisra csökken, de ha szereted körkörös ecsetmozdulatokkal kinyerni a pirosító a pan-ből, akkor elszabadul a pokol, mert akkor aztán tényleg porzik!

Tartósság: 
Könnyen eldolgozhatóak és kellően tartósak! Persze a színük a nap végére megfakul, de még délután 2-kor is látható, hogy pirosítottam reggel. :) 

Ár, beszerezhetőség:
Kb. 1000-2000 Ft körül van, attól függ, hogy milyen akciót sikerül kifogni, lelőhelyként az Ebay-t és a Cherry Culture-t lehet felsorolni, illetve egy-két Müllerben is összefuthattok velük. 

Összességében mindenkinek nagyon ajánlom a NYX Mosaic pirosítókat, érdemes egy-kettőre beruházni és kipróbálni őket. :)
4,5/5

4 megjegyzés:

  1. Lehet ezek a színeket külön-külön használni, vagy tetszőlegesen kombinálni, vagy az 5 együtt adja azt a hatást, ami a kézfejeden van?

    VálaszTörlés
  2. Mindig szemezek velük, de még nem rendeltem :) Mind a kettőnek gyönyörű színe van, de nekem valahogy az első jobban tetszik, I dont know why... :D

    VálaszTörlés
  3. A minták úgy készültek, hogy az ujjammal 2x köröztem az összes színt érintve.
    Az egyes színek elég kicsit ahhoz, hogy külön-külön lehessen használni szerintem, de némiképp világosabb vagy sötétebb eredményt lehet elérni, ha az ecset fejét valamelyik szín köré koncentráljuk. A Rosey-ban pl. van az a sötét rózsaszín, ha csak azt érintjük, valamivel sötétebb lesz a végeredmény, mintha belekeverjük a világosabb rózsaszíneket is, de nem számottevő a változás az arcon.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a Dare van meg, általában a barnásabb oldalán próbálom húzni az ecsetemet, mert a sötétebbik barack nagyon sötét rajtam. Én nagyon megszerettem, szép természetes pírt lehet vele készíteni!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...