2011. november 27., vasárnap

Teszt: Sleek Eye dust pigmentek


Nem rég szert tettem két Sleek pigmentre, és már viseltem is őket jó párszor, úgyhogy jöjjön róluk a teszt. :)

Csomagolás:
Meglepően nagy tégelyről beszélhetünk egy Sleek pigment esetén, mind a csomagolás méretét, mind a pigment mennyiségét illetően (6,5 g). 
Összehasonlításképpen: NYX pigment, Sleek pigment, normál kis tégely
A tégely átlátszó műanyag, a kupak matt fekete, aminek a tetején rózsaszín, az oldalán fekete fényes betűs márkajelzés szerepel. 
Könnyű, jól záródik. Ha letekered a kupakot, találsz egy kis darab papírt, ami ugyebár a kiszóródást hivatott megoldani, de mivel nincs igazán jól ráragasztva, nem látja el ezt a védelmi funkciót. Pozitívum azonban, hogy az egész tégely le volt fóliázva, úgyhogy biztosan én voltam az első, akik kinyitotta. :)

Színek:
Nekem két árnyalat van meg, a Hypnotic, ami egy gyönyörű sötét kék, és a So Sleek, ami egy igazi, élénk pink, hasonló a Sleek felirat pinkjéhez. :) Intenzív, szép színek, de e kék valahogy pigmentáltabb és alap nélkül is jobban megtapad a bőrön. 








Illat, állag:
Az illata elhanyagolható, normál felhasználás mellett jelentéktelen.
A textúra már érdekesebb, a két szín eltérő finomságú. A kék durvább, olyan kis darabokban összeálló, a pink viszont sokkal finomabb, mint kb. egy porpúder. Mindkettő könnyen eldolgozható, de a rózsaszín valamivel jobban porzik és előbb eltűnik, ha túl sokat satírozol.  

A hatás:
A két színnek különböző a finish-e. A kék csodás metálfénnyel bír, míg a pink mattabb, de a mikro csillámoknak köszönhetően ő is inkább a csillogó kategóriába tartozik. 

Tartósság:
Szemhéjalapozóval természetesen órákon át tartanak, alap nélkül a rózsaszín nem az igazi, de kék megállja a helyét, ha nem túl olajos a szemhéjad.

Ár, beszerezhetőség:
1100 Ft/db áron megvásárolhatóak a MUP-ban. 

ITT tudjátok megnézni a többi színt. 

Összességében jó vételnek tartom, rengeteg pigmentet kapunk, kedvező áron, amik között talán vannak gyengébb minőségű színek, de ár érték arányban még így is kimagaslóan teljesít. :)  

Most ennyi csajok, legyetek jók! :)

8 megjegyzés:

  1. wow. a Hypnoticot már kinéztem magamnak én is. :) szuper színe van. köszi a tesztet.

    VálaszTörlés
  2. ááá de gyönyörű a hypnotic! :)

    VálaszTörlés
  3. A kék egyszerűen gyönyörű! Pont olyan, mint a MAC-től a Cornflower pigment.. Csodás!

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép mindkettő!!!mikor láthatjuk élesben?:)

    VálaszTörlés
  5. A Sleek termékei nagyon hasonlítanak a MAC-hez, sok terméke azonos, már sokszor észrevettem, bár MAC-em kevesebb van :-) Nekem a pink szín arcpírnek is szuper lenne és tényleg iszonyú sok ez a 6,5 g mennyiség ennyi pénzért. Ráadásul jó a minőség is. A fotók jók lettek, ezért nekem a pink is ugyan úgy pigmentáltnak látszik, nagyon szép, kellemes szín mind a kettő.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek a színek! Eszméletlen mennyire élénkek. Én most szert tettem egy SLEEK palettára, nagyon meg vagyok elégedve azokkal a színekkel is. Ha érdekel Benneteket, itt megnézhetitek: avianarahl.blogspot.com
    Sziasztok :)

    VálaszTörlés
  7. Egy kis meglepetés! :-)))
    http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/12/karacsonyi-csavar-xmas-twist.html

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...