2013. december 10., kedd

"Szeretem is, meg nem is" termékek 2. rész

Ma egy újabb olyan termékről fogok írni, amit igazából annyira nem szeretek, hogy kedvenccé kiálltsam ki, sőt!, de nem is utálok annyira, hogy kihajítsam a szemétbe. Vannak hibái, az biztos, de van egy nagy-nagy előnye is, amit én értékelek olykor. A mai poszt főszereplője a Max Factor Lipfinity-je.


Mit nem szeretek benne? 

1. Tény, hogy a felvitelnél trükközni kell. Fontos például, hogy alapréteg (a szín) tökéletesen rászáradjon a szádra, mielőtt rákened a balzsamot, mert ha nem várod meg a teljes száradást, akkor nem lesz extra tartós a végeredmény, csak átlagos. A legcélszerűbb az, ha a felvitelt követően, a teljes száradásig nyitva tartod a szád egy kicsit, így biztosan nem érnek össze/ragadnak össze az ajkaid, ami viszont nem túl kényelmes...

A szájfény kivitelű alapréteg (ami a színt ad az ajkaknak) és a balzsamos fedőréteg

2. Extrém módon szárítja az ajkakat! Balzsammal oké, az első fél órában szépen fénylik és kellemes érzés viselni is, de miután lekopik a balzsamos réteg, a szám jól láthatóan kiszárad, lemattul és könyörög egy kis hidratálásért. Ilyenkor célszerű lenne újra bekenni a balzsammal (akár a Lipfinity balzsammal, akár egy sima, átlátszó ajakbalzsammal) de nekem személy szerint nincs kedvem félóránként balzsamozni a szám...éppen ezért szeretnék egy igazán tartós rúzst, hogy ne kelljen állandóan kenegetnem...

3. Az is tény, hogy nem kopik valami szépen. Belülről-kifelé kezd kopni, így néhány óra után már csak a száj szélén látszik, az ajkak belsejéről eltűnik...olyan, mintha körbekontúroztad volna a szád, de nem használtál volna mellé/fölé rúzst...ami, hogy is fogalmazzak....hatalmas bűn!

4. Baromi nehéz lemosni. Vízálló sminklemosóval, sőt olajokkal is próbálkoztam, de nem igazán lehet eltüntetni maradéktalanul egyikkel sem. Egyetlen egy dolog működik: ujjal le kell dörzsölni...ami, mondanom sem kell, szintén nem kellemes. 

5. Az ára minden, csak nem baráti. Ha jól emlékszem bőven 3000 Ft felett van, ami, tekintve az előbbi néhány pontot, egyáltalán nem indokolt.

Mit szeretek benne? 

Jogosan merül fel bennetek a kérdés, hogy a felső 5 pontot végigolvasva, miért szeretem még is.

1. Hát azért, mert ez a rúzs tényleg mindent kibír. Ihatok, ehetek, beszélhetek, bármit csinálhatok, nem hagy nyomot sem a poháron, sem a ruhán, sem a Jopek arcán...lerobbanthatatlan.

 A szín neve: Spicy

Annyi a lényeg, hogy az esemény, amin viseled, ne tartson néhány óránál tovább - hogy ne derüljön fény a csúnya kopásra - (pl. egy vacsora vagy egy első randi, ahol nem valószínű, hogy csókolózni fogsz, egy 2-3 órás baráti összejövetel, vagy bármilyen alkalom, ahol fontos, hogy kivételesen jól nézz ki, de ami nem jelent egész napos programot) és néha be kell kenni egy kis balzsammal, hogy kellemesebb legyen viselni.

Napsütésben:

Szűrt fényben:

2. Bár nem kifejezetten egyedi ez a szín, de nekem nagyon tetszik. Szeretem az ilyen pirosas árnyalatokat, szerintem elegánssá teszi a legegyszerűbb sminket is.

Újravásárolom?
Valószínűleg nem. Tartós, az tény, a legtartósabb rúzs, amit valaha használtam, de csak "fél napos" rúzsnak jó, annak is csak gyakori balzsamozás mellett.

Ha mégis vennék Lipfinity-t, akkor maximum csak egy színben, ami minden szemsminkhez/ruhához megy (egy olyan Jolly Joker színben), hogy ha tényleg nagyon tartós rúzs kell, akkor elő lehessen kapni bármilyen színösszeállításhoz, bármilyen alkalomra, kivételes esetekben, de állandó, mindennapi használatra semmiképpen sem ajánlom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...