2014. január 8., szerda

Halogató beauty blogger TAG

Eszter blogján találtam ezt a TAG-et a minap és nagyon megtetszett, úgyhogy kitöltöm. Tegyétek meg Ti is!:)

1. Nevezz meg egy olyan szépségápolási módszert/rutint,amit csak ritkán használsz/követsz!
Borotválkozás! Nagyon utálok szőrteleníteni, ezért szégyen, nem szégyen, télen jóval ritkábban szánom rá magam, mint mondjuk nyáron. (Elvégre hosszú farmerban nem látszik, hogy milyen sűrűn borotválkozik az ember lánya, nyáron viszont, strand időszakban muszáj tetőtől talpig szőrteleníteni.) Persze nem hagyom túlzottan elburjánzani a kritikus területeket, de ameddig lehet, addig húzom-halasztom a dolgot.

A kép forrása: http://nymag.com/thecut/2012/08/lunchtime-beauty-qa-dry-legs-from-shaving.html

2. Rendszeresen kimosod az ecseteidet?
Igyekszem heti 1x, jó alaposan, babasamponnal kimosni őket, de mivel baromira unom minden egyes alkalommal ezt a műveletet, van úgy, hogy elsunnyogom a dolgot és csak két hét után tisztítom ki őket rendesen.

3. Meddig bírod lepattogzott körömlakkal?
Talán 1 napig ha bírom, tovább biztos nem. Szerintem nagyon igénytelen dolog lepattogzott körömlakkal tenni-venni napokig. Az ilyen körmök látványa mindig kiborít: 

A kép forrása: http://www.femina.hu/szepseg/kepes_cikkek/smink_oltozkodes_az_allasinterjun

4. Meddig halogatod az elfogyott termékek újravásárlását?
Attól függ, hogy van-e más márkából hasonló termék itthon, ami pótolja egy ideig a kiürült terméket, illetve az is szempont, hogy milyen hamar lehet beszerezni egy adott terméket, ha elfogy. A Holika Holika Clearing Petit BB-ből pl. még azelőtt megrendeltem az utánpótlást, mielőtt ténylegesen elfogyott volna a tubus, hogy ne kelljen nélkülöznöm egy napig sem, de általában nem ez a jellemző.

5. Mi a legszörnyűbb szépségápolási szokásod?
Nem hiszem, hogy van kifejezetten szörnyű szépségápolási szokásom, de vannak olyan dolgok, amiket nem szeretek csinálni, mert kissé gusztustalanok számomra, ennek ellenére azonban sosem halogatom őket. Ilyenek pl. a fültisztítás, az orrpiercing kitakarítása/fertőtlenítése és a lábkörömvágás.  

6. Nevezz meg egy - nem szépségápolással kapcsolatos - szokást, amit mindig halogatsz!
Hivatalos ügyek elintézése. Pl. bank, okmányiroda, adóbevallás, telefonos aktiválások, stb.

7. Időben el tudsz készülni, ha menned kell valahová, vagy kapkodsz és elkésel?
Az esetek 99%-ában elkészülök időre, főleg ha jó előre tudom, hogy mikorra kell elkészülnöm.
Nem szeretek késni, mivel én is utálom, ha megváratnak. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mások miatt elvesztegessünk akárcsak fél órát is! 

8. Be tudod tartani a vásárlási stoppokat?
Nem igazán. Ha elhatározom, hogy most akkor egy hónapig nem veszek semmit, tuti, hogy még aznap egy hatalmas akció kezdődik a The Body Shop-nál, amit egyszerűen nem lehet kihagyni, vagy akkor van 70%-os kedvezmény mindenre az elf-nél + ingyenes szállítás, és máris bukott a mutatvány. :D :P 

9. Rendezetten tárolod a smink/körömlakk készletedet?
Alapvetően igen, de sminkelés közben/után pl. katasztrófa a helyzet az asztalomon...kb. mintha bomba robbant volna...itt egy ecset, ott egy spirál...aztán takaríthatok minimum 10 percig magam után. 

10. Mennyi volt a legtöbb idő, ameddig hanyagoltad a blogolást, hány napot hagytál ki maximum?
2012-ben volt egy ilyen időszak, amikor megvettem és felújítottam életem első lakását. Március 19 és Június 10 között összesen 1 posztot írtam, az is arról szólt, hogy: "Kicsit eltűntem, de nem teljesen, úgyhogy legyetek türelemmel, visszajövök." :D Szóval igazából ott kimaradt két bő hónap, de csak mert minél előbb be akartam költözni, így aztán minden hétvégén dolgoztunk a kecón a srácokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...