2014. május 4., vasárnap

Natúr esti, alkalmi smink

Aki nem fél fekete szemhéjpúdert használni nappal, nyugodtan viselhet hasonló sminket napközben, akár munkába is, mindenféle különösebb apropó nélkül, de ez a smink szerintem leginkább estére és különleges alkalmakra ideális.

Elegáns, mégsem unalmas, hangsúlyos, de nem túl sok. Igazi Jolly Joker, a bézs-barna-fekete színkombó ugyanis mindenféle ruha mellett, bárhol, bármikor, bármilyen eseményen megállja a helyét! :)

A smink alapját egy (mint utóbb kiderült, nem túl jó minőségű) bézs szemhéjpúder jelentette, majd miután leragasztottam cellux-szal a szemem külső sarkát - hogy a külső V széle egyenes és hangsúlyos maradjon -, a mélyítővonalba egy matt világosbarna színt vittem fel, majd egy matt fekete szemhéjpúderrel hangsúlyoztam a szememet. 

Nem akart fókuszálni a gép...sorry. 

Ezután nagyon vékony tusvonalat húztam a szempillák tövébe, egy kevés fekete szemhéjpúder került az alsó szempillasor külső sarkához, majd következett a szempilla göndörítő, a spirál, egy korallos pirosító és egy barackos, nude szájfény.


(A porté fotókon egyébként valahogy furcsán eldolgozatlannak tűnik a mélyítővonal barnája...nem tudom hogy miért, élőben ugyanis abszolút nem látszott, hogy ott még satírozni kellene, szép átmenet volt a világosbarna és a bőrszínű szemhéjpúder között....:S)

 Hoppá! Belóg a képbe a ruhaszárító...:P  




Mára ennyi Csajok, de hamarosan újra jelentkezem! :) Sziasztok!

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! Imádom az ilyen sminkeket. :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás ez a smink, hétköznapra is szívesen viselném :)

    VálaszTörlés
  3. Kivétel nélkül gyönyörű sminkeket készítesz, ez is nagyon-nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lett!! Amúgy room tour-os bejegyzést nem tervezel véletlenül? Nagyon kíváncsi lennék a lakásodra.:)

    VálaszTörlés
  5. És már megint hibátlan! Gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű! Nagyon tetszik a blogod! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...