2014. június 13., péntek

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ajakceruza

Az az igazság, hogy az Astor termékek sosem hoztak lázba. Unom már Heidi Klum-ot, nem vagyok oda a termékek csomagolásárt, sem a minőségükért, szóval eléggé hidegen hagy ez a márka.


A rúzscerkák megjelenésével azonban az Astor is előállt a saját verziójával, és sikerült egy egészen gyönyörű színt is összehozniuk, a "Hug me"-t, amire le is csaptam még vagy a JOY napok vagy a Glamour napok alkalmával....már nem emlékszem pontosan, mindenesetre az eredeti ára 2699 Ft lett volna, de a kupon ellenében ebből lejött 25%.

Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter a csomagoláson talált címke szerint egy  "Krémes, hidratáló ajakrúzs, ami csillogó, akár egy szájfény, ápol akár egy ajakbalzsam, felvitele és viselete akár egy rúzsé, precizitása akár az ajakkontúrceruzáé." Szín, balzsam és fény egyben.

Lássuk mi igaz ebből! :)


Vastag, a rúzs színével megegyező színű műanyag ceruza rejti az ajakrúzst.
A kupak nem záródik valami jól (nem táskába hajítós), az arany betűk pedig - ahogy a képen is látszik - hajlamosak lekopni, így egy idő után elég igénytelen benyomást kelt a ceruza külseje. :(
A ceruzát nem kell hegyezni (nem is lehet a kemény műanyag foglalat miatt), úgy működik mint egy rúzs: a ceruza végén található arany színű részt kell tekergetni a rúzshenger kiemeléséhez.



Az illata kellemes, édeskés, nem zavaró.
Állagát tekintve nagyon-nagyon-nagyon krémes, könnyen eloszlatható, tényleg olyan, mint egy ajakbalzsam! Rettentően kényelmes viselet, egyáltalán nem ragad, ráadásul tényleg jól hidratál!
Persze a brutálisan kiszáradt ajkakkal nem biztos, hogy csodát tesz, de az enyhén kiszáradt ajkakat nem szárítja tovább, felüdülést jelent a viselete!


A Hug me egyébként egy meseszép barackos-rózsaszínes árnyalat, nyárra illetve tavaszra egyszerűen tökéletes!


Ennek a színnek a pigmentáltsága "pont jó" kategória: nem túl erős, a fedése nem maximális, de szép színt ad az ajkaknak és közben egészen természetes marad, ráadásul szépen, egyenletesen felvihető, nem csíkozódik, tükör nélkül is gond nélkül javítható.     

Árnyékban, beltérben szépen, visszafogottan, szaténosan fénylik és határozottan rózsaszínes. (Nem úgy csillog, mint egy vizes hatású szájfény, inkább úgy, mint a Labello Fruity Shine változatai.)
Ha azonban közvetlenül rásüt a nap, a képeken is kivehető arany, viszonylag nagy csillámok mesésen szikráznak a fényben! Ilyenkor az arany fény felerősödik, és barackosabbá válik az összekép! Gyönyörű! Mint a NARS Orgasm pirosítója rúzs formában!  

A tartóssága nem kiemelkedő. Először a szájfényszerű csillogás tűnik el, marad az enyhe szín és a csillámok, majd fokozatosan eltűnik az ajkakról a szín is....viszonylag hamar. :(
Az ivást többé-kevésbé bírja, de evés után persze javítani kell.

Összességében: A címke leírása hű képet ad a rúzscerkáról! Tényleg nagyon krémes, tényleg hidratál, valóban nagyon kellemes viselni, akárcsak egy ajakbalzsamot, ráadásul csillog is, színt is ad....nem tudok belekötni! :)
Szeretem, biztos, hogy beruházok még egy-két rózsás árnyalatra is! 

Csomagolás: 3/5
Illat: 4/5
Állag: 5/5
Szín: 5/5!
Pigmentáltság:  3/5
Használat: 5/5
Hatás: 4/5
Tartósság: 3/5

Ti hogy álltok az Astor termékekkel? Van kedvencetek Tőlük? 

3 megjegyzés:

  1. Nekem évek óta nagy kedvenceim az Astor rúzsok. Az egyik legjobb márka, ha drugstore rúzst keres az ember.

    VálaszTörlés
  2. Mennyire szép ez az árnyalat!

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretem ezt az ajakvajat, egy bogyószínű árnyalatom van, de annyira könnyű viselet, olyan hidratáló, hogy szeretnék még belőle betárazni valami nude színt is! Csak az akciókra várok! :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...