2014. június 29., vasárnap

Catrice pirosító - Pinkerbell

A Catrice pirosítói jó ideig elkerülték a figyelmemet. Egyrészt eleve nem nagyon vonzanak a drogériás pirosítók (valahogy uncsinak éreztem a felhozatalt), másrészt a Catrice pirosítói az állvány alján bújnak meg, jóval a szemnek még kényelmes szint alatt, így egyszerűen nem figyeltem fel rájuk.


A Primőr Kft-től kapott csomagban azonban volt egy Catrice pirosítói is, mégpedig a Pinkerbell nevű árnyalat, amitől először nnnnagggyon féltem. Sokáig nem mertem kipróbálni, mert elég ijesztő a pan-ben, és igaz, ami igaz, miután rávettem magam a tesztelésre, kiderült, hogy arcon sem túl naturális, de tulajdonképpen egészen hordható! Tényleg! Majd meglátjátok! :)


Csomagolás: A márka szemhéjpúdereinél már megszokott, átlátszó, kemény műanyag kompakt, ezüst betűk, nem sok díszítés, nem sok felirat, csak ami tényleg szükséges. 5g. A kompakt jól, hangos kattanással záródik, nincs gond vele. Jól néz ki (semmi extra, de nem is csúnya) és abszolút praktikus, strapabíró darab. :)


Illat, állag, pigmentáltság: Főként az essence púderecsetével és az új Boar Line pirosító ecsetemmel (erről az ecsetről lesz még szó később!) használtam, mindkét ecsettel remekül tudtam vele dolgozni! Nem porol zavaróan, csak amennyire kell, könnyen eldolgozható, építhető - bár ennél a színnél erre nem nagyon van szükség, mert elképesztően pigmentált ez a szín! - szépen, egyenletesen, jól fed, illata nincs.


Szín, finish: Ez az árnyalat egy élénk, vibráló sötét Barbie rózsaszín! Teljesen matt.
Nem mindennapi szín az biztos! Egyáltalán nem természetes, szóval ha ezt a színt használod, mindenki tudni fogja, hogy pirosító van rajtad, vagyis suliba és olyan helyekre, ahol visszafogottan illik megjelenni, nem ideális, de ha egy kicsit bevállalósabb vagy, be fogod tudni illeszteni a hétköznapjaidba! 


Tartósság: Nekem nem szokott problémám lenni a pirosítók tartósságával, most sem volt. Egész nap bírta, nem kellett igazítanom.



Beszerezhetőség/ár: Minden Catrice pulttal rendelkező drogériában megtalálható, 1099 Ft-ba kerül.

Összességében: Mit is mondhatnék? Ez egy abszolút elérhető árú, kifogástalan minőségű pirosító! Nem tudok egy ellenérvet sem felhozni ellene, engem meggyőzött. :) 5/5

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll és abszolút természetesen áll rajtad, szerintem nem durva! :) Széép, és a sminked is gyönyörű! :))

    VálaszTörlés
  2. Én is természetesnek mondanám rajtad, bár számomra eddig te vagy az egyetlen aki úgy tudja felvinni a pirosítót, hogy látszik is és látványos hogy ott van, de mégsem túl sok. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon illik hozzád és én sem mondanám durvának, meg rajtad amúgy is minden pirosító természetesnek hat :)

    VálaszTörlés
  4. Hú, hát köszi Csajok! Pedig gondolkodtam rajta, hogy megválok tőle, de ha Nektek ennyire tetszik, lehet, hogy megtartom! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom az ilyen élénk pirosítókat, bár én halványan szoktam őket használni :D Mindig félek attól, hogy túl sokat viszek fel, és bohóc fejem lesz.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól áll neked! :) Egy világosabb verzióval már egy ideje szemezgetek én is :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...