2014. július 14., hétfő

Nem vált be: Bourjois Beauty'Full Volume szempillaspirál

Egy időben elhatároztam, hogy kipróbálok pár Bourjois spirált. Sokat gondolkoztam, hogy melyik legyen az első, de mivel dús és drámai pillákat szerettem volna, a Beauty'Full Volume spirált választottam, mert a Krémmániás vélemények alapján ez felelt meg leginkább az elképzeléseimnek.


Lássuk, beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket!

Csomagolás: Az az igazság, hogy a csomagolásáért annyira nem vagyok oda. A magenta-fekete kombó tetszik, de ez a csíkos design és a sok, jóformán tök felesleges felirat nem igazán. Egyszerűen nincs luxus érzésem tőle! 9 ml egyébként.


A kefe: Ez egy elég hagyományos formájú, viszonylag duci, egyenletesen vastag, sörtés keféjű spirál. Kicsit old school, mikor megláttam, kicsit csalódott voltam....lehet hogy vásárlás előtt el kellett volna olvasnom pár tesztet róla?! :P ;)


Illat, állag, szín: A spirálnak pont ugyanolyan illata van, mint a L'Oreal spiráloknak. Nem zavaró, használat közben egyáltalán nem érezhető. Az állaga jó: nem túl folyékony, nem túl száraz, a kezdettekkor sem volt túlságosan híg. A színe szép fekete, nincs gond vele.

Használat, hatás: Azt kell, hogy mondjam, a kapcsolatunk nem indult valami fényesen....
Az elején nagyon összetapasztotta és összekuszálta a pillákat, egyszerűen nem úgy álltak, ahogy kellett volna, ráadásul kis gombócok keletkeztek egy-egy pilla közepén/végén/tövében.


Kellő távolságból nem volt katasztrófális a helyzet, nagyítós tükörben, illetve nagyon-nagyon közelről valóban nem voltak túl szépek a pillák, de 10 centiről nézve nem igazán lehetett belekötni, tényleg drámai volt a pillasor, viszont mivel sokat szenvedtem a gombóckák eltüntetésével, hamar elment a kedvem tőle, ezért egy időre félre is tettem, gondoltam később adok még neki egy esélyt.

A 2. körben már jobban tetszett a hatása, már nem álltak össze úgy a pilláim, és valamivel egyenletesebben lehetett felvinni a festéket a pillákra, de még mindig nem volt az igazi, úgyhogy újra félretettem.  

 1 réteg:

2 réteg: 
 

Kb. 2 hete eszméltem rá, hogy most már tényleg meg kéne írni róla a tesztet, és újra elővettem. Most ilyen hatást tudtam vele elérni:






Mostanában már egyáltalán nem tapasztja össze a pillákat, sőt, egészen szépen szétválasztja őket, de még mindig nem olyan rendezett és szép a pillasor, amilyennek szeretném. Dúsnak dús és elég látványos is, de a fránya gombóckák még mindig előjönnek néha.       

Tartósság: A tartóssággal nem volt gond, nem tapasztaltam semmi kirívót.

Beszerezhetőség, ár: 2490 Ft-ért vettem az iparfümériában.

Összességében: Nem tudom, hogy a kefe vagy a festék állaga-e a ludas, mindegy is, a lényeg, hogy nekem ez a spirál csalódás volt. El fogom használni, mert napról napra egyre szebb pillákat csinál, de ha egyszer elfogy, nem fogom újravenni!

6 megjegyzés:

  1. Az első képek kissé túl drámaiak voltak, de az utolsók meggyőzőek :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, az első képeken szerintem úgy fest, mint egy filléres spirál :/ Az utolsó képeken már sokkal jobb, de azért nem az igazi szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó képeken nagyon tetszetős! Nekem a Bourjois-tól az ultra care szempillaspirál vált be! Mivel a kék szemek sokkal érzékenyebbek, ezért bátran ajánlom neked is! :)

    Nézd csak, itt írtam róla egy tesztet is, ha van kedved olvasd el: http://imadeitiloveit.blogspot.com/2014/01/teszt-bourjois-ultra-care.html

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez a kedvenc szempillaspiralom, imadom, tokeletes es sokaig tart.

    VálaszTörlés
  5. nem old school akart lenni az old's cool? :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...