2014. július 9., szerda

Sleek - Vintage Romance

A Sleek Vintage Romance nevű palettájába már akkor beleszerettem, mikor először megláttam a neten a promóképeket! Az a helyzet, hogy teljesen elbűvöltek a színei...   

A lila árnyalatai amúgy is mindig levesznek a lábamról, de talán ellen tudtam volna állni ennek a palettának, ha a lilákat nem ilyen gyönyörű arany színekkel kombinálják! Ezt a két színt ugyanis valahogy annyira szépnek találtam így együtt, hogy arra nincsenek szavak! :D    

Jól esett csak ránézni is, ráadásul a palettában található legtöbb szín metálfényű (ami Nálam nyerő!) és mivel jó sok Sleek paletta van már itthon, tudtam, hogy a minőségükben sem fogok csalódni, így nem volt mit tenni, meg kellett venni! ;)

Na, jöjjenek a képek, azok helyettem is beszélnek! :)


A paletta egy ilyen cuki kis dobozban érkezik, de benne csak a jól ismert, matt/fényes fekete kompaktot találjuk.


Személy szerint ezt a csomagolást én már egy kicsit unom. Szuper lenne pl., ha mondjuk olyan mintát kapott volna a paletta teteje, mint maga a doboz! Akkor azonnal, kilométerekről is látnánk, hogy melyik változattal van dolgunk, nem kellene a paletták hátulján kutatni a feliratot, hogy mégis melyiket tartjuk a kezünkben és valljuk be, sokkal mutatósabb is lenne az egész! 


Mindenesetre, a kompakt minősége remek, hiszen jól záródik, strapabíró, és óriási benne a tükör is.
Tényleg csak egy kis dísz hiányzik...


 A palettában egész pontosan 8 metálfényű, 3 csillámos és 1 matt színt találunk. Van itt sárgaarany, óarany, világos, fénylő barna, fehér, fekete, egy számomra kissé megfoghatatlan színű satírozószín és 6 féle lila - 4 meleg fényű és 2 hideg tónusú. 



A 12 szemhéjpúderből 11-gyel nagyon meg vagyok elégedve! Szépen pigmentáltak, intenzívek és nincs gond a textúrájukkal sem (a metálosok szinte krémesek, a csillámosak pedig meglepően jók!).
Már mindegyik színt kipróbáltam, nagyon könnyen használhatóak, alig porolnak, csak minimálisan potyognak le a szem alá a felvitelkor, nem kell velük trükközni reggelente.

A kakukktojás a felső sor utolsó előtti színe, balról az ötödik, a kékes lila. Utóbbi nem elég erőteljes, a mintákon is látszik, hogy gyengébb, mint a többi, és sajnos a szemhéjon, élesben sem az igazi. (A mintákat alap nélkül, az ujjammal csináltam.)


Az egyik kedvenc színem a palettában a mutatóujjamon lévő óarany! 

Itt látszik, hogy a kékes lila egy kicsit áttetszőbb, mint a többi. 

 A 2. sor első színe is nagy kedvencem! Barna is, lila is, burgundi is, rózsaszín is...mesés!

 
Ez az élénk, vibráló lila pedig egyszerűen fenomenális! :O *.*

Összességében, telitalálat ez a paletta számomra! 
Meglepő módon még a csillámos színeket is megszerettem, mert bár a nap folyamán minimálisan potyogtak a kis ezüst csillámok, még sem lett diszkógömb az arcomból a nap végére! :P Felvitelkor sem olyan erős egyébként a csillámlás, inkább a matt hatás érvényesül.   

Bár az utóbbi időben kb. 2500 Ft-ról 2790 Ft-ra emelkedtek a Sleek paletták árai a MUP-ban, még ezzel együtt is nagyon-nagyon-nagyon megéri beruházni egy Sleek palettába, főleg ebbe! :D 

7 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon szeretem ezt a palettát. :) Még tavaly ősszel vettem meg és akkor valamint télen csak ezt használtam szinte. Mostanra kicsit háttérbe szorult a Garden of Eden mellett, de az arany színeket és az első sor utolsó színét még mostanában is gyakran használom. :) Szerintem is nagyon jó paletta, az elmúlt 1 évben a legszebb a Sleek-től, habár most az új arab ihletésű is nagyon tetszik a promóképek alapján. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Garden of Eden-t én is megvettem, de azt még nem fotóztam be, addig pedig ugyebár jó blogger nem áll neki tesztelni. ;) Mindenesetre már alig várom, hogy azzal is játszak! :D

      Az arabian nights nekem is szimpi, tetszik, hogy olyan sokféle szín van benne, jól kihasználhatónak tűnik!

      Törlés
  2. Imádom ezt a palettát ^^ Én nem nagyon vagyok tekintettel az évszakokra, lazán használom a színeit nyáron is, nem tudom megunni :)

    VálaszTörlés
  3. Az első netről rendelt, első Sleek palettám. Imádom! Bár most éppen a Make up revolution Iconic 3 palettát nyúzom ezerrel, azért időről-időre visszatérek a Sleekhez.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez a paletta van meg, és az Iconic3... :D Az első szuper palettám. Még valami kékeset, vagy lilásat szeretnék...

    VálaszTörlés
  5. Ez tipikusan az a paletta, amibe annyiszor szeretek bele, ahányszor látom. :) Még ősszel vettem meg és nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
  6. Tényleg csodaszép, de én a sok hasonló színem miatt túladtam rajta, és szerencsére szerető gazdára talált :-) Neked biztosan csodásan állnak a színei, és tessék befotózni a GOE-t is, mert azzal is biztosan csodákat művelsz majd :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...