2014. szeptember 28., vasárnap

Csalódás! - Skinfood Peach Sake Pore BB krém

Mióta megjelentek a koreai BB krémek a magyar piacon, én szinte egyáltalán nem használok alapozót. Sokféle BB krémmel volt már dolgom, egy-kettőt újra is vettem párszor, de néha-néha kipróbálok újakat is, egyrészt mert izgalmas dolog új cuccokat kipróbálni, másrészt hiába van itthon jó pár sárgás tónusú BB, valahogy egyik sem elég sárga, mindegyik elüt a nyakamtól egy picit.

A Skinfood Peach Sake Pore BB-jéről azt hallottam, hogy rendkívül sárgás, ezért is vettem meg néhány héttel/hónappal ezelőtt, sajnos azonban óriási csalódás volt számomra ez a BB.


A csomagolással nincs gond. A tubus mondjuk elég kicsi a kupakhoz képest (elég aránytalan az egész), és csak 30 ml krémet rejt, nem 50-et, ahogy azt a koreai BB-knél már megszoktuk, de szép a design, praktikus a pumpás adagoló és a kupak is elég jól záródik.


A kupak egyébként nem fából készült, csak fatörzsszerű papírral vonták be a műanyag hengert. :P
A barackszínű tubust egy cuki kis barack, narancssárgás, fényes betűk és a szokásos Skinfood-os logók díszítik.


Összességében elég cuki és nem nagyon lehet belekötni a kialakításába sem.

Az illata nem valami kellemes: műbarack, a rosszabb fajtából. Nem büdös, nem zavaró, de Nekem nem igazán tetszik. Az állaga kissé folyékony, könnyen kenhető, de elég sokat kell masszírozni, mire beleolvad a bőrbe.  A felvitel után a bőr nem selymes, kissé tapadós. 

Az egyik legnagyobb problémám ezzel a BB-vel, hogy kb. nincs fedése! Bőrszínkiegyenlítő hatásról beszélhetünk, mivel színezett krémről van szó, de szerintem ezt jó indulattal is csak gyengének lehet nevezni. 

A másik nagy gond, hogy ez a kevéske "fedés" is eltűnik néhány óra alatt...
Mikor dél után nem sokkal a tükörbe néztem, mindig a szinte teljesen csupasz, zsírosan fénylő arcbőröm köszönt vissza rám. A "szinte teljesen csupasz" pedig azért csak szinte, mert a pórusaimba azért "szépen" beleült a sárgás krém, amitől persze még feltűnőbbek lettek az amúgy csak enyhén tág pórusaim. A mattító hatásról ne is beszéljünk...

Nagyobb felbontásért, jobb minőségért katt a képekre! 

Az anyajegyen láthatjátok a fedést. A fenti képen csupasz a kezem, lent pedig a BB krémes. Itt is látszik, hogy a fedése minimális, de a kezemen található pórusokba "frankón" beleült a krém és sárgás gödrök maradtak utána.

Hogy valami jót is mondjak: a színe tényleg olyan, amilyennek lennie kell. Elég világos és tényleg baromi sárga, ebből a szempontból számomra telitalálat lenne...


Összességében: Szinte semmi fedése nincs, kellemetlen az illata, ráadásul nagyon rövid idő alatt "elpárolog", így aztán ha akarná sem tudná meggátolni a kifényesedést! Nagyon-nagy csalódás volt ez most számomra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...