2015. július 28., kedd

TBS testvaj teszt: Papaya

Ígérem, ez az utolsó TBS testvaj teszt, amit közzéteszek a blogon mostanában! A következő 1 évben legalábbis nem valószínű, hogy írok TBS testvajakról, főként azért, mert túl sokat halmoztam fel belőlük, úgyhogy célszerű lenne végre elhasználni az elsőként vásárolt darabokat, és csak akkor újat venni, ha tényleg szükségem is van rá.

Az általam kipróbált összes TBS testvajról írtam már, kivéve ezt, a papayás verziót. Most róla is beszámolok, ezzel teljes lesz a kép. :) Íme:


Csomagolás: Sötét narancssárga tégely, a kupakon ott az a guszta papaya, kevés felirat, kevés cicoma. A TBS védjegyévé vált csábító, mutatós design...szép is, jó is, tetszik.


Illat: Egyértelműen trópusi! A tégelyben még elég visszafogott, felkenve azonban jóval intenzívebb, édesebb, de nem olyan fojtogatóan édes. Idővel még jobban kiérezhető ez az édes, déligyümölcsös illat, rajtam legalábbis egyre édesebb lett az idő előrehaladtával. Nem kifejezetten bonyolult illat, nem is igazán különleges, de aki szereti az ilyen trópusi illatokat, az szeretni fogja.

Szín, állag: Világos, sárgás színű, könnyen kenhető, homogén, viszonylag puha krém.


Használat, hatás: Száraz bőrre szánták ezt a testvajat, de az én normál, enyhén száraz bőrömnek sem volt túlzottan nehéz ez a krém. Nem mondom, hogy ripsz-ropsz beszívódik, kell neki idő, de legalább nem ül meg úgy a bőr felszínén, mint mondjuk a mangós vagy a marcipános testvaj. Míg az előbbiek nagyon olajos, zsíros érzetűek voltak és nagyon ragadtak, ez a testvaj inkább krémes tapintású volt, és inkább csak tapadt, nem mondanám ragadósnak.
A hidratáló hatása jó, meg vagyok vele elégedve.

Összességében: A csomagolás oké, az illat oké, a hidratálóhatás oké, az állaga oké. Igaz, hogy van ennél gyorsabban beszívódó testvaja is a TBS-nak, de ennek ellenére sem okozott bosszúságot a használata, még így nyáron sem. Meg vagyok elégedve vele, el tudnám használni, de nem tudok érte rajongani...ajánlom, de nem lett kedvenc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...