2016. április 23., szombat

Egy tökéletes matt szemhéjpúder a szemöldök alá!

Olyan szemhéjpúdert keresel a szemöldökcsont kiemeléséhez, ami teljesen és tökéletesen matt, kellően világos - de nem túl világos, sárgás tónusú - de nem banán-vagy narancssárga, ráadásul könnyű elsatírozni és az ára sem vészes?  
Akkor a wet'n'wild Creme Brulee nevű szemhéjpúderét mindenképpen ki kell próbálnod!


Igaz, hogy csak külföldi webshop-okról vagy az ebay-ről lehet beszerezni, de ezt a kis nehézséget leszámítva ez a szemhéjpúder egy tökéletes matt highlighter. 

Miért? 
1. A csomagolása teljesen rendben van. Nyilván nem prémium minőségű, de nem is kell annak lennie! Külön örülök, hogy lefóliázva/leragasztva érkezett a kompakt és hogy semmi felesleges dolog - pl. tükör vagy applikátor - nem került bele. 


2. A textúrája és a pigmentáltsága remek! Nem porzik nagyon, könnyű vele dolgozni, szépen beleolvad a bőrbe.    
3. Én nem szeretek fényes szemhéjpúderekkel dolgozni a szemöldököm alatt, így az, hogy ez a szemhéjpúder totálisan matt, nagy öröm! :D


4. Ami a színt illeti: a NYX Highlight nevű szemhéjpúderénél (amiből 6 darabot is elfogyasztottam korábban) kicsit barackosabb, de Ő is teljesen egybeolvad a bőrszínemmel. 


5. Azt mondtam már, hogy 2, azaz 2 dollár a beautyjoint.com-on? (Legközelebb rendelek is vagy 5-öt belőle, elvégre ezt a szín minden egyes nap használom...kell az utánpótlás.:) 


Én tehát a wet'n'wild Brulee-jére voksolok, ha a szemöldök kiemeléséről van szó! Ti mit használtok erre a célra? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...