2016. július 11., hétfő

Kedvenceim mostanában (test-és arcápolás)

Régen volt már kedvences poszt a blogon, úgyhogy összeszedtem néhány dolgot, amit mostanában előszeretettel használok, kedvencnek tartok. Lássuk mik ezek! :)

DUO műszempillaragasztó - Clear (7 g)


Van olyan köztetek, aki még nem hallott a DUO műszempilla ragasztójáról!? Remélem nincs. J
Legyetek akármilyen kezdők, fontos, hogy már az első próbálkozáskor jó minőségű pillaragasztót használjatok, főként mert egy jó ragasztóval sokkal könnyebb dolgozni! Ha jó minőségű a szempilla és a ragasztó is, sokkal gyorsabb a folyamat és jóval kevesebb a bénázás! J

A DUO ragasztója a világ talán legnépszerűbb ragasztója, nem véletlenül! Használtam a fekete változatát is korábban, az is nagyon jó volt, de rájöttem, hogy az átlátszó sokkal praktikusabb, ezért legutóbb a színtelen verziót rendeltem meg a MUP-ból.

Tudom, nem olcsó, de higgyétek el, megéri! 
    
  
Garnier Ambre Solaire Light & Silky - intenzíven hidratáló naptej SPF 30 (200 ml)


Görögországba 3 flakon naptejjel indultunk, ez a naptej volt az egyik és egyben a legjobb is a háromból! 
Hogy mennyire vízálló, azt nem igazán tudtam megállapítani, de azt tudom, hogy jó az illata (viszonylag semleges, normál naptej illata van, nem olyan, mint a Hawaiian Tropic naptejeknek), kellően folyékony, ezért nagyon könnyen kenhető, nem morzsolódik le felvitel közben, nem nem hagy olajos, ragacsos érzetet, hamar beszívódik, sőt kifejezetten kellemes tapintású és hidratált érzetű lesz tőle a bőr! (Igazi felüdülés volt felkenni, a sós víztől kiszáradt, feszülő bőrre!)


Nem mellesleg egyszer sem égtünk le, de ez nyilván függ attól, hogy kinek milyen a bőre és milyen gyakran keni magát vele. Mi arcra is kentük, nem csípett, nem irritálta a bőrünket egyáltalán. 

Az árára nem emlékszem, de azt tudom, hogy kibírható volt.


AVON kéz, köröm és körömágy-bőrápoló krém kakaóvajjal  és E-vitaminnal (100 ml)


Ha azonnal beszívódó, isteni illatú, hatékonyan hidratáló kézkrémet kerestek, akkor alkalomadtán lapozzatok bele egy AVON katalógusba! Az AVON kakaós kézkrémje ugyanis nagyon-nagyon jól sikerült, nem lehet belekötni!

Guszta a csomagolása, fincsi kakaós az illata, jó a textúrája (könnyen eldolgozható és krémes), nagyon gyorsan beszívódik (kb. azonnal) és érezhetően puhábbak, hidratáltak utána a kezeim.

Szeretem a Tonymoly barackos kézkrémét is, de annak horror az ára, az AVON-os akcióban viszont kb. 300 Ft, szóval potom pénz. :)


Bioderma Sébium Pore Refiner (30 ml)


Korábban már írtam tesztet erről a krémről (ITT), ezért most részletes leírást nem kaptok. :P 
A lényeg, hogy ez a krém kiváló sminkalap, a legjobb, amit valaha használtam, ezért volt különösen fontos, hogy néhány héttel az esküvőnk előtt beszerezzem! A kombinált/zsíros bőrű sorstársaim - akiknek kiemelten fontos a kifényesedés megakadályozása és a pórusok finomítása - szeretni fogják! :)

Én a Bioderma cuccokat egyébként az iparfümériából szoktam rendelni, de kb. minden gyógyszertárban fellelhetőek a Bioderma termékek. (Elég sűrűn vannak akciók, úgyhogy érdemes nyitott szemmel járni!)

4 megjegyzés:

  1. A Sébium Pore Refinert én is imádom, kis kiszerelésben van meg most, de meg fogom venni a nagyot, annyira jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :) Igaz, hogy nem olcsó, de nagyon-nagyon jó! :)

      Törlés
  2. Ha valamikor jársz Euro Family bolt felé, akkor ott is lehet kapni a DUO pillaragasztót 1000 Ft körül (vagy olcsóbban). :) Legutóbb én is betáraztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Euro Familyben sztem csak a Duora nagyon hasonlito ragaszto van, nem az eredeti....tudnal a tiedrol fotot kuldeni?

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...