2016. augusztus 8., hétfő

Szükséged van egy jó sminklemosókendőre?

Akkor próbáld ki a Diadermine essential care hidratáló tejes arctisztító kendőjét! A Henkel Magyarország jóvoltából ugyanis lehetőségem volt kipróbálni ezt a kendőt, és nagyon kellemesen csalódtam! Annyira, hogy igazából ez a legjobb sminklemosó kendő, amivel valaha dolgom volt! 

Korábban sokféle sminklemosó kendőt használtam, de egyiket sem szerettem meg. Vagy azért, mert nem voltak elég jól átitatva sminklemosóval, így aztán nem voltak elég hatékonyak, vagy mert száraz, vagy éppen zsíros érzetet hagytak maguk után. 

Erre a sminklemosókendőre szerencsére egyik sem igaz a fentiek közül! Kellemes az illata (kb. mint a babapopsitörlőké), kellően “el van áztatva” és kellően hatékony is, így 1 db bőven elég mindkét szememre és az arcomra is! (25 db van egyébként egy csomagban.)

A spirállal is megküzd, bár tény, hogy ha a spirált maximálisan el akarjuk tüntetni, akkor azért viszonylag sokáig kell simogatnunk a pilláinkat vele, mivel azonban a legtöbb sminklemosókendő teljesen alkalmatlan a spirál leszedésére, ez a kendő viszont - némi idő- és energiaráfordítással - szépen leszedi, nem panaszkodom. Sőt!
(Állítólag  vízálló sminket is leszedi, de én nem vagyok híve a vízálló spiráloknak, úgyhogy ezt nem tudtam tesztelni, de elhiszem, hogy így van, mert a sima spirállal könnyen elbánik.)

Jó hír továbbá, hogy egyáltalán nem szárította a bőrömet, sőt érezhetően hidratálta! A bőröm egy kicsit tapadt utána, de azt is csak olyan kellemesen, mintha bekrémeztem volna az arcomat, később pedig ez a kis tapadósság is megszűnt és csak a hidratált érzés maradt. Hatalmas pluszpont jár neki továbbá, mert nem irritálta sem a bőrömet, sem a szememet, és mert - ahogy a címke is hirdeti - tényleg alkalmas a száraz és/vagy érzékeny bőr ápolására is.  

Összességében:
Korábban nem ismertem ezt a márkát, de mostantól résen leszek, mert ez a kendő egészen kiváló! :) Jó az illata, kellően nedves, hatékony - a szempillaspirállal is elbír -, nem hagy maga után zavaró érzetet, sőt még hidratál is! Kell ennél több?? :) Nekem nem. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...