2018. április 2., hétfő

Glamour-napi ajánló: Max Factor Creme Puff pirosítók

Lassan, de biztosan közelednek a Glamour-napok, vagyis azok a napok, amikor beszerzem a kedvenc, drogériás sminkcuccaimat. Főleg azokat, amiket normál esetben túlságosan drágának találok. 

A MF termékek pont ebbe a csoporta tartoznak, teljes áron túlárazottnak tartom őket, ilyenkor viszont szívesen veszek ezt-azt a MF állványokról is. A spiráljaik mellett a pirosítóik azok, amik szerintem nagyon jók, bár a ma bemutatott két színt sokkal inkább bronzosítónak és highlighternek tartom, mintsem pirosítónak, de "Mit rózsának hivunk mi, Bárhogy nevezzük, éppoly illatos." - nem igaz? :)


A színskála legvilágosabb darabja a Nude mauve nevet viseli.
Nagyon szín színe van, de elég nehezen körülírható, úgyhogy mindenképpen csekkoljátok, ha a közelébe kerültök.
Az én arcomon egyértelműen hideg hatása van, köszönhetően a világosrózsaszín, viszonylag erőteljes fényének és a világos, mályvás alapnak, éppen ezért én leginkább egy másik pirosító fölé vagy highlighterként használom. Hófehérkéken, és pinkes tónusú bőrön nagyon szép.   

A színskála egyik legsötétebb darabja a másik szín, amit a magaménak tudhatok, az Alluring Rose.
Őt leginkább bronzosítóként használom, illetve leheletvékony rétegben nyári pirosítóként, mert Ő egy viszonylag sötét, erősen barnás árnyalatú darab, egyáltalán nem rózsás vagy pinkes - szemben a nevével. Hófehérkék és pinkes bőrtónusúak kerüljék, ez egyértelműen a sárgás tónusú, kreol bőrű lányok "pirosítója".
Remélem tudtam segíteni, most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...