2011. május 11., szerda

Tag by Alice

Facebook-os követőim már tudják, hogy a múlt héten megkaptam a logisztikai asszisztensi állást a helyi mulitnál. (JUPPPII!) A héten munkába is álltam és bár ennek nagyon-nagyon örülök, a meló természetesen a napon legnagyobb részét leköti. Ennek ellenére nem szeretném, ha ez a változás rossz hatással lenne a blog bejegyzéseinek számára vagy színvonalára. Ezután is igyekszem majd naponta, kétnaponta, esetleg háromnaponta posztolni, bár elképzelhető, hogy a nagyobb lélegzetvételű dolgokra (sok fénykép, hosszú szövegek) csak hétvégén lesz időm, és csak kisebb (de az eddig megszokott színvonalú) posztokat láthattok majd hétköznap. Ma is egy rövidke bejegyzéssel tudok csak szolgálni, remélem tetszeni fog.

Úgy döntöttem én is kitöltöm az Alice által indított tag-et. :) Íme: 
 


1.) Ha bármivel foglalkozhatnál, mi lenne az?

Egyelőre tetszik a munkám, bár még csak 3 napot töltöttem az új munkahelyemen. :) Persze szívesen lennék profi sminkes, de úgy gondolom ebből nem igazán lehet jól megélni, mert nagy a verseny és munka sincs elég. Ha viszont nem számítana a pénz, és csak unaloműzésképpen dolgoznék, akkor szívesen dolgoznék a szépségiparban, akár sminkesként vagy akár kozmetikusként, de szívesen kipróbálnám magam szakácsként vagy cukrászként is, sőt ügyvédként és színészként is el tudnám képzelni magam. :) Végül is ezek egy része még megvalósítható, nem késtem le semmiről. :P    

2.) Van olyan dolog, amit igazán a szenvedélyednek érzel? Mi az?

Egyértelműen a sminkelés a legnagyobb szenvedélyem!

3.) Milyen számodra az ideális sminkmodell? 

A legfontosabb, hogy a modellnek legyen szép, egészséges bőre. Minden mást (pl. rejtett szemhéjat, vékony ajkakat) lehet korrigálni, de egy megviselt, problémás (pl. aknés) bőrt nehéz tökéletesnek láttatni.

4.) Mit tettél legutóbb, amitől jó embernek érezted magad?

Megnevetettem másokat.

5.) Milyen sorozatot nézel szívesen?

Rengeteg sorozatot nézek, most éppen az Ezel-ért vagyok oda. :)

6.) Ha bármi lehetnél, amit csak ismer az emberiség, mi lennél?

Fáraó/Uralkodó. 

7.) Mit csinálsz, ha rossz kedved van?

Változó. Van úgy, hogy sírok egy nagyot, hogy megszabaduljak a felgyülemlett feszültségtől, de ha van rá lehetőségem, akkor felhívom a legjobb barátnőmet, ő mindig jó kedvre derít.

8.) Sminkeléskor mi a döntő szempont a színek, stílus kiválasztásánál?

Én az aktuális hangulatomhoz/kedvemhez és a ruháim stílusához, színeihez, esetleg az aznap viselni kívánt kiegészítőimhez igazítom a sminkemet.

9.) Hiszel valamilyen eszmében? (pl. vallás, rendszer, stb.)

Hiszek abban, hogy egy felsőbb hatalom befolyásolja a világ működését (nevezzük bárhogy az illetőt), abban, hogy a halál után is van élet (ennyi értékes ember nem tűnhet el a világból nyom nélkül), illetve meg vagyok győződve arról, hogy minden okkal történik.

10.) Ki vagy mi hiányzik az életedből, ha hiányzik egyáltalán hiányzik valami?

Az igaz szerelem. Olyan, mint amilyen a könyvekben és a filmekben van. Persze ez csak tündérmese, de azért jó lenne, ha igaz lenne. Sajnos a való életben egy szerelem sohasem tökéletes...
Egyébként pedig, jó jönne egy saját lakás, és egy cicus vagy egy kutyus is, akit megszeretgethetek ha jó kedvem van, aki megvigasztal, ha szomorú vagyok és aki az ajtóban vár, ha hazaérek. :)


Mára ennyi csajok, legyen nagyon szép napotok! :)

9 megjegyzés:

  1. ez lehet túl személyes lesz de annyira meglepett az utolsó válaszod..hiszen van barátod:O

    VálaszTörlés
  2. Valóban, de sajnos a rettegett 7. év a mi kapcsolatunkban is sok negatív változást okozott. Nehéz időszakon megyünk most keresztül, és nem tudom, hogy túléljük-e (így együtt). :S

    VálaszTörlés
  3. wow, olyan soknak tűnik ... 7 év :)
    Ahhoz én csak azt írnám, hogy mi az a tökéletes? Neked mi a tökéletes? És miért ne lehetne olyan?
    Szerintem van olyan hogy igaz szerelem, és nem lehet mindig vidám az ember, de nekem így is tökéletes :)
    Remélem sikerül túlélnetek a nehéz időszakot a barátoddal.

    VálaszTörlés
  4. nahát, logisztikai asszisztens kisasszony? :) abból vizsgázok e hónapban, tessék drukkolni... :D

    VálaszTörlés
  5. Katie, Gratulálok a munkához, ügyi vagy! :-)

    VálaszTörlés
  6. Köszi csajok!
    Sziszi: szorítok neked! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...