2011. május 2., hétfő

Tesztek

Tudom-tudom, igencsak le vagyok maradva a legutóbbi zsákmány tesztelésével, ezért most jöjjön pár újabb teszt, arcápolás, bőrápolás, manikűr témakörben. :)

A mai áldozatok: 

Fruttini gyömbér-golgotavirág gyümölcsös illatú tusfürdő
Először a csomagolására lettem figyelmes, aztán beleszerettem az illatába, most pedig már nagyon szeretem, úgy ahogy van.

A Müllerben találtam, de azt hiszem a dm-ben is kapható. 250 ml-es, 650 Ft körül volt.
A csomagolása nagyon praktikus! A tetején akasztó van, amit a tusfürdő aljára is pattinthatsz, és úgy is felakaszthatod, nem fog kifolyni, mert ilyen kis védőszűrő van rajta, ami csak nyomás hatására engedi ki a „tölteléket”. :) Cuki, nem?  
Az illata isteni, nagyon édes, nagyon gyümölcsös, teljesen olyan, mint a multivitaminos rostos gyümölcslevek illata. A textúrája is nagyon kellemes, jó vele fürödni + én nem vettem észre szárító hatást sem. 

Ajánlom, mert rengeteg fincsi illatban kapható, sem szárít és még jól is néz ki. Biztosan nem ez a világ legjobb tusfürdője, de amit egy tusfürdőnek tudnia kell, azt tudja.
5/5 
 
Crystal Nails ananászos körömápoló olaj
Mindig is imádtam, hogy a műkörmösöm a töltés után ezzel az olajjal kente be a körömágyamat, viszont mikor levettettem a műkörmeimet, tudtam, hogy mostanában nem lesz részem ebben az örömben, és hiányozna ez az illat és ez a kis kényeztetés, úgyhogy be kellett szereznem.

Szuper ananász illata van, olyan, mint az ananászos fagyi! Ja, és azt se felejtsük el, hogy rózsaszín! :)
Alapvetően az illata fogott meg először, de aztán rájöttem, hogy megviselt körmeim is nagy hasznát veszik, szépen megerősödtek tőle (nemcsak a körömágyamra, hanem a körmömre is kentem), úgyhogy remek vétel volt.

Több illatban kapható, 15 ml. Az ára valahol 1000-2000 Ft között van, sajnos nem tudom pontosan. A Crystal Nails forgalmazza, szóval leginkább műkörmös boltokban, fodrászkellékesben találkozhatsz vele, de az interneten is megrendelhető.

Mindenképpen ajánlom, ha egy kis extra kényeztetésre, ápolásra, illatra vágysz.
5/5

Garnier Essentials sminklemosó tej rózsakivonattal
Az egyik legjobb sminklemosó, amit valaha használtam.

Az előző sminklemosóimmal az volt a bajom, hogy vagy nem szedték le elég hatékonyan a sminket, vagy szárították a bőrt, vagy olajos érzetet hagytak maguk után, vagy hullott tőlük a szempillám. Ezzel a sminkelmosóval viszont egyiket sem tapasztaltam, már a másodikat fogyasztom el lassan.  

Nem lesz olajos tapintású a bőr, könnyen eltávolítja a sminket, nagyon krémes, szuper az állaga, nem hullott a szempillám tőle, sőt a rózsakivonatnak köszönhetően ápolja a pillákat és hidratálja a bőrt. Sem száraz, sem piros nem lett a szemem környéke soha, nagyon kellemes érzetet hagy a bőrön.

Fontos, hogy bőrgyógyászatilag tesztelt, száraz és érzékeny bőrű lánykák is használhatják!
Szinte bárhol lehet kapni, 1000-1500 Ft körül van, 200 ml.

Én abszolút ajánlom! 
5/5    

Lady Speed Stick Invisible - piros
Alapvetően szeretem a Lasy Speed Sticket, de ez a darab nem lesz a kedvencem. 

Sem az állagával, sem az izzadás gátló hatásával nincs gondom, viszont elképesztően ódivatú, „nagymama parfümje” illata van! Semmi máshoz nem hasonlítható, igazi molyirtós, olcsó 50-es évek parfümje illatú. Egy szerencsém van, hogy elég hamar elpárolog ez az erős szag, így nem annyira érezhető, de az biztos, hogy öröm lesz az a nap, amikor végre lefogy. Ezt leszámítva, egyáltalán nem rossz izzadás gátló. 

A többi illattal semmi gond nincs, a gyümölcsös változatból négyet is elhasználtam, úgy tűnik kár volt változtatni. Egyébként átlátszó, gél állagú, nem hagy fehér foltot a ruhán, de vizes hatású, izzadságfoltszerűséget igen, ha nem várod meg, hogy megszáradjon, és úgy öltözöl fel. 500-1000 Ft között van, 65 gramm, cuki lila csomagolás.     

1/5 a borzalmas illat miatt (a többi változatra 4-est adnék), ezt a fajtát nem ajánlom senkinek, aki még nem 65 éves!


Ti is kipróbáltátok már ezek közül valamelyiket?

3 megjegyzés:

  1. Én a mangó illatú körömolajra esküszöm :P Egyébként ez a Garnier most megfogott, valószínű kipróbálom. Eddig a dm sajátmárkás 2fázisúját használtam, semmi bajom vele, de az olajos, és nem tudom, annyira nem kellemes az érzete, de pikk-pakk mindent leszed.
    Köszi a tesztet! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Fruttini termékcsalád nagy kedvencem,de jelenleg túl sok az elfogyasztásra váró termékem,ezért most nem veszek egyenlőre.Nekem legjobban a LichyVanilia,az Ananászos és a málnás(ami csak a Müllerben van)tetszett,ezt a fajtát nem próbáltam.
    A Garnier arclemosó tejet én is próbáltam,és szerettem.Tényleg jó!
    Ami az izzadásgátlót illeti,ilyenem nekem is volt,nem vált be,viszont a LSS.termékcsaládból amit szerettem az a Cool Cotton nevű volt(kék feliratos),de talán most más neve van,de még kapható.Azt próbáltad már?

    VálaszTörlés
  3. Ez a kék LSS nem ismerős, nekem mindig a zöld volt. Talán legközelebb. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...