2011. május 10., kedd

Újdonságok

Mostanában egy csomó márka, jobbnál jobb, vadiúj termékkel lep meg bennünket. :) Ma őket szedtem össze nektek:

Sigma: Dry'n Shape


Ez egy nagyon hasznos kis cucc! Olyan, mint egy ecsettartó tok, de több annál! Arra hivatott, hogy az ecsetmosás után kényelmesen, egyszerűen és gyorsan (garantáltam: 4-6 óra alatt) megszáradjanak az ecseteid. Egyrészt mostantól nem kell azon tépelődnöd, hogy hol és hogyan szárogasd őket, másrészt a folyamat közben, a felső gyűrűk segítenek abban, hogy az ecsetek visszanyerjék eredeti formájukat. ITT találtok róla még több képet, videót, árat.
Én biztosan megrendelem majd ezt a tokot, szerintem hihetetlenül ötletes és praktikus!


MUP: Sleek
Két nap múlva hivatalosan is megnyitja kapuit előttünk a MUP Sleek részlege. :) Már képekkel és árakkal is ellátták a MUP-os lányok a termékeket, most  már tudunk tervezgetni, számolgatni, hogy mit is rendeljünk így első körben. Nekem sajnos meg kell várnom az első fizetésemet, de ti csapjatok le a Sleek termékekre! :)  
ITT körülnézhettek.


elf: Új Mineral és Studio termékek

Az elf is előrukkolt pár újdonsággal, pl. új színekben kaphatóak a Mineral szemhéjpúderek, megjelentek a Studio pigmentek, kaphatóak az új Studio ecsetek, az új korrektorpaletta és a Studio ajakbalzsam is.
Az árak a szokásosak 3-3,5 font-ért szinte minden beszerezhető. ITT, a "whats new" fül alatt megnézhetitek az elf újdonságait!


NYX: Slide on Pencil

A NYX új vízálló szemceruzája, ami a leírás szerint selymesen lágy textúrájú, erőteljesen pigmentált, emellett dörzsölésálló és élénk színekben is kapható (összesen 18 színben). Olyan, mint egy ceruza formájú szemhéjtus. Szerintem olyan lehet mint az Avon SuperShock szemceruzája. :) ITT megnézhetitek a színeket.

Nektek mi tetszik a legjobban? :)

8 megjegyzés:

  1. Nekem több dolog is izgatja a fantáziám. Mégpedig: Sigma: Dry'n Shape, MUP: Sleek, NYX: Slide on Pencil. De ez a sok dolog még egy kicsit várat magára :D

    VálaszTörlés
  2. Sleek termékek már Vikinél a sminkkel webshopban is vannak:)

    VálaszTörlés
  3. Mindenki jókat mond a Sleek palettákról, lehet, hogy beruházok egybe!=)

    VálaszTörlés
  4. Engem is Sleek érdekel. Nekem jobb a MUP, mert vidéki vagyok és így nekem olcsóbb. Meghát nagyobb a választék és én többmindent szeretnék vásárolni más termékéből is. A NYX is jó egyébként, bár úgy tudom, hogy jobb minőségű a sleek. Vagyis nemcsak tudom, hanem tapasztaltam is :-) Főleg a csillámgélek. Húúú egyszer nagyon mellényúltam a NYX-nél azzal a palettás csillámokkal, jujujuj :-)

    VálaszTörlés
  5. A Sigmatól én is értesültem erről az ecsetszárítóról nagyon izgatja a fantáziám :))) Ötletes és praktikus.

    http://sparkleshines.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. eszerint sikeres az állásinterjú, gratulálok :)

    VálaszTörlés
  7. mármint sikeres volt...

    VálaszTörlés
  8. Igen. :) Még nem írtam róla a blogon, de fogok. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...