2011. június 4., szombat

Coastal Scents „Eclipse” korrektorpaletta teszt

Ezt a korrektorpalettát jó egy hónapja rendeltem, azóta rendszeresen használom, így már azt hiszem, elég reális képet tudok alkotni róla. :) Jöjjön a teszt, sok-sok képpel. :)


A paletta műanyagból készült, 10x15 cm-es, nem is túl nehéz, nem is túl könnyű, jól záródik, a felülete matt fekete, a feliratok ezüst színűek. 
A hátoldalán megtalálod az összetevőket.
15 különböző színű korrektort találsz benne, 11 féle bőrszínt, egy sárgát, egy lilát, egy zöldet, és egy metálosan csillogó fehéret.  

A bőrszínek közül tuti, hogy kivétel nélkül mindenki megtalálja a bőrszínének megfelelőt, mert vannak rózsaszínes és sárgás árnyalatok is, az elefántcsontszíntől egészen a sötétbarnáig.

A fehér tökéletes highlighter arcra, a szemöldök alá, vagy a belső szemzugba, a zöld remekül semlegesíti a piros foltokat, ezért kiváló pattanásokra, csípésekre, vérerek eltüntetésére. A lilát a sárgás elszíneződések elfedésére szokás használni, illetve a nagyon sötét szem alatti karikákra és a sötétebb bőrhibákra is jó lehet, a sárga pedig a lila foltok korrigálására jó: eltünteti a zúzódások, ütődések nyomait, és a szem alatti sötét, kékes színű karikákat is.






Illata nincs, a textúrája érdekes, de nagyon-nagyon jó! Ránézésre és első érintésre is elég szilárdnak, nehezen kenhetőnek tűnik, de 2 apró körkörös mozdulat után (gondolom a bőr melegének hatására), szuper krémessé válik! Ennek köszönhetően nagyon könnyen eldolgozható és szinte azonnal púderessé válik a bőrön, egyáltalán nem ragad, a korrektorozott terület selymes tapintású lesz.

Ami viszont igazán lenyűgöző ebben a palettában, hogy a színek nagyon-nagyon-nagyon pigmentáltak! Erősen fednek, sőt építhetőek, de eldolgozás után mégis abszolút természetes az eredmény. Nagyon könnyű viselet, olyan mintha nem is korrektoroztam volna, mégis eltűnt minden bőrhibám! Imádom! :D

Ez két körkörös mozdulat eredménye. Itt is látszik, hogy mennyire krémes és pigmentált!
Eldolgozás előtt
Ez a paletta szerintem igazán praktikus, mert a változatos bőrszínek mellett a birtokodba kerül az összes speciális szín (sárga, lila, zöld) is, illetve a arcszíned változásával nem kell újabb és újabb korrektorokat venned, egyszerűen csak egy árnyalattal sötétebb, vagy világosabb színhez nyúlsz, esetleg kikevered az ujjadon a tökéletes színt kettőből. Ez pedig nyáron, amikor hétről-hétre jelentősen változhat a bőrszínünk, különösen jól jön! 

A paletta teljes mennyisége egyébként 18 g, a pan-ek pedig akkorák, mint egy 20 Ft-os.
Én a Makeup Plázából rendeltem meg, 4990 Ft volt (azaz egy szín csak kb. 330 Ft).  

Nagyon-nagyon-nagyon szeretem ezt a palettát, szívből ajánlom mindenkinek, aki még nem találta meg a tökéletes korrektort!
5/5

Mára ennyi csajok, legyen szép napotok, pihenjetek sokat, egyetek jókat és aludjatok nagyokat! :D

7 megjegyzés:

  1. szia!
    énis gondolkozom egy ilyenen régóta..mondjuk ilyen csokibarna nem szoktam lenni, de azt a színt tudnám hasznosítani mondjuk alapnak :)
    köszi a tesztet! az állagára kíváncsi voltam , és segített

    VálaszTörlés
  2. Én csütörtökön kaptam meg ezt a palettát és már most imádom, minden szó igaz róla amit le írtál :) Tényleg nagyon jó majd szerintem én is szentelek neki egy külön bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  3. Én azért nem mertem eddig megrendelni, mert félek, hogy nem olyan tartós. Vagy egy idő után beleül a ráncokba. Nincs ilyen gond vele?

    VálaszTörlés
  4. Nekem nem ült be a ráncokba, szerintem azért, mert rögtön púderessé szárad, és nincs ideje begyűrődni. :) :P

    VálaszTörlés
  5. gondoltam, bátran elolvashatom ezt a postot, mert nem fogok úgy érezni h nekem ez kell. hát tévedtem!:D:D:D jól meggyőztél.:D

    VálaszTörlés
  6. Húú nagyon szép ez a paletta...kell :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó képeket csináltál és totál igaz, amit írtál. Nagyon jó ez a paletta, bár én külföldi blogoldalakon is szinte csak jót hallottam erről a termékről, meg a négyes kiszereléséről is. Úgy látszik a CS a 88-as és a többi festék-palettákban, a korrektorokban és a camouflage termékekben erős. Mindegyik márkának megvan a maga erőssége. Mindenesetre szerintem is szuper ez a korrektor. Nem ül be a ráncokba, tartós, jól kihasználható, jól fed stb. Nálam is 5 pontos :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...