2011. június 27., hétfő

MAC???

Azt bizonyára tudjátok, hogy végre dolgozó nő lettem és talán már azt is említettem nektek, hogy az első fizetésemből szeretném megvenni életem első MAC termékeit. :) Bár az első fizuból már nem marad addigra, míg eljutok Pestre, de a köviből mindenképpen bevásárolok kicsit. :)


Van is már egy csomó ötletem, hogy mit kéne venni (Dorka videóját is megnéztem természetesen, ami ezzel foglalkozik és minden bloggerina minden MAC posztját átolvastam :), de azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is. 

Nektek vannak MAC cuccaitok?
Ha igen, mit ajánlotok?
Mi volt az első MAC terméketek, amit megvettetek? Szeretitek?
Csalódtatok már valamiben?
Szerintetek mi az, amit semmiképp se hagyjak ki, ha legközelebb bemegyek a MAC-be?

Amikre így első körben gondoltam: (de nem mindet veszem meg egyszerre)
Paint Pot - Painterly
Fix+
Blot púder
Studio Fix korrektor
Mattító gél
Szemhéjpúderek és pigmentek
Skin Finish-ek

Várom a válaszokat! :)

21 megjegyzés:

  1. Én is ugyanígy vagyok most, hogy mit vegyek első ként a sminkesek szentélyéből :) De igazából én is ezekre gondoltam, mint te :) Meg szeretnék már nagyon rég egy igazi szép piros vagy fukszia rúzst :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! A Barátom 10 hónapig a világ leghíresebb cirkuszában, ahol a Rippel fivérek is megfordultak a Cirgue Du Soleilben dolgozott. Ott csak is kizárólag Mac termékekkel sminkelték magukat,mivel nagyon tartós, és nem kenődik. Én is kaptam tőle, sajnos csak egy szempillaspirált, de tökéletes. Azt mondom neked, hogy megéri a pénzét :))

    VálaszTörlés
  3. Jajj, mióta tervezem én is az első MAC termékeket megvenni (nagysóhaj)...
    Szerintem minden, amit kiválasztottál jó elsőre. :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem van 3 pigmentem tőlük, és most szeretnék egy gyönyörű pirosítót, ha megkapom a fizumat meg is veszem, viszont azok közül amit felsoroltál én a fix+-t venném meg, vagy a mattitó krémet, én ezekkel szemezem máár jó ideje :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó dolgokat választottál, pont ezekkel érdemes kezdeni :D vicces mert én először egy szemhéjpúdert vettem (fú de rég volt már, de még mindig megvan :D) mert akkor még fingom sem volt, hogy milyen cuccai vannak a mac-nek

    VálaszTörlés
  6. Ezekről hallottam nagyon jó véleményeket és ezekre "szükségem" is van. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem az első termékem egy fekete automata szemceruza volt, mert azt hallottam róla a vízvonalon is szupertartós. És igen, tényleg a legjobb, amit eddig próbáltam. Bár ha ez elfogy és sikerül hozzájutni, lehet kipróbálom az UD cerkáját, arról is ódákat zengenek.
    Ezen kívül nyár elején vettem Blot púdert, nagyon hamar átfénylik a bőröm, de ezzel sokkal tovább kitart! Szeretném még én is beszerezni mellé a mattító gélt, a kettő együtt szerintem nagyon jó lehet.
    Ezen kívül van még színezett hidratálóm, nyáron inkább ilyesmit szeretek használni. Erről azt tudom mondani, hogy önmagában annyira nem hidratál, én a fényvédős nappali krémemre teszem.
    Szerintem rúzsból, szájfényből is megéri beszerezni 1-1 mindennapi darabot, mert szuperek azok is. És az illatuk..... ahh:) Na jó nem áradozok tovább :)

    VálaszTörlés
  8. Ja a mindennapit úgy értettem, hogy szerintem olyat éri meg venni amit gyakran használsz. Igaz rengeteg gyönyörű különleges színe van, de én úgy vagyok vele, hogy azokból, amiket keveset használok inkább valami olcsóbb kategóriásat veszek.

    VálaszTörlés
  9. Az én első termékem egy vízálló szemceruza volt. Nem csalódtam benne, bár van jobb. Utána Studio fix púder, az nagyon tetszett, a Studio fix folyékony alapozó a csillámok miatt már kevésbé. Most jött el az idő, hogy vettem 1 rúzst, 1 korrektort és szemhéjpúdereket, arról majd jönnek a tesztek, bár nem ígérem hamar őket. Ja és az ecsetek eszméletlen puhák! :)

    VálaszTörlés
  10. Én biztosan egy Paint Potot vennék, asszem a Bare Study-t és egy Blot púdert. :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem egyetlen MAC termékem van. Úgy mentem be a MAC-hez, hogy én már az összes drogériás cuccot végigpróbáltam, és semmi sem vette fel a harcot a karikáimmal (hatalmasak :D) Mondtam a lánynak, hogy én most be szeretnék fektetni valami korrektorba, ami szem alá jó és erősen is fed, és a Pro longwear-t ajánlotta. Szerintem nagyon jó, legalábbis eddig ez tünteti el legjobban a karikáimat, és elég tartós :) Minden nap használom már a Glamour napok óta, és alig fogyott valami... Egy hátránya van: nagyon óvatoskodni kell a pumpával, mert ha rendesen megnyomod, akkora adag jön ki, hogy nem tudom hova kenni a fejemre :D

    VálaszTörlés
  12. Szerintem:
    -ha vmi nagyon hasznosat és nagyon szupert akarsz venni, és zsíros a bőröd, akkor Blot púder
    -ha vmi hasznosat és jót, és nem zsíros a bőröd akkor korrektor vagy MSF Natural
    -ha nem "hasznosat", hanem szépet akkor limitált kiadású rúzst pl. most jön a Gem of Roses, ami elsőre kicsit scary, de annyira szép a mintákon, és jól is állna neked :-)
    -szintén a szép, de nem annyira "hasznos" kategória egy MSF, amit pirosítónak tudsz használni pl most jön a Rose Quartz

    Én személy szerint nem vagyok annyira elájulva a szemszínekért pl a Sleek vagy az UD jobb szerintem, de ízlések és pofonok IMHO :-)

    VálaszTörlés
  13. Studio Finish korrektor, Paint Pot-ok, Mineralize skinfinish (a gyöngyházasak, nem a nagyon csillámosak), pirosítók (matt színválaszték ♥), minerál pirosítók (szuperselymi textúra ♥), ezek nekem mind nagyon beváltak!

    VálaszTörlés
  14. Én eddig csak Asia Centerből szereztem két szájfényt tőlük, de ha beszabadulnék, biztos paintpotot vennék elsőnek (Painterlyt vagy Bare Studyt, és mellé a Rubenesque-et, már csak a színe miatt is :D) meg egy mineralize pirosítót :).

    VálaszTörlés
  15. Nekem az első MAC-em egy Painterly Paint Pot volt, nagyon megszerettem, azóta van már 4-5 másik színem is. A Fix+-t nagyon szeretem, de nem érzem kihagyhatatlannak, csak szeretem használni. Volt már Blot Powder-em, az is nagyon bejött, de találtam olcsóbb alternatívát. Most egy krémes pirosítón gondolkodom... :)

    VálaszTörlés
  16. Mattító zselé és Blot púdert tuti nem hagynám ki és a Paint Potot sem :)

    SophiEl: mi az olcsóbb alternatívád Blot púder helyett? Bocs, hogy itt, de felcsigáztál:)

    VálaszTörlés
  17. Bevallom őszintén nekem még nincs, mivel a pénztárca nem engedi :$ Szóval ebben most nem tudok segíteni

    VálaszTörlés
  18. Alapozót, primereket és egyéb ilyen termékeket, amit soroltál azokat javaslom, de azért a MAC-en kívül is vannak szuper márkák, ha alapozóról, primerről stb-ről van szó. Én festéket nem vennék MAC-et, mert azt jól lehet helyettesíteni hasonló minőségben (olykor jobb is), mint pl. Sleek, UD, Barry porok, MUFE, CS, Benefit stb. Ezek olcsóbbak és a MAC festékei nem tudnak annyival többet, mint amennyivel drágábbak. De én ecsetet sem vennék csak MAC-et feltétlen.

    VálaszTörlés
  19. Ecsetet én sem, a Sigmák abszolút megfelelnek a célnak. :) A szemhéjpúderekből pedig csak azt tervezem beszerezni,ami igazán különleges és egyedi, mással nem helyettesíthető.

    VálaszTörlés
  20. Kriszti, a Studio fix fluidban csillámok???? Nekem van, de nincs benne :D.
    Paint pot mindenképpen!!! Én is először a painterly-t vettem, de a bare study-t sokkal jobban szeretem. A fix+-t én kihagynám az első körből, nekem annyira nem vált be, hogy még egyszer megvegyem. A blot púder isteni. A korrektoroknak párja nincs sztem. Skinfinish is szuper, azt más márkából úgysem kapsz.
    Amit kihagynék az a Pro Longwear alapozó, de azt szerintem olvastad a blogon :). Ebben csalódtam csak igazán. Szemhéjpúderrel én is így voltam, mint Te, hogy nem veszek, mert drága, és mással is helyettesíthető, de a textúrájuk... na az vmi isteni és a NYX sztem a nyomába sem ér... :)

    VálaszTörlés
  21. Szia Katie!

    Én nagyon szeretem a MAC szemhéjpúdereit, egy álom dolgozni velük. Kedvencem - ha csak egyet lehet mondani - a Satin Taupe, mert gyönyőrű önmagában is a teljes szemhéjon, vagy egy világosabb színnel párosítva a mélyítővonalban.
    Lehet, hogy a Sleek olcsóbb, és nagyon jól pigmentált, viszont nem minden a pigmentáltság. Hiába pigmentált egy festék, ha nem lehet vele szépen dolgozni, mert pl nem lehet satírozni, vagy a fele az arcomra hullik. Na, ezeket MAC szemhéjpúdernél még nem tapasztaltam.

    Jók még a pirosítók is; illetve mióta megvettem én csak a Studio Finish korrektort használom, szem alá is.
    Ja, és az ecsetmosó folyedék is tök jó.
    Na, abbahagyom, mert az egész boltot felsorolhatnám. (Mondjuk a rúzsokat max a színválaszték miatt tartom jónak, egyébként nem annyira, a szájfények és körömlakkok pedig szerintem abszolút kihagyhatók.)

    Paint pot-om nincs még a MAC-től, de annyit hallottam már róluk, hogy a következő vásárláskor muszáj beszereznem belőle! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...