2012. január 2., hétfő

Az év első tesztje: Milani Minerals pirosító

A Milani Baked pirosítóiról már ITT írtam, most következzen a Minerals pirosító Luminous színben. :)
Annak idején azért rendeltem meg, mert egyrészt a Nars Orgasm pontos másaként emlegették, másrészt, mert nagyon kíváncsi voltam a minőségére. Mióta használom, már biztos vagyok benne, hogy a Mai-Tai nevű szín is landolni fog egyszer a kosaramban. :) Mégpedig a következő okok miatt:


Csomagolás:Visszafogottabb, letisztultabb csomagolása van, mint a Baked pirosítóknak (sehol az ujjlenyomatgyűjtő fényes arany körgyűrű, csak az arany betűk maradtak, de így sem túl csicsás szerencsére) de a kompakt elve ugyanaz.
Az egész 3 részből áll, egy átlátszó tetőből, a középső pan-ből, amiben a pirosító van, és az aljából, amiben egy kis (rossz minőségű, de nagy ritkán használható) ecset és egy kis tükör van.
A Baked pirosítókhoz képest sokkal jobban záródik és a teteje nem csapódik vissza a pirosítóra, ha elengeded. 4,4g.

Illat, állag: Nincs erőteljes illata, inkább csak a műanyag csomagolás érezhető. Az állaga teljesen rendben van, alig porzik, tapintásra kicsit durvább, nem olyan selymes, de könnyen eldolgozható.
Pigmentáltság: Szépen pigmentált, de szerencsére nem annyira, hogy óvatosan kelljen bánni vele, nem lesz bohócos a végeredmény. Már csak azért sem, mert alapvetően egy világos színről van szó.

Szín, finish: A Luminous egy rózsaszínes, barackos árnyalat nem túl erős arany fénnyel.
Hát mit mondjak, leírva is csodaszép, élőben sem lehet rá panasz. :) A finish-e selyemfényű, de nem túl hivalkodó, nappalra is nyugodtan használható. Arcra felhordva, a sötétebb, bemélyedő területen sötétebb, az arc kiemelkedő részein viszont előjön az arany fény, így egyfajta highlighter-ként is szolgál. Egy termék, két funckció. :)
A többi színt, itt nézheted meg.

Tartósság:
Nagyon jól teljesített, a nap végén is szép, jól látható volt a pirosító, a Milani pirosítók különösen jól teljesítenek, ha a tartósságról van szó.

Beszerezhetőség, ár:
A legegyszerűbb, ha a Cherry Culture-ről rendeled meg, az ára 6,5$ + postaköltség.

5/5 - Ennél többet nem is kívánhatnék, teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak, szívből ajánlom Nektek is. :)


Most ennyi, legyetek jók csajok, sziasztok! :)

3 megjegyzés:

  1. Ez egyszerűen gyönyörű! És nem is olyan drága.

    VálaszTörlés
  2. Régóta fáj a fogam a nars orgasmra... be is szereztem pár olyan terméket, amit hasonlónak tartanak, de hiába, nem csillapodott a vágyam iránta, talán majd ettől :D hogyha ezt is kipróbálom :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...