2012. január 10., kedd

Kreatív kedd - festmények

Képzeljétek, az a megtiszteltetés ért, hogy ezen a héten én lehetek a Kreatív Kedd csapatának vendég bloggerinája. Nagyon örültem a felkérésnek, szívesen vállaltam, hiszen ez egy remek kezdeményezés (hihetetlenül izgalmas és érdekes azt látni, hogy ki, hogyan oldja meg ugyanazt a feladatot, emellett sokszínű, ötletes és közösségformáló is), ráadásul az eheti téma is nagyon kedvemre való, ami nem más, mint: „A kedvenc festmény inspirálta smink”.

Mivel az általános iskolát rajztagozaton végeztem, volt bőven ismeretanyagom erről a témáról, és bár nem lettem sem grafikus, sem textilfestő, sem semmi, ahol kamatoztathatnám ezt a tudást (sőt a rajzolást sem szerettem meg igazán), legalább annyi haszna volt az egésznek, hogy a téma hallatán azonnal megjelent a fejemben néhány kép.

Végül az egyik kedvenc festményem, Vincent van Gogh – Csillagos éj című műve mellett döntöttem, nemcsak a színei és a technikája miatt, hanem mert amint eszembe jutott maga a festmény, azonnal megjelent a fejemben a sminkbe átültetett verzió is. :)

Íme a smink:

Lőttem néhány közelit is a szememről:
(Nem véletlen, hogy csak az arcom egyik oldaláról vannak képek, ez ugyanis egy "féloldalas" smink. A képeken nem látható szememen semmi extra nincs, csak a királykék szemhéjpúder, a tusvonal és persze spirál, a minta csak az arcom bal oldalán jelenik meg.)
 Nagyobb, jobb minőség katt a képekre!

Ez idáig nem nagyon láthattatok extrém sminket tőlem, de ha tetszik a mai, akkor a jövőben még beütemezek párat. :) Már csak azért is, mert ennek a sminknek az elkészítését és fényképezését, hosszú idő óta végre igazán élveztem. :)

Nézzétek meg a többiek munkáit is:
Suzy
Kriszti
Rita
2sofix

Még egyszer köszönöm a lehetőséget Klaudiának és a többieknek, jó volt legalább egy poszt erejéig csatlakozni hozzátok. :)

Most ennyi csajok, legyetek rosszak, sziasztok! :)

36 megjegyzés:

 1. naagyon nagyon szép lett!!!:)

  VálaszTörlés
 2. A téma is nagyon ötlete és a smink is! Nagyon tetszik.:)

  VálaszTörlés
 3. Ez valami eszméletlen szép!!!!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű lett, nagyon ügyes vagy!:))

  VálaszTörlés
 5. Iszonyatosan szép, és nagyon jól áll!

  VálaszTörlés
 6. gyönyörű ás nagyon jó választás a kép! :)

  VálaszTörlés
 7. Örülök, hogy tetszik csajok. :)

  VálaszTörlés
 8. gyönyörű lett!! *.* csak nézem és nézem és nem tudok betelni vele :)

  VálaszTörlés
 9. Életem, nem is mesélted, hogy ma ilyet kreatívoskodtál... Hát igen, az én Barátnőm!:) Büszke vagyok Rád! This is very awesome! <3 Andi

  VálaszTörlés
 10. Gyönyörű lett!!! :)

  VálaszTörlés
 11. Végignéztem mindet, nálam tiéd az első díj, grat, ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon nagyon jó lett,azok az arany vonalkák *.*.....illik neked a kék :)

  VálaszTörlés
 13. uh de gyönyörű lett!!!! csodaszép

  VálaszTörlés
 14. Ezt nagyon eltaláltad.. gyönyörű

  VálaszTörlés
 15. Eszméletlen jó lett! Látszik, hogy van fantáziád és rajztehetséged!

  VálaszTörlés
 16. ez annyira tökéletes lett volna a SAKK - Festmény ihlette fordulójára... bátor, figyelemfelkeltő, zseniális, remélem, továbbjutsz, és lépsz egy hasonlóan merészet, és extrémebbet :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...