2012. június 19., kedd

Kivégezve!

A héten sok sminktermékem kiürült. Ezek közül majdnem mind olyan, amit szívesen újravásárolnék, ha nem hajtana a kíváncsiság mindig valami új, valami más felé. :) Ettől függetlenül viszont ajánlom Nektek is ezeket a darabokat, én nagyon szerettem őket, nem bántam meg, hogy annó beruháztam rájuk. Megérte. :)


1. NYX HD szemhéjalapozó
Szerettem. Az Artdeco után ő volt a kedvencem, ha szemhéjalapról volt szó, sajnálom, hogy elfogyott.
Az összetevők listája szerint szinte mindenben megegyezik az UDPP-nal, de harmadáron meg lehet szerezni.
Csak azért nem vásárolom újra, mert hiányzik az Artdeco, de nem kizárt, hogy ha valami akció lesz, bekerül a virtuális kosaramba megint.

2. Barry M préselt transzparens púder
Őt is szerettem. Mikor transzparens púdert kerestem, az volt az egyik fő szempont, hogy préselt legyen, mert a porossal előtte nem voltam kibékülve. Ez a kompakt változat nagyon könnyűvé tette a használatát, elégedett voltam vele, de azt hiszem legközelebb majd beruházok egy dodo púderre, ha áttetsző púderre vágyom.

3. Avon Jillian Dempsey szemceruza
Nem tudom még lehet-e kapni, mert nem mai darab. Igazából semmi különleges, sima kemény állagú szemceruza, de valamiért nagyon szerettem, talán még jobban, mint a most "trendi" gél állagú ceruzákat.
A satírozó pedig a végén különösen jó. Mivel már nem nagyon rendelek az Avonból, valószínűleg nem vásárolom újra, a Maybelline tégelyes tusát jobban szeretem azért. 

4. NYX Mozaik "pirosító"
Ezt a színkombót nem nevezném pirosítónak, de ez a hivatalos megnevezés. Ő a Latte, lényegében egy kiváló kontúrozó. Teljesen matt, a különböző árnyalatú barnáknak köszönhetően pedig remekül szabályozható a színmélység. Mindennap használtam, nagyon sajnálom, hogy már csak ilyen kevés van belőle, de már van másik kontúrom. (Sleek) Ha nem lenne, újra vásárolnám.

5. Essence Extreme szempillaspirál
Ő sajnos nem érte meg, hogy végezzek a felújítással és még azelőtt tesztet írjak róla, hogy beszáradt volna.
Szerettem nagyon, az első időkben főként, ennyi pénzért nagyon jó kis spirál ez. A napokban vett essence Big Lashes spirálomhoz képest sokkal jobban szerettem az Extreme-t, de spirálból ritkán veszek kétszer ugyanolyat, úgyhogy valószínűleg Őt most nem veszem meg újra. (Talán később, ha nem találok jobbat.)   

6. Avon tartós szájfény
Mielőtt megismerkedtem a jelenlegi kedvesemmel nagyon sokat használtam, nem volt gond, hogy földöntúli erővel ragad, mert kárpótolt, hogy órákon át fénylett. Most viszont már nem szeretem használni, mert Ő utálja. (A rúzsok nem zavarják.) Szerettem, tényleg nagyon tartós volt, de nem veszem újra a fenti okok miatt. 

7. Max Factor False Lash Effect szempillapirál
Nagyon megszerettem a Max Factor spirálokat. Fénykorában a kedvencem volt, és erősen gondolkozom, hogy újra megveszem, ha még egy spirálom elfogy. (Ami hamarosan megtörténik.)

A legtöbb esetben nem bánom, hogy kiürül valami, mert így legalább lelkiismeret furdalás nélkül vehetek valami újat, ami talán még jobb lesz, ez mindig izgalmas. :) Bár a fentiek helyett jelenleg van utánpótlás a fiókomban, úgyhogy nem rohanok a boltba újakért, de ezek közül pár biztosan újra az enyém lesz egyszer. :)

Van valami, amit mindig újravásároltok, és csak ritkán cserélitek le valami újra?

2 megjegyzés:

  1. A Jillian Dempsey szemceruzát a megjelenése óta használom és szeretem :-)
    Emellett az Avon gél állagú szemceruzáit veszem újra már régóta, de a többi sminktermékkel szívesen kísérletezgetek én is.

    VálaszTörlés
  2. Én is szinte mindig új terméket veszek, a kíváncsiság miatt :).

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...