2012. július 28., szombat

A legkedvesebb és a legutálatosabb spirálom

A cím mindent elárul: 2 spirálról lesz szó, az egyik kedvencemről és az egyik régi kedvencemről, ami manapság mégis az őrületbe kerget.

Róluk van szó: 


Kíváncsi lennék kitaláljátok-e melyik-melyik, de mivel nem akarom húzni az időt, elállok a válasszal:

Az egyik legkedvesebb spirál számomra hónapok óta a Max Factor 2000 Calorie. Az utóbbi időben elég sok spirál landolt a kosaramban, de mind közül jelenleg ez a spirál a kedvencem. Az elején kevésnek tűnt a teljesítménye, de mióta jó pár spirál elbukott a tesztelés során, így egyre inkább belopta magát a szívembe ez a spirál.


A göndörítő keféje van, remek az állaga, nem túl folyós, könnyű vele dolgozni, nem kenődik, nem morzsolódik, még akkor sem, ha véletlenül sikerül vele elaludnom. :) Szép, természetesen dús és göndör pillákat csinál, nem kell félni a pókláb effektustól. :)

Ha még valakinek nem volt ilyen spirálja, az próbálja ki, ha teheti. Ha jól láttam, a Rossmann-ban most csak 2000 Ft.     

Ezek után nem meglepetés, hogy a legutálatosabb spirál címet a L'Oréal Double Extension-ja "érdemelte ki", és ami a legdühítőbb, hogy nem is a termék, pontosabban nem a festék minősége miatt került feketelistára, hanem a csomagolás milyensége miatt. Az ugyanis katasztrófa.

A spirál maga jó. Kétfázisú, én szeretem az ilyeneket, szépen hosszabbít, egyáltalán nem dúsít, mégis szerettem. Egészen addig, amíg a fekete végen el nem engedte a szűkítő kupak ragasztása a festékes tégely tetejét és rá nem ragadt a szár felső részére. Először nem is akadtam ki, nagy nehezen egy késsel leszenvedtem a szárról a szűkítőt és pillanatragasztóval visszaragasztottam a helyére. Persze egy csomó fekete festék kárba ment, de hát jól van, előfordul az ilyen.

A kupak ott van a vég elején, a festék pedig akadálytalanul folyik a kefére.


Csakhogy, két nappal később a fehér végen is meglazult ugyanaz a szűkítő és szintén ráragadt a szárra.
Na, itt már kezdtem idegeskedni. Jó, Murphy, ha megtörtént az egyik véggel, megtörténik a másikkal is, majd használom csak a fekete véget, nem ragasztgatom ezt is. Letekerem a fekete véget...és ekkor lett elegem az egészből....a ragasztás ellenére ugyanis a fekete vég szűkítője újra bemondta az unalmast.

     Ez a spirál amúgy kb. 4000 Ft!

Jelenleg azon gondolkozom, hogy egyenesen landoljon-e a kukában, vagy vesződjek-e a javítgatással.
Akármi is lesz a sorsa, jó ideig nem fogok ilyen spirált venni, mert ha csak ránézek, elborul az agyam. 

Jártatok már így?
Ti megjavítottátok? 


7 megjegyzés:

  1. Hát ez a L'oreal nagyon gázos ... :S :(

    VálaszTörlés
  2. Hát ez gáz. Esetleg, ha írnál nekik...? Nem tudom, hogy egyáltalán válaszolnak-e, de ki tudja, baj nem lehet belőle.

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Pontosan nekem is ez volt a bajom a L'Oréal spirállal, ja és a minősége sem volt számomra a legjobb! Én nem haboztam odaadtam barátnőmnek szenvedjen vele ő, neki azóta kedvence, hogy mit csinált a szűkítő részével nem tudom. Én a Max Factor 2000 Calorie vízálló spirálját használom - sport miatt - szinte levakarhatatlan!

    VálaszTörlés
  4. Nekem hullani kezdett a szempillàm a Max Factor 2000 Caloritól.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én egy másik spirállal kapcsolatban már írtam nekik s orvosolták a problémám.
    Szerintem egy e-mailt megér!

    Szép hétvégét!
    K.Évi

    VálaszTörlés
  6. Amikor megláttam az első képet megijedtem, hogy a 2000 caloriet nem szereted, de így megnyugodtam. Az nekem is az egyik kedvencem (:

    VálaszTörlés
  7. ugyan ez történt még évekkel ezelőtt az enyémmel is... kukába vele. És szégyellhetnék, hogy a "nagy" L'oréal ennyi pénzért ilyet kiad. Amúgy amíg működött, én szerettem, csak nem volt mindig idegzetem bíbelődni azzal, hogy kétféle réteget kenegessek magamra :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...