2012. augusztus 15., szerda

Kivégezve!

Az elmúlt héten elég sok dolog kifogyott szerencsére, úgyhogy jó sok hely felszabadult, és a kis szívem is örül, hogy azért sikeres a kollekció-csökkentő projektem. :) Tőlük búcsúztam ma:


Rimmel Stay Matte mattító púder - Őt nem akartam elfogyasztani, de sajnos a mindennapi használatnak ez a következménye. Őt biztosan újravásárolom majd, a legkedvesebb mattító púder, amit valaha használtam.

Már csak 2 cm van belőle. Nagyon kényelmetlen más fogni...

Milani Liquif'eye szemceruza - Őt sem terveztem kivégezni, de szintén ez történt. Mivel szinte semmiben nem tér el az Avon Supershock szemceruzájától, valószínűleg nem fogom a Cherry Culture-ről újrarendelni, de szerettem, elégedett voltam vele, csak hát van egyszerűbben beszerezhető és olcsóbb verzió.


MATRIX sampon - Régen nagyon szerettem, egy ilyen flakon több mint másfél évig kitartott. Az első flakon után újravásároltam, de a cég időközben új formulát fejlesztett ki, és ez az új verzió már nem tetszett annyira.
Most a Wella samponokkal szemezek. :)

ZIAJA kókuszos tusfürdő - Egy igazán jó kókusz illatú tusfürdőt kerestem, de nem ő a nagy Ő. Jó kiadós adag egyébként, és alapvetően nem rossz, de nem fogom újravásárolni, tusfürdőből szeretek mindig másikat venni, mert a végére megunom az illatukat. :)

Gabi szappanmentes sampon - Őt az ecseteim kimosására használtam. Erre a célra abszolút megfelelt, valószínűleg újra fogom vásárolni. Nagyon sokáig elég volt, olcsó, mégis pompásan tisztít.

Rexona 48 órás "Fresh" izzadásgátló stift - Nagy kedvenc. Tökéletesen végzi a dolgát, isteni az illata, kellemes az állaga. Egyetlen kifogásom a fehér folt, amit a sötét ruhákon hagy, de nem tudom, hogy ezt a problémát bármelyik izzadásgátló kiküszöböli-e. 

Ti mit fogyasztottak el legutóbb?

6 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy, hogy ennyi mindent sikerült elhasználnod.:)

    Én nem vagyok nagy púderes, de már jó ideje keresgélem az ideális darabot... szerinted alkalmanként száraz bőrre is jó lenne a Rimmel?

    VálaszTörlés
  2. Nekem kombinált a bőröm, az arcom két fele inkább száraz. Ugyanaz a púder kerül oda is, mint a T vonalamra, mégsem érzem, hogy ártana neki. Szerintem nem lesz gond. :)

    VálaszTörlés
  3. Ilyen púderem nekem is volt és nagyon szerettem. Most Essence fix&matte-om van.
    Én Sanex izzadásgátlót használok és nem hagy fehér foltot. Nagyon jó, évek óta csak ezt veszem!

    VálaszTörlés
  4. Évekig Rexonát használtam, de a fehér foltból elegem lett, most átváltottam adidasra és mesemesés. :) Finom az illata, nincs folt és iszonyatosan jó. :)

    VálaszTörlés
  5. Sok dolgot elhasználtál :) Am ajánlok egy kókuszos tusfürdőt ha nem bánod: Yves Rocher kókuszos tusfürdő. Isteni az illata, és ez meg is marad egy kicsit. nekem nagy kedvenc :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...