2012. augusztus 14., kedd

Teszt: Artdeco pirosító

Ezzel a teszttel már régóta adós voltam. Még a nagy szünet előtt kért meg az egyik olvasóm, hogy írjak egy tesztet arról a pirosítóról, amit ennél a sminknél használtam. Nos, ha "kissé" megkésve is, de íme:

Mikor megjelent a városban a Müller, azonnal rávetettem magam az addig még ismeretlen márkákra, ilyen volt az Artdeco. Annak idején sok mindent vettem az Artdeco polcról, mert kíváncsi voltam, hogy teljesít a márka egy-egy sminkszere. Volt pár dolog, ami egyáltalán nem vált be, és volt olyan, amit nagyon megszerettem. Ez a pirosító például nagyszerű. :)


Csomagolás: egyszóval?...nincs. Azaz persze a port belepréselik egy pan-be és kap egy átlátszó műanyag fedelet a márkanévvel és a színkóddal, de kb. ennyi is.

Az Artdeco ugyanis legendás a Beauty Box-airól, vagyis a szemhéjpúdereit, pirosítóit nem egyesével csomagolva kínálja, hanem palettázható formában, ezért kénytelen vagy venni egy Beauty Box-ot is, azaz egy Artdeco palettát (Bár igazából az UNI palettában is tárolhatod őket, vagy bármilyen mágneses palettában, aminek nincs előformázott belseje.), ha praktikusan akarod tárolni a kis pan-eket.
 

A Beauty Box-ok egyébként sok-sok méretben kaphatóak. Annó én is vettem egy ilyet a pirosítónak, mellé elfér még egy szemhéjpúder is.
  
Szín: Fantázianeve nincs, a száma 18-as. Meleg, rózsás, barackos mályvaszín. Üde és élettel teli lesz tőle az arc, nagyon szeretem.

Illat, állag: Illata csak akkor érezhető, ha erősen beleszagolsz, akkor sem sok, de amúgy semmi.
Az állaga is rendben van. Porzik, ahogy a legtöbb pirosító, de ki lehet bírni. Szépen pigmentált, nem kell kapargatni a felületét, hogy színt csikarjunk ki belőle, de nem is annyira intenzív, hogy bohócos legyen a pirosítás. Könnyen eldolgozható.




Finish: Közelről a pan-ben vizsgálva ezüst mikrocsillámokat látunk, de felvitel után ebből semmi sem látszik. Jóformán matt a finishe, nem csillogó, nem metálos, tökéletes.

Tartósság: Ebben nagyon erős. Az egyik tartósabb pirosítóm, nem lehet rá panasz. 

Ár, mennyiség: 5 g és most 2790 Ft a szépségbolt.hu-n.

Összességében: Én nagyon szeretem.Így visszagondolva kicsit drágállom, nem biztos, hogy veszek más színeket is, de az biztos, hogy a minősége remek. Ajánlom.

Most ennyi csajok, szép napot! :)

9 megjegyzés:

  1. nagyon szép korall szín. :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik, és még tartós is :O Lehet beszerzem :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van, de aki leleményes az kicsit olcsóbban is talál hasonló szépséget. Én egy kicsit drágállom ezt a márkát, csak a szemhéjalapozójukat próbáltam eddig.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű színe van!
    Viszont az árát én is sokallom, ezért nincs is még Artdeco sminkem egy sem...

    VálaszTörlés
  5. Régebben én is vettem sok mindent, de 90%-ban csalódás lett a vége, se a szemhéjpúdereket, se a pirosítókat nem szeretem az ArtDeco-tól, de annyira csábító az állvány, habár a horrorárasított termékek miatt már a közelébe se megyek (azért igen, de nem veszek semmit :-)

    VálaszTörlés
  6. Dejó, köszönöm! :)
    (és örülök a visszatérésnek)
    A pirosító: érdekes, nem barackosnak gondoltam a múltkori sminknél az arcodon! Itt most meg teljesen, nahát. Amúgy szép darab...

    VálaszTörlés
  7. Mesi: Igen, Nekem is fura volt, hogy arcon már sokkal pinkebb, sokkal sötétebb, sokkal erőteljesebbnek hat. De ha legközelebb Artdeco pultnál jársz, próbáld ki, az a tuti. :)

    VálaszTörlés
  8. Valahogy nem sikerült beszippantania az ArtDeco márkának, pedig meg szoktam nézegetni a termékeket, egy-kettőt ki is próbálok, de az árak mindig eltántorítanak a vásárlástól.
    Ez a pirosító nagyon szép, erre talán érdemes lehet beruházni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...