2013. augusztus 30., péntek

Sminkpályázat a MUP-nál!

A Make up Plaza újabb sminkversenyt hirdetett, ami ezúttal az Ázsia varázsa címet viseli.

A versenyre bárki jelentkezhet, aki teljesíti a feltételeket (amiből egyébként van bőven), amatőrök, kezdők, haladók és profi sminkesek munkáit is várja a MUP csapata.

A pályázatokat szakmai zsűri értékeli: a Paese márka tulajdonosa, a MUP tulajdonosa, Cryonmodels Studio csapata és sminkmestere,  Simkó Linda, aki az alábbi sminket készítette. 



A  nyeremények ezúttal is igen csábítóak: sminktáskák, Sigma és Paese termékek landolnak majd a dobogósoknál. :)

A feltételek közül talán azt érdemes kiemelni, hogy a smink készítése során kötelezően használni kell egy bármilyen Paese terméket és egy Red Cherry terméket is!

A pályázatok beküldésének határideje 2013. október 05, eredményhirdetés: 2013.október 19.

A feltételekről illetve a részletekről bővebben ITT olvashattok.

Na, Ti elindultok? :)

10 megjegyzés:

  1. Sajnos nincs külön profi és amatőr kategória, így műkedvelőként nem tartom érdemesnek elindulni. Pedig jók a díjak, az ázsiai jellegű sminkeket szeretem, de valószínűleg egy profi nyerne, egyszerűen azért, mert jobban sminkel és profi fotósa van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos egyet kell értenem. Külön kategóriákat kellene alkotni, hogy mindenkinek legyen esélye a saját csoportjában nyerni.

      Törlés
  2. Szerintem a MUP figyel majd erre - legalábbis ez az eddigi tapasztalatom.

    Egyébként, hogy értetted azt, hogy "a részvételi feltételekből van bőven" ? Én csak annyit látok, hogy 1 db paese és 1 db red cherry terméket kell használni és ennyi. Ez miért olyan sok? Megnéztem több sminkkiírást is, de ott jócskán durvább feltételek vannak. Ez nekem nagyon minimálisnak tűnik.
    Csak kíváncsi vagyok a véleményedre.

    Egyébként az is lehet, hogy ügyes amatőröket keresnek (ravasz módszerrel), akikkel később dolgozni lehet, nem? Ez is benne van a pakliban, nem? ;-)
    Legyünk kicsit pozitívabbak csajok :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kicsit lejjebb görögsz, akkor látod azt a címet, hogy: A pályázatok további feltételei és leadásnak módja. Pl. meg van adva, hogy hány darab kép kell, milyen beállításban, a képek formátuma, a file-ok neve, a képek mérete, az e-mail szövege...

      Ezek mind betarthatóak, és érthető is, hogy ezek a feltételek, de jó sok mindenre kell odafigyelnie annak, aki pályázni akar. :)

      Törlés
  3. Az amatőr sminkes kerestetik-re nem is reagálsz? :-D Szerintem sok cég így csinálja és így keres embert, legalábbis külföldön ez bevett szokás!

    Szóval:

    - 4 db kép, mely mindegyik szemből
    - egyik csukott szemmel, másik nyitott szemmel
    - látszódjon a felhasznált termék
    - legyen elnevezve minden kép, hogy tudják ki küldte (ami azért valljuk be, lehet hasznos, ha tudni szeretnék ki csinálta :-)

    Hát .... lehet én vagyok naiv, de szerintem teljesen átlagos és megoldható feltételek. Én máshol is ilyesmit olvastam, sőt ennél ilyenebbeket! Egyébként hogyan lehetne redukálni a feltételeket?

    Te nem pályázol? Olyan szép sminkeket tudsz csinálni. Szerintem lenne esélyed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor szépen sorban válaszolgatok:
      1. Szívesen dolgoznék amatőr sminkesként, biztosan imádnám, de szerintem óriási hátrány, hogy vidéki vagyok (vagyis állandóan utaznom kéne a pesti sminkelésekre) és hogy hétfőtől péntekig 8-17:00-ig dolgozom. A hétköznapok repülnek, és sajnos hétvégén sem jut mindenre és mindenkire időm.

      2. Nem mondtam, hogy teljesíthetetlenek a feltételek, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mindenki jó alaposan olvassa el a tudnivalókat és a követelményeket, hogy ne ezek miatt dobják vissza a pályázatát.

      3. Én nem pályázom. Egyrészt a már emlegetett időhiány miatt, másrészt, mert valószínűleg úgyis egy profi sminkes fog nyerni. (Tisztában vagyok a képességeimmel, annyira azért nem vagyok jó, hogy lenyomjam a nagyokat...)

      Szóval ennyi. :)

      Törlés
  4. :-) Köszi a válaszokat.

    Azért ha jól megnézed a Make Up Plaza FB oldalán az előző pályázatokat szerintem te is láthatod, hogy nincs közte profi! Ráadásul minden alkalommal egy amatőr lett az első. Szerintem teljesen korrekt volt, mégcsak nem is a like alapján döntöttek (hanem utólag lettek feltöltve a fotók) és az sem feltétel, hogy lájkold az oldalukat :-D Ritka, hogy ez nem feltétel, nem? Nekem legalábbis szimpatikus.

    Igazság szerint azt hittem, hogy a bloggerek ilyenkor kicsit "kiteljesülhetnek" és nemcsak a véleményüket írhatnák le a saját oldalukon (meg a termékek szubjektív véleményét), hanem önmagukat is kicsit promotálhatnák - ha érted mire gondolok.

    Ok, nem indulsz :-) de azért én továbbra is szeretem a sminkjeidet ;-)

    VálaszTörlés
  5. Te nem egy beépített MUP-os szervező vagy, ugye? :O :P
    Úgy véded a ezt a MUP-ot, a pályázatot és a szabályzatot, mint egy anyatigris. :D

    VálaszTörlés
  6. Nem azt védem :-D én azt hittem lejön, hogy mit akarok :-D Gondolom te sem beépített ember :-D :-D Vagy igen?

    Azt nem értettem és arra próbáltam választ kapni, itt vagy máshol bárhol, hogy a bloggerek, akik folyton sminkelnek és a termékekről írnak ezt meg azt, miért nem indulnak ilyen kiírt sminkpályázatokon, ahol bizonyíthatnának, vagy valami ilyesmi ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok az. :D

      Én a III. SAKK-on elindultam hetekkel ezelőtt, de kiderült, hogy nem vagyok annyira kreatív, mint kellene (nem csak az olvasó mondták, én is úgy éreztem), így aztán a 2. körben ki is estem a versenyből.

      Szerintem a többség (főleg én) nehezen tűri a kritikát. Rossz azzal szembesülni, hogy belefektettél egy csomó időt, megpróbáltad magadból kihozni a legjobbat és mégsem kapsz cserébe elismerést. Sőt, van aki le is szólja a sminket, amivel te egy csomót foglalkoztál. Szerintem a legtöbben a kudarctól félünk. Attól, hogy nem vagyunk elég jók, így egyszerűbb nem indulni ezeken a versenyeken.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...