2013. augusztus 25., vasárnap

Teszt: Baviphat epres méregtelenítő maszk

Amit ígér: 
"Mélytisztító agyagmaszk, mely eper kivonattal segít a faggyútermelés szabályozásban és a pattanások megelőzésében, gyümölcssavakban és C vitaminban gazdag, ezáltal eltávolítja az elhalt hámsejteket, és összehúzza a pórusokat.
Antioxidáns hatású, megelőzi a különböző bőrproblémák kialakulását, tiszta és ragyogó bőrt biztosít, miközben megakadályozza a bőr idő előtti öregedését is." 


A csomagolás: A kis aranyos, eperre hasonlító tégely 130 grammnyi maszkot rejt. A tégely műanyagból készült, jól záródik és nem mellesleg remekül mutat a polcon. :) Imádom. :)  


Az illata olyan, mint az epres joghurté. Nem mű, nem tömény, evésre csábít. :) Az állaga kellemes, könnyen kenhető, de alapvetően tömör, kb. mint a finomra tört/kikevert túró. Nem tudok és nem is akarok belekötni. :)


Használata: A pakolást a megtisztított arcbőrre kell felvinni, 20-25 percig az arcon hagyni, majd langyos vízzel le kell mosni. A maszk néhány perc után megszárad a bőrön, de mindez abszolút nem kellemetlen, a bőr nem húzódik, a krém nem törik meg, akármennyire mozgatom az arcom, abszolút kellemes viselet.      
 
A hatása: A mélytisztító hatását nem igazán volt alkalmam kitapasztalni, és sajnos azt sem tudom, hogy mekkora szerepe van a maszknak abban, hogy ritkán vannak pattanásaim/bőrproblémáim, az pedig még kevésbé mérhető, hogy mennyire hatékony a bőröregedéssel szemben, de az arcom utána pihe-puha, nagyon sima és matt, viszont olykor-olykor igényli azért a hidratáló krémet, ezért azt gondolom enyhe szárító hatása miatt eredményes lehet a pattanások elleni harcban. 

Összességében: Nincs igazán problémás bőröm, így azt hiszem nem én vagyok a legmegfelelőbb alany arra, hogy kiderítsem mit is tud valójában ezt a maszk, de néha-néha vágyom egy kis extra kényeztetésre, egy kis extra táplálásra, illetve szükségem van a folyamatos oil-controll-ra, ez a maszk pedig tökéletesen megfelel erre a célra. Szeretem, minden vegyes/zsíros bőrű hölgyeménynek ajánlom kipróbálásra. :) 5/5

3 megjegyzés:

  1. szia, megírnád nekem, hol veszed a baviphat termékeket :)? köszönööm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az ebay-en vettem minden Baviphat cuccomat.
      Ő például megbízható eladó:
      http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=ideaseller_kr&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.Xbaviphat&_nkw=baviphat&_sacat=0&_from=R40

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...