2013. november 28., csütörtök

Adventi nyereményjáték...3...2...1!

Nemsokára, kevesebb mint egy hónap múlva itt a Karácsony, a kedvenc ünnepem!
Az előző évekkel ellentétben idén már nagyon korán megcsapott a Karácsony szele, hetek óta keresgélek a szebbnél szebb karácsonyfadíszek, villogó égősorok között, nézegetem az adventi koszorúkat, gondolkozom az ablakdíszítésen, agyalok az ajándékokon, a menüsoron, hogy hova tegyük idén a fát...stb.stb.stb. :)


(Persze smink ötleteim is vannak, szentestére is, szilveszterre is, reméljük ezeket decemberben sminkes posztok formájában be is tudom majd mutatni.) 

Valószínűleg azért is vagyok oda ennyire ezért az ünnepért, mert Nálunk tényleg tökéletes a szenteste és az azt követő néhány nap. Meleg, tiszta szoba, gyertyafény, ahová isteni illatok kúsznak be a konyhából, egyáltalán nem diétás, de annál nagyon szeretettel sütött sütemények mindenhol, fahéj és narancs illat a levegőben és persze ott a gyönyörűen feldíszített, csillogó-villogó fa az ajándékokkal...számomra ez az abszolút tökély. :)


Ráadásul ott van még a várakozás öröme és az a jóleső aggodalom, hogy vajon sikerült-e meglepetést és örömet szerezni az ajándékokkal az adott személyeknek, hogy vajon jó lesz-e az M-es póló, vagy eggyel nagyobb kellett volna és persze az is foglalkoztatja ilyenkor az embert, hogy neki mit szántak a családtagok. :)

Mi már az ajándékok felét beszereztük november elején, már csak a család másik fele van hátra és ezúttal Rátok is gondoltam! :)

Aki követ FB-on, az már tudhatja, hogy a Primőr találkozón sok olyan terméket is kaptam tesztelésre, ami nem igazán az én színem. Megtehetném, hogy néhányszor használom őket itthon, majd megírom a tesztet és hátradőlök, mint aki jól végezte dolgát, de aztán ezek a sminkcuccok úgyis a fiók mélyén landolnának és soha senki nem használná őket újra....na ennek nem sok értelmét látom, ezért úgy döntöttem, inkább megleplek vele Titeket! :)

(Természetesen ezek teljesen új, még csak ki sem próbált dolgok, és nem azért válok meg tőlük, mert rossz minőségűek, vagy mert csalódtam bennük, hanem csak és kizárólag azért, mert tudom, hogy én valószínűleg sosem viselném őket a tesztek megírása után, mivel nem passzolnak a színeimhez illetve a stílusomhoz.) 

A nyereménysorozat minimum 3 körös lesz, az első szerencsés ajándéka pedig nem más, mint egy Max Factor CC krém - Natural színben! :)


Ahhoz, hogy részt vehessetek ezen a sorsoláson, ebben a körben, nincs más dolgotok, minta lájkolni a FB oldalamat (ha ezt eddig még nem tettétek meg), ennek az ajándéknak a gazdája ugyanis a Facebook-os követőim közül kerül majd ki. (Akit a FB-on keresztül fogok értesíteni!)

Hogy milyen további ajándékokra lehet számítani és mikor talál gazdára egy-egy ajándék, az egyelőre legyen meglepetés, de érdemes lesz versenybe szállni, az biztos. :)

16 megjegyzés:

  1. De kedves játék Tőled! :) Én ennek a feltételnek már régóta megfelelek! :)
    A karácsonyt most kivételesen én is nagyon várom, mert találkozok végre hugommal, akit több mint fél éve nem láttam..nekem már ez ajándék! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ne haragudj, biztos én vagyok béna, de nem találom a facebook oldaladat. Be tudnád linkelni esetleg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt van oldalsávban a követő gomb! :)

      Törlés
    2. Koszi, ezek szerint csak az en bongeszom nem jelenitette meg.

      Törlés
  3. Szuper Játéksorozat! Köszi! :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük a játékot! Eddig is rendszeresen olvasód voltam, most azonban a fb-ra is ment a like.

    VálaszTörlés
  5. A FB oldalad már régen lájkoltam, jelentkeznék a játékra :-)

    VálaszTörlés
  6. Köszi a játékot, jelentkeznék:) lájkoltam az oldalt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Facebookon Krisztina Réka Kerekes néven követlek:)

      Törlés
  7. Szintén régóta követlek itt is, ott is (csak ékezettel).Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom a többiekhez, régóta ott van az a like fb-on és itt is a követés :)

    VálaszTörlés
  9. De jó! :) Már rég lájkoltam a facebook oldalad ugyanezen a néven. :)

    VálaszTörlés
  10. Dejóóóó!!! <3 Facebookon régóta követlek ahogy itt is, ott Horváth Hajnalka vagyok :) Köszi!!!

    VálaszTörlés
  11. Lájkoltam a facebook oldalt és osztottam is a bejegyzést!
    Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...