2013. december 20., péntek

Catrice szemhéjpúderek

Ma két Catrice szemhéjpúderről hoztam Nektek mintákat. :) Ha minden igaz, ezek új színek, legalábbis a kompakton található "new" felirat erről árulkodik, de már hetek óta kaphatóak igazából.  

400 - My First Copperware Party: 

 (Sorry, de nem bírtam megállni, hogy ne próbáljam ki, mielőtt lefotózom...)

Ő egy gyönyörű barnás-lilás szemhéjpúder, amit ha fény ér, rózsaszínes fényben pompázik. Ez a fény persze nem erős, nem brutálisan irizáló, de nagyon-nagyon szép. A finishe selyemfényű: nem matt, de nem is metálos. Ez a szín azoknak is tetszeni fog szerintem, akik egyébként a barnát unalmasnak tartják. 


450 - Oh, It's Toffeeful!:  


Ez is nagyon szép szín, de elég nehéz elmagyarázni, hogy milyen valójában, és sajnos a képek sem adják vissza igazán, hogy élőben hogy mutat. Arany is, bézs is, de van benne egy lehetlenyi barna tónus is...a finishe fényes, de nem metálfényű. Tökéletes választás, ha szép, natúr sminket szeretnél!


(Többféle fényben is lefotóztam, hátha így jobban látszik a szín.)

A csomagolás a szokásos: letisztult, strapabíró és praktikus.
Az állagukkal sincs gond: kissé porolnak, de nem vészes, és szerencsére könnyű őket elsatírozni.
A pigmentáltság is rendben van: alap nélkül sem rosszak, de szemhéjalapozóval igazán szépek, bár a Sleek szemhéjpúdereit azért nem körözik le.

Én teljesen meg vagyok velük elégedve, ár-érték arányban nagyon jók a Catrice szemhéjpúderek! 

Mára ennyi Csajok, Sziasztok! :)

8 megjegyzés:

  1. A My First Copperware Party tuti nem új árnyalat, az enyém már legalább két éve megvan. Mostanában nem nagyon néztem Catrice állványt, lehet, hogy ideiglenesen kivonták és most újra előjöttek vele? Egyébként valóban gyönyörű szín, nem is értem, miért nyúlok érte olyan ritkán. :)
    A Toffeefull is tetszik a képeiden, de határozottan nem nekem való. Túl sárgás, beteggé tenné a külsőmet. Barnákból is a rózsaszínes-lilás, hidegebb árnyalatok jók csak. Viszont a te bőrtónusodhoz szuper lehet, majd mutass sminket is vele, légyszi. :))

    VálaszTörlés
  2. Hát lehet, hogy nem újak, de nagyon szépek, én bármelyiket elfogadnám. :)

    VálaszTörlés
  3. Az első nekem már meg van vagy másfél éve, szóval nem új, talán még az enyémen is ott van a new felirat :D de imádom! Viszonylag sok Catrice monom van és szeretem őket, alappal nagyon szép színük van és tartósak is nálam :)

    VálaszTörlés
  4. Az első gyönyörű, imádom:)) Lesz vele smink? Nagyon jól állna Neked:)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik mindkettő, főleg a 2.! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...