2013. december 5., csütörtök

Love or hate?

A Love or Hate? típusú posztok szereplőiről mindig igen szélsőséges a véleményem, vagy nagyon szeretem őket, vagy nagyon-nagyon nem, köztes állapot nincs. Lássuk, ma mit mutat a mérleg:

1. Balea Kókusz és Nektarin tusfürdő: 


Első látásra/hallásra kicsit bizarrnak tartottam a kókusz és a nektarin párosítását, nem igazán tudtam elképzelni, hogy ebből jó dolog sülhet ki, de mindez csak addig tartott, amíg meg nem szagoltam illetve amíg egyik nap ki nem próbáltam ezt a tusfürdőt! El sem tudjátok képzelni, hogy milyen fantasztikus illata van!

Először egyértelműen a nektarin illata dominál, zuhanyzás közben igazából csak a barackot lehet érezni, ami édes és ínycsiklandozó, mint a valódi nektarin (összefut az ember szájában a nyál...), öblítés/törölközés közben viszont a barackillat eltompul és átadja a helyét a nem túl markáns, gyengéd kókusznak. Isteni! Love, love, love!



2. Bioderma Sensibio H2O micella oldat: 


Van nő a Földön, aki nem hallott még a Bioderma micellás arclemosójáról? Nem hiszem. ;)
Mindenki imádja, ezzel van tele a Krémmánia és a Blogger is, a csapból is ez folyik...(Bár úgy lenne!!)...nem véletlenül!

Ez a micellás víz ugyanis a világ leghatékonyabb sminklemosója! Pillanatok alatt, néhány csepp is tökéletesen eltávolítja az összes sminket (tényleg mindent!), illatanyagmentes, érzékeny bőrűek is használhatják, sőt kifejezetten nekik készült, ráadásul nem szárít és nem hagy olajos érzetet a bőrön. Ő a TÖKÉLETES sminklemosó. 

Egy baj van vele: az ára! A 250 ml-es flakonért több mint 3500 Ft-ot fizettem, ami már-már botrányosnak mondható. Éppen ezért legközelebb kipróbálom az Eveline micellás vizét, aminek hasonlóan szép az összetevőlistája, elvileg ugyanilyen hatékony és kb. harmad ennyibe kerül.

(Tudom, hogy a L'Oréalnak is van micellás vize, de engem nagyon aggaszt azt a piros összetevő, ami benne van és ami a tudomány mai állása szerint erősen rákkeltő anyagnak számít, így nem merek azzal kísérletezni..:S)

Az ára tehát tényleg húzós, de ezt figyelembe véve is LOVE!



3. ebelin acetonmentes körömlakklemosó, biotinnal és argán olajjal:


Argánolaj? Már a körömlakklemosóban is?...hm....nem fér a fejembe, de igazából akár van benne, akár nincs, én szeretem ezt a lemosót. Hatékony: gyorsan és erőlködés nélkül le tudom mosni a lakkot a körmeimről (kivéve a csillámos lakkokat, azokkal küzdeni kell azért!), nem kibírhatatlanul büdös, sőt, majdnem kellemes az illata, nem szárítja ki a körmeimet, olcsó és eszméletlenül praktikus a csomagolása is!


Ez a pumpás adagoló a tetején lehetővé teszi, hogy egy másodperc alatt, egy kézzel, éppen elegendő mennyiségű lemosó kerüljön a vattakorongra. Nem kell csavargatni a kupakját, csak fogom a vattakorongot, ráteszem a pumpára, lenyomom és már lehet is dolgozni....tudom, apróság, de Nekem számít!



Egyértelműen love!



3 tesztalany 3 LOVE...kell ennél több?! :)

12 megjegyzés:

  1. Ezek mind kedvencek nálam is, a tusfürdőből épp tervezek még egyet venni, kézmosónak, hogy többször érezhessem az illatát :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katy, szerintem ha kézmosónak kell, akkor próbáld ki a barack-nektarin folyékony szappant...én azt használom és imádom! :)

      Törlés
  2. A tusfürdőnek tényleg csodás illata van. :)

    VálaszTörlés
  3. Awwwww imádom ezt a Balea tusfürdőt, engem az illata a Turbo rágó illatárra emlékeztet a gyerekkoromból :)

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretem mind a három terméket! Nekem még a Hawaii Ananász illatú tusfürdő jött be nagyon. Ebből a kókusz-nektarinból volt dezodorom is, azt is érdemes megpróbálni ha szeretitek az illatát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, az is volt már, és tényleg isteni, de a múltkor nálunk nem volt már belőle :-(

      Törlés
  5. meg akartam nézni Krémmánián, hogy melyik a rákkeltő anyag a L'Oreàl micellás vizében (mivel én is ezt használom), de ott nem írnak pirossal jelölt összetevőt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, igazad van, időközben sárga lett az az összetevő. :O (Az egyik hozzászólásban írják is, hogy a piros pontja ellenére is 5 csillag, szóval régebben tuti piros volt.)

      A Poloxamer 184-re gondoltam egyébként, de úgy látszik azóta kiderült, hogy csak közepes kockázatot jelent. :O

      Ennek tudatában lehet, hogy érdemes lenne beszereznem...

      Törlés
    2. És itt a bizonyíték, hogy régen piros volt:
      Bandita írja a 3. oldalon: "Amíg a Poloxamer 184 piros pöttyel szerepelt az adatbázisban, én széles ívben kerültem az összetevőt tartalmazó termékeket. Melanie véleménye kapcsán (puszi neki érte:))vettem észre én is, hogy már sárga. Engem is érdekelne, hogy mitől lett más a besorolás. " - Hát engem is!

      Törlés
  6. a Bioderma micellását én mindig akkor veszem, mikor a 250 milis áráért fél litereset adnak (a polcon meg elfér és ha elfogy az előző, jöhet az új)

    VálaszTörlés
  7. Az Ebelin lemosóját én is nagyon szeretem, olyan praktikus és hatékony! :)) Nekem a kókusz-nektarinból először a deo-spray volt meg, sokáig használtam, de aztán hirtelen egyik napról a másikra elkezdte annyira facsarni az orrom, hogy nem bírtam tovább, lekellett váltanom, pedig alumentes darabról van szó és ahhoz képest nagyon szépen teljesített! :)

    VálaszTörlés
  8. Szio Katie-m! :)

    Bourjois-nak is van micellás lemosója, én azt használom már régóta. :) Árban 1500 Ft körüli általában, de szokott akciós lenni.
    http://kremmania.hu/kremek/bourjois-micellar-cleansing-water

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...