2013. december 29., vasárnap

Smink - Festivity

Emlékeztek még arra a posztra, amelyikben az elf tartós, csillámos, krémes szemhéjfestékeiről írtam? (Ha nem, katt IDE!) Na, most jutottam el odáig, hogy megmutassam az egyik színt, a lilát, élesben is. Igazából a sötétkék a kedvencem, úgyhogy biztos azzal a színnel is lesz egyszer smink a blogon, de a lila alapvetően népszerűbb szín, ezért gondoltam jöjjön Ő először.

(Nagyon sajnálom egyébként, hogy méregzöld vagy fűzöld árnyalat nem kaphatóak ezek a szemhéjfestékek...karácsonyra tökéletes lett volna bármelyik...)

A mai smink, hogy is mondjam, nem egy nagy szám. ;) A cél itt a szemhéjfesték bemutatása élesben, nem a kreativitásommal való hencegés...:P :D

A főszereplő természetesen az elf krémes szemhéjfestéke, amit a mozgószemhéjra vittem fel, majd a mélyítővonalban egy a krémes szemhéjpúder színével megegyező matt lila került, amit gondosan elsatíroztam, és végül egy matt bőrszínnel kiemeltem a szemöldök alatti területet és a belső szemzugot.
Mivel élőben a smink elég sötét (egy kicsit sötétebb, mint a képeken) és mert nem akartam tompítani az elf szemhéjfestékének csillogását, nem használtam tust, csak alul felül spiráloztam.



A számra egy Astor rúzsceruza került, a Hug me, a pirosítóm pedig a Max Factor Mulberry-je. (Mindkettőről lesz szó a blogon részletesebben a jövőben.)






Mára ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

6 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett a smink is és csodás színe van ezeknek a liláknak! :)

    VálaszTörlés
  2. Katie,
    gyönyörű sminkeket tudsz készíteni :) Imádom mindet!!!! Bárcsak Debrecenben, vagy a közelben élnél, biztosan megkérnélek,hogy segíts,hogy megtanuljam,hogy magamnak hogyan tudok hasonló sminket kreálni :) Bár az én szemem mogyoróbarna, de szívesen vennék ötleteket, hogy mi állna jól nekem ;) Egyik bloggernek sincs ilyen színű szeme, így nem tudok inspirálódni sem...
    Mia

    VálaszTörlés
  3. Annyira szép szín.Remekül áll neked! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű smink, nagyon jól áll neked a lila :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...