2014. január 10., péntek

Bourjois pirosító - Healthy Mix

Azt szokták mondani, hogy a gyógyulás felé vezető út első lépése a betegség felismerése és elfogadása. Próbáltam tagadni, leplezni, de sajnos most már önmagam előtt is be kell ismernem: Kata vagyok, pirosítómániás. ;)
 
Nem tudom mikor kezdődött, nem tudom meddig fog tartani, de az biztos, hogy már jó ideje totálisan odavagyok a pirosítókért. Mostanában ész nélkül halmoztam fel őket, jelenleg is legalább 8 darab várja, hogy végre posztot írjak róla. Ma végre egyikük sorra kerül, név szerint a Bourjois pirosítója, a Healthy Mix.

Korábban már írtam tesztet a Bourjois pirosítóiról (ITT), sőt nem is olyan rég, tavaly októberben is olvashattatok róluk (ITT), most pedig jó pár képen keresztül megmutatom, hogy milyen is ez az árnyalat.

A kompakton egy kis megkopott az arany felirat, mert én hülye (sajnálom, nem tudom máshogy mondani), nekiálltam a magyar feliratokat tartalmazó matrica után maradt ragasztómaradványokat körömlakklemosóval eltüntetni. Mi lett az eredmény? A ragacs ott maradt, az arany felirat megkopott...szóval ha legközelebb eszetekbe jutna eltávolítani a ragasztót körömlakklemosóval....ne tegyétek! 


Az előző posztokban sosem mutattam meg a pirosítóhoz járó ecsetecskét, amit, bevallom őszintén, még soha nem használtam, ugyanis egyszer kipróbáltam, de nem tetszett, így aztán az első adandó alkalommal elsüllyesztettem őket a fiók mélyére. :P

A Healthy Mix egy gyönyörű, matt, viszonylag élénk, barackos-korallos árnyalat, ami szerintem nagyon jól mutat a világos illetve kreol bőrön is.


Nem kifejezetten téli szín egyébként, szerintem a Bourjois szakemberei inkább tavaszra szánták, de én ilyenkor is előszeretettel használom, mert ragyogóvá, üdévé, hamvassá varázsolja az arcot, ezáltal szépen ellensúlyozza a télen gyakran használt, hideg tónusú szemhéjpúderek és rúzsok/szájfények keltette hűvös hatást. (Juj, de szép mondat! :P :D)


Ahogy a többi Bourjois pirosítóra, erre az árnyalatra is igaz, hogy:
- az illata közelről nagyon intenzív és testes, mint egy keleties illatú füstölőé,
- a pigmentáltság nem rossz, de nem is kiemelkedő: nehéz vele túlzásba esni, építésre szorul,
- az idő előrehaladtával egyre nehezebb kinyerni belőle a színt, ezért néha meg kell kapargatni egy kicsit a felületét egy tiszta fogkefével (pl.),  
- a textúrája tapintásra selymes, nem porol túlságosan,
-  tartós: rajtam a nap végén is olyan, mint reggel 8-kor! 


Aki szemfüles volt, az már tudhatja, hogy a szilveszteri sminkes posztban ezt a pirosítót használtam:

A pirosítót az Iparfümériából rendeltem, kb. 2500 Ft-ért, sajnos azonban jelenleg nem elérhető a weboldalon ez a szín. (Viszont lehetőségetek van "megfigyelni a terméket", vagyis ha újra lesz raktáron, akkor erről e-mailben értesíteni fog Titeket az Iparfüméria.)  

A pirosítót persze a Bourjois-t forgalmazó drogériákban is megtaláljátok, de akkor számoljatok azzal, hogy 3000 Ft körüli összeget kell fizetnetek érte.

 Nektek melyik a kedvenc, all-time-favorite pirosítótok?

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a pirosító és jól áll neked!:) Tipp a ragasztós bigyó eltávolításához: gyógyszertári alkohol-leoldja szépen akárhonnan a ragacsot:)
    Teodóra

    VálaszTörlés
  2. Ha megnyugtat én is pirosítómániás vagyok. kb. 8 db-om van és már úton van hozzám még egy...és még tevbe van véve pár,amit már régóta szeretnék...Egy nem blogger lánynak egy kicsit sok...igaz,hogy a nagyrésze Essence,de most megtaláltam Max Factor Miracle Touch pirosítómat,amit anno mindössze 900 ft-ért vettem meg. Sára

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlenül jól áll neked ez az árnyalat! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép szín és tényleg jól áll neked. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép ez a pirosító és jól neked ez az árnyalat! :):)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Catrice pirosítói a kedvenceim, szerintem nagyon jó minőségűek annyi pénzért! Most kb mindennap a Pinkerbell árnyalatot használom, ami brutálrózsaszín, de megfelelően eldolgozva szerintem nagyon csinos!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ki darab. :) Nekem két kedvenc pirosítóm van, de az egyik az hasonlóan narancsos szín. :)

    http://life-beauty-me.blogspot.com/2014/01/a-legjobb-pirosito-qianle-pirosito-teszt.html

    Sora

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép! :) Tényleg olyan hamvas tőle a bőröd.

    VálaszTörlés
  9. Szép darab, én egyébként abszolút a másik véglet vagyok, ha minden igaz csak egyetlen darabom van, azt se tudom normálisan használni :D béna vagyok no és csak elvette a kedvemet a további próbálkozástól, mikor bohócos végeredményt kaptam elsőre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, az nem katasztrófa! Dobj fel rá egy vastagabb réteg púdert és máris nem bohócos! :)

      Törlés
  10. Rengeteget nézegettem a boltban ezt az árnyalatot különféle akciók alkalmával, de mindig ledumáltam magam róla :) vhogy nem tűnt elég pigmentáltnak. De így az arcodon, és építve, egyszerűen gyönyörű! Már beszereztem más barackos árnyalatot, ezért most annyira nem fáj a szívem, de a Bourjois mindig a kedvenc marad (Rose Ambre)!

    VálaszTörlés
  11. Csatlakozom az Anonim Pirosítómániásokhoz: Katy vagyok, és már évek óta függő... Ez a szín is gyönyörű, de egyelőre még nincs Bourjois pirosítüm :-)

    VálaszTörlés
  12. Én a krémpirosítókra ácsingózom nagyon, lévén a száraz bőr nagy barátai :D Dehát itthon elérhető drogériás márkából nem nagyon látok választékot, egyedül a most kijött Rimmel van maximum, meg az Essence stickje. Más ötlet, valaki? :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...