2014. január 4., szombat

Kívánságlista 2014


A 2013 májusában írt kívánságlistámon terméktípus szerint voltak csoportosítva a hőn áhított termékek (pl. pirosítók, BB krémek, testápolás..stb.), de rájöttem, hogy ez nem túl praktikus, így a 2014-ben beszerzendő termékeket ezúttal a lelőhelyek szerint csoportosítottam.  (Így ha eldöntöm, hogy most akkor leadok egy rendelést itt vagy ott, azonnal látom, hogy mi minden szerepel még a listámon, ami ahhoz a webshop-hoz kötődik és nem kell végigolvasnom a teljes listát, hogy vajon nem maradt-e ki semmi.)

A félkövérrel írott termékeknél határozottan érzem a must-have érzést, nem kétséges, hogy előbb-utóbb az enyémek lesznek, a dőlt betűvel szedett termékeken viszont egyelőre még gondolkozom. Jó lenne, ha hozzászólásban érvelnétek a dőlt betűs termékek ellen vagy mellett, hogy könnyebben dönthessek. :) 

Koreai préselt, mattító púder (pl. Etude House, Aritaum, Holika Holika, Tonymoly)
Cushion foundation (pl. Missha, Etude House, Laneige vagy Innisfree)
NYX HD pirosítók 
MUG szemhéjpúderek - (foiled, duokróm főleg)
NYX prismatic szemhéjpúderek 
Sigma paletta - Warm Neutrals (MUP)
Sleek Goodnight sweethart paletta (MUP, Müller)
Too Faced - Natural Matte
Szempillaszérum (notino?, Long 4 Lashes)
NYX Intense butter szájfények (Tres Leches?, Toasted Marsmallow?, Spice cake?)
NYX Butter szájfények
NYX rúzsok (ami kapható a beautyjointon, a notino-n, az ebay-en...pl. matte, high voltage, liquid suede lipsticks)
elf Mineral rúzsok (iherb?)
Real Techniques ecsetek (iherb, notino)

15 megjegyzés:

  1. A Catrice korrektor zseniális, én nagyon meg vagyok vele elégedve. A krémmániás olvasóknál is tuti befutó. Nekem megérte megvásárolni.

    A professzionális samponhoz csak annyit mondanék, hogy próbáld ki a Kallos termékeket, mert szuperek.

    VálaszTörlés
  2. Van egy Catrice pirosítóm és nagyon szeretem, szerintem jó döntés venni egyet a márkától :)
    A TBS gyömbéres testvaja meg van kis kiszerelésben, nagyon nagyon szeretem, gyömbéres kóla illatú, nagyon sokáig érződik az illata :)szeretem!

    A Naked 3-at én is szeretném, majd meglátom hogy alakulnak az anyagiak :)

    VálaszTörlés
  3. A Naked 3 paletta nálam is kívánságlistás. Gyönyörűek a színei. :)
    Egyébként nem veszélyes ebayről bb krémet vásárolni? Hallottam már csúnya sztorikat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem veszélyes. Én mindig eredeti terméket kaptam. Onnan tudom, hogy eredetiek voltak, mert először mindenből szereztem mintát (a mintákat biztos nem hamisítják) és nem volt eltérés a nagy, illetve a kis kiszerelések között.

      Törlés
  4. Hú az az Eveline micellás víz bizti tuti? Én direkt ezt cseréltem a L'Orealra. Semmit nem csinál, és a micellás vízhez nem sok köze van. Inkább oda adom neked a félüveg flakont, csak ne vedd meg. :D
    Catrice camuflage korrektor - Igen! Igen! Mééég! Eltünteti az összes piros pöttyöt vackot az arcon. A Catrice pirosító is jöhet, én már a második színt vettem meg, ár érték arányban a legjobb az összes között.
    Csodaszépek a sminkjeid a mesteri árnyalásokkal! :)

    VálaszTörlés
  5. A catrice korrektort szerintem mindenképpen szerezd be,a legjobb korrektorom eddig,nagyon szépen elfedi a bőrhibákat és szem alá is szuper.
    Viszont az Eveline micellás vizet nem ajánlom,nem tudom próbáltad-e már,de számomra kicsit csalódás volt. Az arcot ugyan szépen megtisztítja,de pl.a vízálló spirállal,tussal már nem bír el. (konkrétan a sima Dove testápoló lehozta,az Eveline pedig nem) Ezenkívül eddig 999 volt,de most ha jól láttam 1500-ra drágult :S Annyiért pedig már az új Garniert is be lehet szerezni :)

    VálaszTörlés
  6. Katie,
    ha jó micellás vizet szeretnél, akkor ne azok közül válassz, amit felírtál! Vegyél Bioderma Sensibio H2O-t!
    Annál jobb nincs. Évek óta használom, nem akarok már mást :) Mindig lehet kapni kis kiszerelést ebből, de a nagyokra is szokott lenni kedvezmény is.A biodermapatika.hu oldalon meg tudod nézni,hogy melyik patikában milyen akciók vannak. Ha jót akarsz a bőrödnek, akkor ilyet vegyél.....
    A Sensibio vonal nagyon jó, de a Hydrabiot is csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mia!

      Biodermám már van. Most is azt használom, de elég drága, és félek, hogy nem lesz mindig keret rá, ezért keresek egy olcsóbb, de ugyanolyan jó alternatívát.

      Törlés
    2. Szerintem a Paese micellás vize kitűnő, bio, kifejezetten érzékeny bőrre, és csak 1300 ft a makeupplazán :)

      Törlés
  7. Catrice korrektor: IGEN Nagyon jó a fedése és árban is kedvező, mindenképpen megéri szerintem.
    Ebay-ről milyen ecsetkészleteket néztél ki? Én is erősen keresgélek, tippnek örülnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre a készletre gondoltam: http://www.ebay.com/itm/251295359996?var=550265335210&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Törlés
    2. Nagyon jó árban van! Én ezeket néztem most ( http://www.ebay.com/itm/301037346834?var=600178018818&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 na meg http://www.ebay.com/itm/12-PCS-FULL-SIZE-BRUSH-SET-KIT-TRAVEL-3-BAG-BRUSHES-EYES-LIPS-FACE-COMETICS-NEW-/141156153232?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20dd8ff790 ) meg az E.L.F. cuccokat lesem nagyon ebayen, nagyon szépek a krémes tusok színei és az áruk sem vészes..

      Törlés
  8. Catrice korrektort én is imádom! *.* Nagyon jó kis lista, sok dolog van, ami nálam is kívánságlistás. :D

    VálaszTörlés
  9. A Catrice pirosítókat csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  10. A Catrice Camouflage korrektor egy instant vakolat: olyan szépen működik, hogy elsőre el sem hinné az ember lánya, pedig de! Úgy fed hogy leesik tőle az állam (nem szó szerint! :D), mindenképpen érdemes lesz beszerezned. A színe se nem rózsaszín, se nem sárga, inkább szürkés beütésű a legvilágosabb árnyalata a termékcsaládnak.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...