2014. január 2., csütörtök

Nem vált be: Bourjois Healthy Balance mattító púder

Nem vagyok az a nagy kísérletező, ész nélkül mindent összevásárló típus. Általában csak olyan termékeket vásárolok, amiről sok a jó vélemény, hogy lehetőleg ne érjen csalódás, de mindig kifogok egy-egy olyan terméket, amit a többség imád, rajtam azonban valamiért nem működik.
Ebben a hónapban csak egy termékben csalódtam, de abban nagyon: Ő a Bourjois Healthy Balance kompakt púdere.


A csomagolás rendben van. Feltűnő, mutatós, élénk színű külső, jól záródó tető, tükör...nem lehet rá panasz.


A textúrája is jó: porzik kicsit, de nem zavaróan és az illata is finom sárgabarackos. Na jó, nem olyan, mint a friss, igazi sárgabarack, inkább olyan púderillat egy kis barackos beütéssel, de azért így is különleges, elvégre nem sok márka illatosítja a púderét (bár nem is értem, hogy miért kéne?!) és tulajdonképpen kellemes.  

Ahhoz képest, hogy ez a legvilágosabb forgalomban lévő árnyalat (52-es Vanille), elég sötét. Hófehérkéknek abszolút nem ajánlom, a legtöbb márkánál (Rimmel, Astor, L'Oreal stb.) ez a szín kb. a 2-3. árnyalat szokott lenni a színskálán.


A tónusa egyébként határozottan sárgás (ezért is vettem meg), de míg az ujjbegyen világosnak és citromsárgásnak hat, arcon inkább narancssárgába hajló.


Mindezzel azonban meg tudnék barátkozni, ha igaz lenne, hogy ez a mattító púder 10 órán át matt arcot biztosít. Sőt, már akkor is elégedett lennék, ha csak feleennyi ideig: 5 órán át gátolná a kifényesedést...de sajnos nem. Kb. 3-4 órát kibír, de nem többet!

Jó, aláírom, nincs könnyű dolga. Mostanában ugyanis rengeteg szenvedek az oil-controll-lal, főleg az orrom környéke problémás, de éppen azért, mert ez a púder 10 órás mattítást ígért, gondoltam, ez talán beválik. Sajnos nem, ráadásul a legvilágosabb árnyalat is sötét nekem, így biztosan nem fogom újravásárolni.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom, hogy nem vált be :(
    Ugyanezt az árnyalatot használom én is, bár képek alapján nekem világosabbnak tűnik az enyém, és az is igaz, hogy az én bőröm szinte fehér... 10 órát nekem sem bír, de a 4-5-6 órát időjárásól függően igen. Remélem megtalálod a méltó utódját, kár érte :))

    VálaszTörlés
  2. sajnálom, hogy nem vált be. én még nem próbáltam, de szeretném, ha majd elfogynak azok a púderek, amik itthon vannak (ami kb. sose fog bekövetkezni :D)

    VálaszTörlés
  3. A színe nekem tetszik így a képek alapján, de kár, hogy nem végzi jól a dolgát! :(

    VálaszTörlés
  4. Hm. Pont ezt néztem ki magamnak, a 3W Clinic púdert lecserélendő (a színe miatt nem vált be) :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg pont a 3W Clinic-kel próbálkozom most. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...