2014. január 28., kedd

Smink: Pink and purple

Tapasztalataim szerint a rózsaszín szemhéjpúdereket csúnyán alulértékeljük manapság!
Rózsaszín sminkekkel elég ritkán találkozom a blogokon és/vagy a Youtube-on, és mi tagadás, én se sűrűn nyúlok rózsaszín szemhéjpúderekhez, pedig ez a szín kifejezetten jól áll a kék, a barna, de még a zöld szeműeknek is, ráadásul attól függően, hogy milyen színnel kombináljuk, lehet nagyon bájos, de nagyon ütős is a végeredmény.
Annak érdekében, hogy egy kicsit népszerűsítsem ezt a színt, ma egy szolid, akár munkába és suliba is hordható, rózsaszín-lila sminket hoztam Nektek! :)


A sminkhez 3 féle rózsaszínt használtam. Egy fényes, világos rózsaszín szemhéjpúder került a mozgószemhéjra, egy ennél valamivel világosabb baby pink a belső szemzugba, matt lilával árnyékoltam a külső V-t, végül egy kis matt rózsaszínnel elsatíroztam a széleket, egy matt bőrszínű szemhéjpúderrel pedig világosítottam a szemöldök alatti területet.


Mivel ebben a sminkben műszempillát is használtam, muszáj voltam egy viszonylag vastag, drámai tusvonalat húznom, illetve hogy ne legyen túl hideg az összhatás egy melegebb tónusú pirosítót és egy élénkebb, korallosabb rúzst és világos rózsaszín szájfényt használtam. Íme:


A használt termékek listája: 
Missha Perfect Cover BB krém - 21-es
Ben Nye banánpúder - Teszt hamarosan!
Max Factor Flawless Perfection pirosító - Mulberry - Teszt hamarosan! 

NYX szemöldökszett
Artdeco szemhéjalapozó
L'Oreal Infallible szemhéjpúder - Forever Pink - Teszt hamarosan! 
essence pigment - cotton candy (a belső szemzugban)
Sleek Oh so special paletta - matt lila, matt világos rózsaszín
aden precision eyeliner
Wimp'rs by Fing'rs műszempilla
Max Factor 2000 calorie szempillaspirál

Avon Extra lasting rúzs - Vintage Rose - Teszt hamarosan!
essence stay with me szájfény - deep rose

Ti szeretitek a rózsaszínt? Mivel szoktátok párosítani?

34 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép! És nagyon-nagyon jól áll neked!

    VálaszTörlés
  2. Istenem, hogy Te milyen gyönyörűen sminkelsz! :) Nagyon jól áll neked ez a smink. :) És a tusvonal valami mesés. :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Katie, mivel azt hiszem, az utolsó e-mailedre nem küldtem választ, itt köszönném meg a rengeteg segítséget, és hadd mondjam el, hogy ez a smink is gyönyörű, igazi profi munka! :) A tusvonalért pedig még mindig jár a csillagos ötös! Nagyon szép, tényleg tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Úúú, ez nagyon szép! ♥ Olyan mestere vagy az árnyékolásnak, összemosásnak, hogy nehéz nem irigykednem. Mit nem adnék a kézügyességedért! :)
    Nekem a kedvencem a rózsaszín sminkben, a bőrtónusomhoz is nagyon megy, illetve a koromhoz is (38), üdévé, fiatalabbá teszi az összképet. Épp most várom a futárt türelmetlenül, egy-két nap és kezemben lesz a rózsaszín Naked3 paletta. :]
    A rózsaszínt szeretem lilával kombinálni, a fekete is mehet óvatosan ilyenkor szemkontúrnak - épp mint a te sminkedben. Nagyon jól mutat még szerintem semleges, kicsit hidegbe hajló barnával. Szuper natúr sminket lehet így összehozni; olyat hogy a gyakorlatlan szeműeknek (és a férfiaknak :D) le sem esik, hogy ki vagy festve, csak azt látják, hogy valahogy olyan jól nézel ki. :))
    Egy szó mint száz, éljenek a rózsaszín tónusú sminktermékek, rengeteget segítenek a tükörben reggelenként felbukkanó sápadt, fakó bőrű banyán, aki pofátlanul utánozza a gesztusaimat. XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Jót nevettem az utolsó mondatodon, kellő mennyiségű humor és önirónia van benne. :D

      A satírozás egyébként egyszerű, csak egy jó ecset illetve idő és türelem kell hozzá. (Van úgy, hogy reggelente 5-10 percig satírozok, hogy tuti ne legyenek éles vonalak sehol...) Lehet, hogy írok is róla egy posztot, mert tényleg nem nagy dolog, mégis nagyon sokat számít!

      A Naked3-ban pedig nagyon szépek a rózsaszínek, Nálam is kívánságlistás az a paletta, úgyhogy most én is irigykedem kicsit, hogy te még a héten rávetheted magad! :P :)

      Törlés
  5. Megint csodálatosat alkottál. :) Nagyon tetszik, és tényleg fantasztikusan szépen satírozol. Jól állnak neked ezek a színek. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű lett, nagyon tetszik, ahogy sminkelsz! :-)
    Nincs kedved odaírni, hogy melyik termékeket használtad a sminkhez? Én mindig figyelem, hogy ki mit használ és ha valakin nagyon tetszik valami, azt felírom a kencekívánságlistámra.
    Illetve olyan jó lenne csukott szemes képet látni, én akkor látom igazán a szemsminket (lehet hogy csak nekem hiányzik...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. A használt termékek listájával bővítem a posztot mindjárt. :)
      2. A csukott szemes képet más is hiányolni szokta, és már próbálok figyelni arra, hogy ilyet is fotózzak, de úgy látszik ennél a sminknél ez most kimaradt. :S

      Törlés
  7. abszolút egyetértek veled is és az előttem szólókkal is. először is ez a smink ismét fantasztikus lett! tényleg gyönyörűen sminkelsz, öröm nézni a posztjaidat.
    a rózsaszínről pedig nekem is az a véleményem, hogy méltatlanul keveset emlegetik, legtöbb helyen natúr sminkként csak a barnát favorizálják. pedig a rózsaszínnel is igazán kifinomult sminkeket lehet készíteni, bátran párosítható barnával, lilával, akár bordóval is a természetesebb hatásért, vagy akár szürkével, sötétzölddel a bulisabb hatás kedvéért. szóval elég sokoldalú kis szín ez, az tuti!
    és igen, szerintem UD ismét nagyon okosan csinálta ezt a Naked 3 dolgot, mert valóban hiánypótló termékről beszélhetünk. és persze én se tudtam neki ellenállni, mikor ma megláttam, hogy ismét rendelhető :D
    bocs a kisregényért, lényeg, hogy ismét csak gratulálni tudok! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép lett! Én nem szeretem a rózsaszínt..ruhában,sminkben,körömlakkban-egyszóval nagyon sehol. De ez gyönyörű lett! Világít a szemed néhány képen!:) Ja és a képeid is sokkal jobbak mostanában, ezerszer jobb,ha mosolyogsz! :)

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű lett ez a smink, kifejezetten jól állnak Neked ezek a színek! :)

    VálaszTörlés
  10. Valami gyönyörűen sminkelsz, nagyon irigyellek :) Most gondoltam bele, hogy én is ritkán nyúlok rózsaszínhez - mindig a pirosat részesítem előnyben szájszínben, ruhában és már nem passzol hozzá...:)
    Azt még meg akartam kérdezni: milyen ecsetet használsz satírozásra? Az még a gyakorolnivalóm, nem megy szépen. Kisfejű vagy nagyfejű ecset a jobb szerinted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A satírozásról hamarosan írok majd egy posztot, amiben bemutatom a kedvenc ecseteimet, és azt is, hogy mi és hogy csinálok. Remélhetőleg még a héten sikerül közzétenni, és akkor választ kapsz minden kérdésedre. :) Egyébként én a nagyobb fejűeket szeretem, mert azok kevésbé precízek, nem koncentrálják egy pontra a színt, hanem nagyobb területre, kevesebb festéket visznek fel, és ez a lényeg a satírozásnál! :)

      Törlés
  11. Nagyon szép lett, és nagyon jól állnak neked ezek a rózsaszínes árnyalatok :) A műszempilla márkáját megkérdezhetem, vagy hogy honnan van ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy ilyen "gagyi" drogériás pilla: Wimp'rs. A dm-ben és szerintem a Rossmannokban, Müllerekben is kapható.

      Törlés
  12. Olyan vagy, mint egy porcelán baba :) Csodás a smink, nagyon illik hozzád :)

    VálaszTörlés
  13. Gyönyörű ez a smink, igaz a többi is az:)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon tetszik! Bámulatos,mint mindig! Bár, én annyira nem szeretem a rózsaszínt, de neked ez is jól áll! :)

    VálaszTörlés
  15. Ezek a színek így együtt álomszépek :)

    VálaszTörlés
  16. Szerintem a lányok többsége tart a rózsaszíntől, mert nehéz megtalálni azt az árnyalatot, ami igazán illik a szemedhez, bőrödhöz, és nem lesz tőle sápadt, beteges az arcod. Én egy időben a kékkel voltam így, nemigazán mertem a barna szememhez használni.

    VálaszTörlés
  17. nagyon szép, mint mindig:) ha van kedved nézz be hozzám, szívesen fogadok építő jellegű kritikákat is akár. fattyuhattyu.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  18. Nos, én nagyon nem szeretem a rózsaszínt, de mint elkötelezett smink rajongó, a Naked 3-nak nem tudtam ellenállni, már 2-3 hete a birtokomban van, és imádom persze! :P Szép, finom, visszafogott rózsaszínek vannak benne, jól kihasználható, gyönyörű! :) Megint nagyon szépet alkottál, bájos vagy és abszolút illik hozzád ez a "babás" szín!

    VálaszTörlés
  19. nagyon szép smink lett :)
    ügyes :)

    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  20. Ó, de szépséges lett ez a smink! Egyébként eszméletlen jól fotózod a sminkeket, meg hát fotogén is vagy, na. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehogy azt hidd! Több száz képből választok ki 10-et, amivel nagyjából meg vagyok elégedve.

      Törlés
  21. Szia, gyönyörű a smink! Leírnád kérlek, melyik termékekkel készült a smink?:) Puszi!

    VálaszTörlés
  22. az eddigi hozzászólások és saját véleményem alapján, szerintem kikiálthatunk "satírozó királynőnek":D

    VálaszTörlés
  23. Gyönyörűszép lett, profi! Mennyi gyakorlás kellett ahhoz hogy ilyen csodásan tudj sminkelni? Kérlek mondd, hogy ezt én is egyszer meg tudom majd csinálni :)))
    Addig is én szívesen látnék még sok rózsaszínes sminket mert pont mostanában kattantam rá ezekre a színekre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háááát...12 éves korom óta minden hétköznap sminkelek, ami azt jelenti, hogy bőven van a hátam mögött tapasztalat. Biztos, hogy egyszer majd Te is megtudod ezt csinálni, elvégre semmi nehezet nem csinálok, csak felpakolom a színeket és jó sokat satírozok. :)

      A satírozásról pedig úgy néz ki, írnom kell egy posztot! :)

      Törlés
  24. Gyönyörű lett és szuper hozzá ez a rúzs! *.* A teljes arcos képek közül az 5. a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  25. Nagyon szép lett :) Hasonlit a mindennapi sminkemhez (egy rózsaszin-bézs-barna palettát szoktam használni), szeretem a rózsaszint szemsminkként :)

    VálaszTörlés
  26. Imádom! Te vagy az én virtuális kék szemsmink tanácsadónőm!!! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...