2014. január 25., szombat

Teszt: elf Baked pirosító

Nem ez az első elf teszt a blogon és garantálom, hogy nem is az utolsó! Az elf Studio illetve Mineral vonala ugyanis abszolút szerethető, fillérekért szuper minőségű termékeket kapunk! Ma egy égetett pirosítót szeretnék nektek bemutatni, ami a Studio vonal egyik terméke.


Csomagolás: Matt fekete alj, teljesen átlátszó, domború tető, amin csak a márkajelzés és a termék neve látható. A hátoldalán sincs több infó, csak egy apró ezüst matrica van, rajta az árnyalat fantázianeve és kódja. Talán kissé puritán ez a csomagolás, úgy értem nem az a díszes, cuki fajta, de nem kelt gagyi hatást, praktikus is, nekem bejön. :) A kompakt igen jól záródik, 6 grammot rejt. (Ez egyébként rengeteg, a Bourjois pirosítói pl. csak 2,5 grammosak!)



Illat, állag: Egyenletesen fed, könnyű eldolgozni, könnyen építhető, ráadásul alig porol, illata pedig egyáltalán nincs. 

Pigmentáltság: Tökéletes! Szépen pigmentált, nem kell építgetni, egy rétegben is remekül fed, de nem túúúl intenzív, úgyhogy nem kell óvatoskodni sem, nem lesz bohócos a végeredmény.
Már jó ideje használom és szerencsére a pigmentáltság most is olyan, mint a legelején: nem keményedett meg, nem száradt ki a felső réteg, úgyhogy nagyon kellemesen csalódtam, nem tudok belekötni! :)

Szín, finish: 4 színben kapható, az én választottam a Rich Rose, ami a legsötétebb árnyalat a palettán. Ez egy szép barnás, narancsos, meleg tónusú, matt, natúr árnyalat. Őszre és nyárra ideális választás.

Szűrt fényben: 

Napfényben: 

Szerintem főleg a sárgás tónusú, nem túl világos bőrű lányokon mutat igazán jól, a hófehérkék és a kifejezetten rózsaszínes bőrű lányok nem fogják szeretni!


A legutóbbi sminkes posztban is ezt a pirosítót használtam:


Tartósság: Rajtam szerencsére minden pirosító nagyon tartós (több mint 10 órán keresztül bírják az olcsóbbak és a drágábbak is), ez is, így ebbe sem tudok belekötni.

Beszerezhetőség/ár: Megrendelhető az elf brit holnapjáról, de ha ódzkodtok a külföldi rendeléstől, a MUP-ból is beszerezhetitek. 

Összességében: Hibátlan minőségű pirosító, ami ráadásul nem is drága, nagyon-nagyon szeretem! 5/5 :D

2 megjegyzés:

  1. Már régóta szemezek vele, csak még nem döntöttem el, hogy melyik árnyalat tetszik a legjobban, de köszönöm a tesztet, sokat segítettél vele :)

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen szép színe van! *.*

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...