2014. április 19., szombat

Érdemes kipróbálni: aden szemhéjtusfilc!

Aki régóta követ, az tudja, hogy nagy rajongója vagyok a tusfilceknek! Persze szeretem a krémes tusokat és a puha, géles szemceruzákat is, de a legszebb tusvonalat szerintem tusfilccel lehet húzni! (A folyékony tusokat ki nem állhatom!)  

Tavaly 4 tusfilcet próbáltam ki, ebből kettő nem vált be, kettőt viszont a mai napig is használok:
Manhattan Eyemazing tusfilc
essence superfine tusfilc
Manhattan Japanese Ink tusfilc
Maybelline master precise tusfilc

A fentiek közül egyértelműen a Maybelline volt a kedvencem. A master precise volt az, ami minden szempontból megfelelt az elvárásaimnak, szerettem, és bár már kezd elfogyni az erő a filc hegyéből, még mindig szeretem! 

Tavaly karácsonykor azonban én is kaptam egy adag tesztelnivalót az aden cosmetics-től, a csomagban pedig találtam egy szemhéjtust is, amit talán még a Maybelline-nél is jobban szeretek manapság!

Ennek nagyon egyszerű a magyarázata: ebben a tusfilcben nincs hiba! :)


Csomagolás:Vékony szár, nem túl jól, hangtalanul záródó kupak (ami szerencsére eddig megvédte a filcet a kiszáradásról), fekete alap, rózsaszín betűk. Szerintem csinos ez a csomagolás, értékelem, hogy nem uncsi fekete-fehér a design, mint a tusfilcek többségénél.


A filc maga egyébként viszonylag hosszú, szépen elvékonyodó, a helye enyhén hajlik, de csak annyira, hogy kényelmes legyen vele dolgozni.


Illat, állag, használat: Az állaga egyszerűen tökéletes! Kellemesen folyékony, hamar szárad, egyenletesen fed, ráadásul szépen siklik a szemhéjon, tényleg nagyon-nagyon könnyű vele szép tusvonalat húzni!!
Az illata erősen alkoholos, de mindebből használat közben semmit nem lehet érezni.

Pigmentáltság, finish: Szép, erőteljes, fekete színe van, a pigmentáltsága abszolút megfelelő, száradás után matt hatású.


Tartósság: Kiváló! Soha, egyszer sem kenődött fel a szemhéjamra, nem folyt el, nem hozott kellemetlen helyzetbe, a nap végén is mindig ugyanolyan volt, mint reggel, és bár elvileg ez egy vízálló tus, nem okoz gondot a lemosása, és még a szemhéjamat sem fogja meg!

Összességében: Nagy-nagy puszi jár az aden-nek, amiért ilyen jó kis tusfilcet hozott össze!! Ez a termék maga a tökély, nem lehet belekötni, csak imádni lehet! ;) :D 5/5!

UI: A tusfilcet ITT tudjátok megrendelni, kemény 1017 Ft-ért! :)

8 megjegyzés:

  1. Hm, ez nagyon jól hangzik, lehet beruházok rá, ha elfogy a mostani tusfilcem :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek, én most a Glamour-napokon vettem meg, és rögtön megszerettem. Azt hiszem, ez lesz az állandó tusom. :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom a tusfilceket, szóval tuti, hogy ki fogom próbálni, köszi a tippet! :)

    VálaszTörlés
  4. nekem is a kedvencem, amióta megvan, csak ehhez nyúlok! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon nem vált be sajnos, úgyhogy csak párszor próbálkoztam vele. Már elsőre is akadozott a dolog, pedig nincs beszáradva. Kész kabaré már csak az egyik szememen is tusvonalat húzni, mert egyik pillanatban semmi se jön, aztán meg folyik ezerrel...Remélem csak én jártam így. :S
    (Andi)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De furi! Ilyet még nem is hallottam eddig! :O

      Törlés
  6. Ezt még nem próbáltam, de elég jól hangzik :]

    VálaszTörlés
  7. Nagyon köszönöm ezt a tesztet, a NYX The Curve filces tusa nálam a némbervan, de az ára fogja megnehezíteni az újravásárlását.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...