2014. április 20., vasárnap

Glamour napi zsákmány

Nagyon régen volt már a blogon zsákmányos bejegyzés, ezért - bár eredetileg nem terveztem - végül úgy döntöttem, hogy én is megmutatom, hogy miket vettem a 2014 tavaszi Glamour napokon. :)

Darabra soknak tűnik a zsákmány, de valójában nem kerültek olyan sokba, a dm-ben és a Müllerben összesen kb. 10 ezer Ft-ot fizettem.   


 A szempillagöndörítőm egy kicsit megfáradt az utóbbi időben, ezért úgy döntöttem, beruházok egy újra. Az előző pillagöndörítőmet is a Müllerben vettem, és ezt az újat is, ami a Müller saját márkás terméke egyébként. Eredeti ára 800 Ft, ha jól emlékszem, de így 20%-kal olcsóbban jutottam hozzá.


Én is megvettem a Himalaya Herbals Neem maszkját, amiről mostanában mindenki beszél. Már ki is próbáltam és eddig nagyon tetszik! Még egy kicsit tesztelem, aztán jön róla a teszt! :) Az eredeti árára sajnos nem emlékszem, de kb. 1300-1500 Ft lehet. A dm-ben vettem egy 25%-os joker-termékes kuponnal.


Az alverde termékekre felhasználható 50%-os kupont az alverde éjszakai szempillaápolójára használtam fel, amit sokan dicsérnek különböző beauty fórumokon. Egyelőre még nem próbáltam ki, és 100%, hogy csak hetekkel később tudok majd róla megbízható véleményt mondani, de igyekszem minél előbb utána járni, hogy tényleg működik-e. Remélem nem járok úgy, mint a ricinusolajos kúra után....Az eredeti ára 1300 Ft, de így csak 650 Ft-ot kellett fizetnem érte.


Bár vagy 4 szempillaspirál ül a polcon, nem bírtam ki, hogy ne csapjak le egy L'Oreal spirálra, amit teljes áron biztos, hogy nem vennék meg, de ilyenkor simán! A miss manga és a False Lach Wings között vaciláltam, de végül az utóbbi mellett döntöttem. Még nem próbáltam ki, de attól tartok nem bírom már sokáig, hogy ne avassam fel! :D Az eredeti ára 4000 Ft volt, de az 50%-os kuponnal csak 2000 Ft-ba került.


A Müllerből haza jött velem a NYX highlighter nevű monója is, amiből már vagy 5 tégelyt elfogyasztottam. Ez az all-time-favourit matt, bőrszínű szemhéjpúderem, amit mindennap használok a szemöldököm alatti területen. Az eredeti ára 500 Ft volt (mivel a leértékelt, kifutó termékek között volt - megjegyzem még vagy 10 ilyen szemhéjpúder van abban a kis tálcában, már jó ideje, és valószínűleg csak én járulok hozzá a készletcsökkenéshez, úgyhogy még lesz utánpótlás legközelebb is :)), de a 20%-os kedvezmény erre a darabra is érvényes volt, szóval 400 Ft-ba került összesen. :)


Lecsaptam a Rimmel Tribute nevű szemhéjpúderére is, ami egy fantasztikusan szép árnyalat, már alig várom, hogy kipróbálhassam! :O :D Őszintén szólva az árát nem is néztem, annyira lenyűgözött ez a szín, hogy mindenképpen haza kellett hoznom, de nem kerülhetett többe 1600 Ft-nál. Természetesen itt is spóroltam 20%-ot.


Mostanában rá vagyok kattanva a rúzsceruzákra, ezért nem tudtam ellenállni a Catrice Don't think Just Pink nevű Pure Shine Colour Lip balm-jának sem. :) Már vagy 5 különböző szín boldog tulajdonosa vagyok, úgyhogy lassan írnom kéne egy szép hosszú posztot róluk. Az eredeti ára egyébként 1549 Ft lett volna, ha nem csal az emlékezetem.


Igen-igen, két Color Tattoo is került a kosaramba, az egyiket a Müllerben, a másikat a dm-ben vettem. A Pink Gold a Müllerben 1700 Ft-ba került, a Permanent Taupe nevű árnyalat viszont csak a dm-ekben elérhető, ahol viszont drágább, 2500 Ft-ért árulják. Mindkettőt 50%-kal olcsóbban vettem ugyebár, így nagyon-nagyon megérte még a dm áremelése ellenére is.    
 

Végül 2 Catrice rúzsra is lecsaptam, vettem egy szép hússzínűt, illetve egy világosabb, nude-ot is. Mindkettőt kipróbáltam az üzletben (én simán a számra kenem a tesztert, ebből a szempontból nem vagyok finnyás, és amúgy is mindig van nálam bőrfertőtlenítő spray a piercingem miatt, szóval ha más nem, befújom vele a számat, aztán kész), mert nem akartam zsákbamacskát venni, és mindkettő nagyon tetszett, szóval nem sokat filóztam, hogy kellenek-e vagy sem. Ha minden igaz, 899 Ft volt mindkettő, de a 20%-os Mülleres végösszeg kupon miatt őket is kedvezőbb áron sikerült megvenni.

Nagyon meg vagyok elégedve az idei zsákmányommal. Rengeteg pénz spóroltam, eddig minden nagyon  tetszik, ráadásul baromi sok dolgot sikerült kihúznom a kívánságlistámról a nagy kedvezményeknek köszönhetően.

Áremelések ide, trükközések oda, összességében szerintem mindenképpen megéri ilyenkor bevásárolni! :)

Hamarosan újra jelentkezem, addig is egyetek nagyokat és pihenjetek sokat, sziasztok! :)

16 megjegyzés:

  1. Szuper dolgokat vettél, a Rimmel szemhéjpúdernek csodás színe van! A rózsaszín CT pedig nekem is kívánságlistás már mióta :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szabad megkérdeznem, melyik Müllerben voltál? Nyx-et még egyikben sem láttam, vagy csak elkerülte a figyelmemet? Köszi!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Dunaújvárosiban voltam. (Én itt lakom.) Teljes állvány Nálunk sincs, soha nem is volt, és valószínűleg már nem is lesz, mert úgy tudom kivonult a NYX a Müllerekből, de miután a pesti Müllerekből eltűntek a NYX állványok, nálunk megjelent néhány NYX termék az olcsóbb, akciós, kifutó termékek között. (Ilyen kis üveg edényekbe vannak beleöntve a NYX cuccok, de csak egy-két féle termék elérhető, abból a néhány termékből viszont van vagy 20 db.)

      Törlés
  3. Hű, nagyon szép dolgokat vettél. :) A rózsaszín CT nekem is kívánságlistás volt, de a DM-ben a felárazás miatt inkább nem vettem meg.
    Itt az én haul bejegyzésem, ha van kedved, nézd meg :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/04/haul-glamour-napok.html

    VálaszTörlés
  4. Szuper dolgokat vettél, egytől-egyig olyan darabok, amikre én is lecsaptam már, vagy pedig kívánságlistásak :) A Catrice rúzsceruza is nagyon érdekel, szóval én örülnék, ha lenne róla teszt :)

    VálaszTörlés
  5. Az a Rimmel mono nekem is meg van, 1200Ft körül van az eredeti ára, egyszerűen tökéletes, imádom, szinte minden nap azt használom :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép dolgokat sikerült beszerezned, viszont nekem is a Rimmel mono a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  7. Hát ha ilyen szép színeket választottál, akkor én nagyon trendi vagyok. Meg van ez a Rimmel mono, és a get the nude paper rúzs is. Bár én az utóbbit pinknek vettem... :))
    Egy rúzscerkás sminkre kíváncsi lennék. ;)

    VálaszTörlés
  8. Szuper zsákmányok! :) A mostani Glamour-napokon nem vettem egyetlen drogériás terméket sem, sajnos így is túlcsordul a készletem - főleg spirálok terén :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép kis dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó dolgokat vettél! Én alig vettem valamit Glamour napokon, főleg a samponokra, tusfürdőkre koncentráltam :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...