2014. április 22., kedd

Teszt: BeYu Crystal Lip gloss 3D

Életem első BeYu terméke a Crystal 3D szájfény volt, amit a Primőr őszi blogtaliján kaptam.


Magamtól valószínűleg sosem vettem volna meg ezt a szájfényt, főleg mert nálunk sehol sem kapható ez a márka a városban, másrészt ritkán találkozom BeYu termékekkel blogokon, illetve a Youtube-on, így nem alakult ki bennem a "Be kell szereznem valamit a BeYu-tól!" érzés.

Lelövöm a poént: ez a szájfény sem késztet arra, hogy sóvárogjak egy BeYu állvány után, ugyanis elég vegyesek a tapasztalataim vele kapcsolatban!


Csomagolás: 
A tubus alja átlátszó, a kupakja és a rajta lévő feliratok is ezüst színűek, kevés szöveg, letisztult design. Csinos, de egyáltalán nem praktikus! Én legalábbis nagyon utálom, ha a szájfényeket tubusban és nem applikátoros verzióban forgalmazzák, mert:
1. nem tudom normálisan szabályozni a kinyomni kívánt mennyiséget,
2. szörnyen nehéz egyenletesen eloszlatni a szájfényt az ajkakon ezzel a műanyag csőrrel!

  
(Persze használhatnék rúzsecsetet is az eloszlatáshoz, de most komolyan?! Ki hord a táskájában rúzsecsetet és kezdi el azzal igazgatni a rúzsát/szájfényét napközben az irodában, a suliban, a kocsiban, vagy a buszon?! Én biztos nem...) 8 ml egyébként.

Szín, finish, pigmentáltság:
A szájfény színe a tubusban eszméletlenül szép: valahol a lila és a bordó között van, de a rózsaszín és az ezüst mikrocsillámoknak köszönhetően némi rózsaszín fény is felfedezhető benne. A tubusban Ő a tökéletes bogyószín!


Sajnos azonban felkenve nem olyan sötét és pigmentált. A fedése nem túl erős és inkább csak természetes, rózsás, enyhén bordós színt ad az ajkaknak.(Rétegezéssel sem lehet elérni a mély, lilás-bordós hatást, csak ideig-óráig...kb. 5 percig).


A csillámok élőben abszolút nem látszanak, még nagyon közelről sem, de ettől függetlenül nagyon szép fényt ad az ajkaknak. 

 Így néz ki kb. az első 5-10 percben, több rétegben....

 ....de aztán nagyon gyorsan tompul a szín, és később már ilyen világos és rózsaszínes lesz. (Az 1. kép után egyébként lecseréltem a pirosítómat, mert nem tetszett!)

Illat, állag:    
Az állaga elég folyékony, egyáltalán nem ragad, viszont borzasztóan nehéz egyenletesen eloszlatni és hajlamos összegyűlni, megülni a száj sarkaiban, ami engem eléggé zavar, mert folyton úgy érzem, hogy folyik a nyálam.....:S Az illata enyhe, nem zavaró, íze nincs.

Tartósság:
A tartóssága átlagos. Ahogy telik az idő, a szájfény egyre többet veszít a színéből és a fényéből, de szépen, egyenletesen kopik! 

Összességében: 
Ennek a szájfénynek nagyon-nagyon tetszik a színe és a finishe, még annak ellenére is, hogy nem igazán azt kaptam, amit a tubus alapján vártam, de sem a csomagolása, sem az állaga nem jött be, ráadásul tényleg nagyon nehéz szépen eloszlatni az ajkakon! Sajnos ez nálam csak 2,5 pont az 5-ből. Sorry. :(

5 megjegyzés:

  1. Kár, hogy ilyen macerás a kezelése, pedig szép színe van, és csodásan mutat rajtad :)

    VálaszTörlés
  2. Én a csőrös adagolóját nem szeretem, olyan nehéz kinyomni vele a szájfényt..... tetszik a szádon egyébként, nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Kár érte, pedig tényleg gyönyörű a színe a tubusban.

    VálaszTörlés
  4. Nekem nem tetszik a színe, se ez a sok csillám, nem szeretem az ilyen szájfényeket.

    VálaszTörlés
  5. Nem igazán fogott meg, pedig egészen szép színe van :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...