2014. április 5., szombat

The Body Shop szőlőskerti barack testvaj

Ezt a barackos testvajat még ősszel vettem, de rögtön azután, hogy megrendeltem, kivonták a forgalomból, ezért aztán nem igyekeztem megírni a tesztet róla.

Egyik nap azonban örömmel láttam, hogy újra kapható a teljes barackos termékcsalád, ráadásul most a testvajat 20%-kal olcsóbban (3992 Ft-ért) szerezhetitek be, úgyhogy ennél aktuálisabb nem is lehetne ezt a teszt! :)



Csomagolás: A csomagolás ezúttal is ínycsiklandó: a tégely tetején egy nagy, kerek, húsos, rózsaszín őszibarack figyel, egy cuki kis zöld levéllel, és az egyáltalán nem tolakodó márkajelzéssel együtt.


Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem ez a a kellemes, barack színű tégely ránézésre is gyönyörködtet és valahogy meg is nyugtat...lehet, hogy csak én érzek így, de egyszerűen jó ránézni, na! :D A tégely (természetesen) jól záródik, 192 gramm testvajat rejt.

Illat: Előre szólok, ez a testvaj nem egyszerűen barack illatú! Ahogy a nevéből is kiderül, ez szőlőskerti barack, vagyis a friss barack illata keveredik a földeken, a borászatokban felfedezhető illatokkal!

Összetett, érdekes, egyáltalán nem erős és szerencsére egyáltalán nem mű! Ha beleszippantok és becsukom a szemem, elhiszem, hogy kint vagyunk a szőlőhegyen és ahelyett, hogy szüretelnénk a szőlőt, a szomszédos barackfákról csemegézünk! ;)

Egyszerűen isteni, de sajnos nem olyan tartós: 1-2 óra alatt rólam nyomtalanul eltűnik.

Állag: Keményebb, tömörebb, nem annyira krémes, mint a mézes vagy a gyömbéres testvaj, nem merül csak úgy el benne az ember ujja, de ez nem jelent gondot sem a felvitelnél, sem az eloszlatásnál.


Száraz bőrre találták ki, így azt gondoltam ez a testvaj zsírosabb, nehezebb érzetű lesz a bőrön és valószínűleg lassabban szívódik majd be, de szerencsére meglepően gyorsan, pillanatok alatt teljesen beszívódik a bőrbe, gyorsabban, mint bármelyik másik TBS testvajam! (Kevesebb, mint 5 perc alatt.) Elképesztő!

A felvitelt követően egy percig sem ragad, nem tapad, bár egy ideig érezhető, hogy krémezett a terület, de ez abszolút nem zavaró, sőt kellemes és fél óra múlva amúgy is teljesen eltűnik. 

Hatás: Erre a testvajra is igaz, hogy remekül hidratál, a bőr nagyon kellemes tapintású, simogatóan puha lesz tőle.  

Összességében: A The Body Shop már megint megcsinálta! Ez egy igazi, tavaszi-őszi illatú, imádnivaló testvaj, ami minden ízében tökéletes. Ismét nem kellett csalódnom. :) 


UI: A kékáfonyás testvajat próbáltátok már? Nekem most arra fáj a fogam! :)

6 megjegyzés:

  1. szuper az áfonyás, isteni az illata és nagyon-nagyon krémes, nem vajas a formulája :) érdemes kipróbálni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, köszi az infót! Akkor azt hiszem lecsapok rá! :)

      Törlés
  2. Nekem a barackos testvaj nagyon kellemetlen -mit szépítsem, hányásszagú -utóillatot hagy a ruháimon és a takarómon, nagyon nem vált be, pedig elsőre milyen finom az illata!:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúúú, akkor nem csodálom, hogy nem szeretted!
      Én szerencsére ilyet nem tapasztaltam.

      Törlés
  3. Annyira jó, hogy visszahozták, én imádtam ezt a termékcsaládot!

    VálaszTörlés
  4. Nálam ez a termék még kipróbálásra vár, kíváncsian várom, rajtam milyen illata lesz. Mindenesetre eddig szinte mindegyik testvajukat imádtam, úgyhogy remélem, ez sem okoz majd csalódást :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...