2014. május 23., péntek

Joy napi zsákmány

Kissé megkésve, de én is megmutatom Nektek, hogy miket zsákmányoltam a legutóbbi Joy napokon.
A késedelem egyik előnye, hogy amit felavathattam - mert nem kellett vigyáznom az adott termék külsejére a tesztképek befotózásáig - azt fel is avattam, úgyhogy néhány termék esetén az első benyomásaimat is megismerhetitek. :)

Lássuk:


Fura, de korábban sosem volt ilyen Gliss kur balzsamom. A Dove kifésülőbalzsamját imádtam, már csak az illata miatt is, és csak azért nem vettem újra, mert kíváncsi voltam, hogy a Gliss kur vajon jobb-e nála. Mióta megvettem ezt a balzsamot, mindennap használom, de a kérdésre a válasz még nem egyértelmű, az viszont biztos, hogy a Dove illatát sokkal-sokkal jobban szerettem! 


Az utóbbi időben felismertem a spray deók előnyeit a stiftes verziókkal szemben (mostanában már csak ilyen fújós kiszerelésű dezodorokat használok) és a Dove normál, "original" változata ebben a kategóriában is győztesnek bizonyult. Miután az elfogyott, egy másik fajtát, a "silk dry"-t hoztam haza, de ezzel nem vagyok 100%-ig megelégedve, mert bár nagyon hatékony ez is, de ha az ember lánya kicsit többet fúj ki a kelleténél belőle, a hónapját beteríti a fehér, púderszerű anyag, ami azonnal lemorzsólódik a bőrről...Őt biztosan nem fogom újravásárolni, ez már most biztos. 


Sok pozitív véleményt olvastam az alverde sminkfixálójáról különböző fórumokon, ezért én is lecsaptam rá az 50%-os akció keretében. Tesztelgetem szorgalmasan, de eddig nem igazán sikerült meggyőznie...jelenleg úgy érzem, semmit nem csinál, ráadásul az illata sem túl jó. Később írok róla részletesebben! 


A L'oreal 50%-os kuponján egy Infallible szemhéjpúdert vettem. (Spirált szerettem volna igazán, de már annyi bontatlan spirál van itthon, hogy nem tűnt ésszerűnek egy újabbat beszerezni...) Ezúttal a Hourglass Beige nevű árnyalatot választottam, ami egy metálosan fénylő bézs. Egy ilyen színt szerintem minden kezdő és haladó sminkkollekciónak tartalmaznia kellene!   


 Két nude színű Catrice rúzs is bekerült a kosaramba, a Be Natural! és a Hey Nude. Mostanában rajongok a nude színű rúzsokért, pedig korábban egyáltalán nem tetszettek, főleg magamon, de másokon sem nagyon, most viszont fordult a kocka, és szinte csak a nude színek hoznak lázba! :)


A drogériából hazafelé vettem észre, hogy a Hey Nude nevű árnyalatot már valaki kipróbálta előttem (pedig volt belőle teszter!)....kicsit bosszant, de főleg magamra vagyok mérges, hogy vásárlás előtt nem ellenőriztem, hogy érintetlen-e a zsákmány.    


Nem bírtam megállni, hogy a két új nude rúzsomhoz ne válasszak két hozzájuk színben passzoló, világos, natúr pirosítót, úgyhogy a Love & Peach és a Rose Royce nevű pirosítók is haza jöttek velem. :)   


A szemhéjpúdert, a rúzsokat és a pirosítókat még nem próbáltam ki, de már nem sokáig bírom tűrtőztetni magam! :P Remélem jó idő lesz a hétvégén és sok mindent ezek közül be tudok majd fotózni!! :)

UI: Hamarosan blog sale-t tartok! Készüljetek! :)

10 megjegyzés:

  1. A szemhéjpúderről, rúzsokról és a pirosítókról alig várom a teszted! :))

    VálaszTörlés
  2. Klassz dolgokat szereztèl, a pirosítókról pedig nagyon várom èn is a tesztet!:)

    VálaszTörlés
  3. Engem is a Catrice termékek tesztje érdekelne elsősorban.

    VálaszTörlés
  4. A Catrice nude rúzsait én kifejezetten imádom. A Hey nude a nagy kedvenc :)

    VálaszTörlés
  5. Catrice rúzs. Egyébként ajánlom neked a Toni&guy termékeket. Nekem van tőlük egy krémem ,ami gubancolás ellen használ, és tökéletes! Az illata nincs semmi extra, de nagyon jó! x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. De szépek a rúzsok és a pirosítók! Mennyire bosszantó ha olyat vásárol meg az ember, amit már valaki kipróbált vagy felbontott! Én mindig kb. a 3. vagy 4. legbelső termékért nyúlok, hogy elkerüljem ezt, de sokszor meg az jár a fejemben, hogy mi van ha ezek a sorban beljebb lévő termékek meg már régiek és lejártak vagy akármi :D

    VálaszTörlés
  7. Én is jártam már így, bár nem rúzzsal, hanem szemceruzával, szerencsére ugye az kitudtam hegyezni, hogy eltüntessem a nyomokat! :) Nagyon bosszantó amúgy tényleg, azóta mielőtt megveszek valamit, megnézem, hogy milyen állapotban van! Ezért sem értem, hogy pont az ilyen esetek elkerülése végett, a gyártók miért nem tesznek a termékekre zárófóliát? Bár aki paraszt, az úgyis feltépi azt is, csakhogy kipróbálja, majd visszateszi, más meg nem számít ilyesmire és hazaviszi gyanútlanul! :s

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban....az igazán elszántakat a védőfólia sem zavarja, azt is letépik, de akkor legalább már "messziről" látszana, hogy nem érintetlen a termék...

      Törlés
  8. De szép a szemhéjpúder meg a rúzsok is :)

    VálaszTörlés
  9. Ez a Gliss Kur balzsam nagy kedvencem :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...