2014. május 10., szombat

Meglepetés a Pink Pandától

Azon szerencsések közé tartozom, akiket Eszti, a Pink Panda magyarországi képviselője (és egyben a legismertebb magyar vlogger), megkeresett, hogy küldene egy csomagot tele Makeup Revolution termékekkel, érdekel-e?

Egy itthon szinte teljesen ismeretlen márka, ami ráadásul elérhető árú?! Naná, hogy érdekelt! :D Mindig izgi egy vadiúj márkával az elsők között megismerkedni, főleg, ha olyan izgalmas termékek lapulnak a csomagban, mint amiket én is kaptam!

Nézzétek csak:


A csomagban volt egy elsőre átlagosnak tűnő szempillaspirál, ami azonban egyáltalán nem átlagos!
A festék ugyanis tele van apró, vékony, szempillaszerű szálakkal, amik szinte beborítják a spirál keféjét! Nem tudom, hogy élesben hogy fog működni, de rettenetesen kíváncsi rá, már alig várom, hogy kipróbálhassam! :O :D


A másik termék, aminek láttán igencsak izgatott lettem: egy pumpás folyékony pirosító! Őt már a kezemen egyszer kipróbáltam és elég szimpi: jónak tűnt az állaga, szép pigmentált, és a színe is passzol hozzám, úgyhogy jövő héten őt is komoly tesztelésnek vetem alá! :)


Érkezett hozzám továbbá egy rúzs is, de ezzel egy kicsit bajban vagyok, korábbi tapasztalataim alapján ugyanis az erős, élénk narancsszínű rúzsok borzasztóan rosszul állnak. Persze azért teszt róla is lesz, mivel nagyon érdekel, hogy milyen a minősége, de valószínűleg csak a négy fal között tudom majd tesztelni a kicsikét...


A végére hagytam a csomag legegyedibb, legizgibb, legforradalmibb darabját: egy krémes szemhéjfestékszettet! Azért "szett", mert nem csak egy krémes szemhéjfesték van a dobozban, hanem egy folyékony szemhéjalapozó is, és egy fém kis tálka, amiben ez a két dolog összekeverhető! (Illetve össze is kell keverni, hogy a krém tartós legyen a szemhéjon!)


Korábban ehhez fogható termékkel még nem találkoztam, és kissé szokatlannak tartom ezt a keverősdit, látszólag elég rizikós a dolog, éppen ezért egy kicsit félek ettől a szemhéjfestéktől, remélem nem kell majd csalódnom....


Ti mire vagytok leginkább kíváncsiak? Miről legyen először teszt??

8 megjegyzés:

  1. Pirosító, és a rúzs érdekelne leginkább! :)

    VálaszTörlés
  2. Na az utolsó elég érdekesen hangzik, várjuk ám a beszámolót! :)

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó érdekelne leginkább!
    Ebből van nagyon szép rose gold szín is, azon gondolkodtam erősen, hogy beszerzem, kíváncsi lennél a véleményedre, hogy milyen! :)

    VálaszTörlés
  4. Spirál!Imádom őket,az alapozók után a spirálok a kedvenceim.

    VálaszTörlés
  5. A Stila jött ki hasonló pigmentes termékkel, csodálom, hogy nem hallottál róla. :O Tele volt vele a youtube meg a blogok. Jó, hogy más márkák is nekiálltak a gyártásnak.

    VálaszTörlés
  6. A pirosító nagyon érdekel :)

    VálaszTörlés
  7. Engem minden érdekel, úgyhogy szerencsés helyzetben vagyok :-D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...