2014. május 7., szerda

Sleek - Coral

A Sleek-et egyértelműen az i-divine paletták tették híressé és népszerűvé (joggal!), de szerencsére nem csak a szemhéjpúdereik sikerültek ilyen jól, a pirosítóik is megérnek egy misét! ;)



Azért szeretem őket, mert: 
- praktikus és igényes a csomagolásuk ( viszonylag nagy tükör, jól záródó kompakt, letisztult design),
- gyönyörűen pigmentáltak,
- könnyű őket eldolgozni,
- nem porolnak túlzottan,
- szépséges színekben kaphatóak,
- rajtam egy egész napot kibírnak, 
- és a kedvező áruk (1600 Ft a MUP-ban) miatt nem terhelik meg nagyon a pénztárcánkat sem! :)

A Milani és a Max Factor pirosítók mellett a Sleek pirosítói azok, amikben abszolút megbízom, így nem csoda, hogy már 4 árnyalatot tudhatok a magaménak, többek közt a mai poszt főszereplőjét, a Coral-t is.






Ez az árnyalat első látásra elég ijesztő! A pan-ben nagyon sötétnek, intenzívnek, jóformán hordhatatlannak tűnik, ezért is töprengtem viszonylag sokat, hogy nekem való-e ez a szín, elvégre elég világos bőröm van, de aztán végül győzött a kíváncsiság, megrendeltem, és nagyon kellemesen csalódtam!

 Napfényben:


 Szűrt fényben:

Persze könnyen lehet bohócos az eredmény, ha az ember ész nélkül esik neki az ecsettel,de ha viszonylag óvatosan "mártjuk" csak bele az ecsetet, az eredmény szép visszafogott és világos lesz, nem kell tőle félni! :P ;)

A fantázianév egyébként elég megtévesztő, szerintem nem sok köze van ennek a színnek a korallhoz,
sokkal találóbb lett volna a "Terracotta" elnevezés, ez ugyanis egy tökéletes, matt finishű téglavörös!



(A fotók készültekor nem spóroltam a pirosítóval, hogy lássátok az igazi színt, de lehet ennél sokkal világosabb is az eredmény! Ha kevesebbet visztek fel vagy rápúdereztek egy kicsit, akkor olyan kis visszafogott lesz, mint ITT! :))

Meleg tónusa és vöröses-narancsos színe miatt a sárgás bőrű lányoknak ajánlom (a rózsaszínes bőrűek kerüljék!), illetve azoknak akiknek kreol bőrük van és azoknak, akik nyáron csokibarnára szoktak sülni, mert lebarnult bőrön is mesés ez a pirosító! :)

Összességében nagyon örülök, hogy megrendeltem ezt a színt, nyáron és ősszel is biztosan gyakran fogom viselni! 5/5

4 megjegyzés:

  1. Az összes Sleek pirosítómat imádom. Ezt a színt nyáron nyúzom sokat, lebarnult bőrön sokkal szolidabb a hatása mégis jól látható. Tényleg szuper, mindenkit bíztatok hogy próbálja ki! :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper ez a szín, nagyon szemezek én is a Sleek pirosítóival :)

    VálaszTörlés
  3. Jól áll Neked nagyon ez a szín :)

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos, és nagyon jól áll! Én is szemeztem vele, szerintem a legközelebbi MUP-rendelésemkor ez is a kosaramban landol majd :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...