2014. május 17., szombat

Too Faced - Natural at Night 1. rész - (rengeteg képpel!)

A Too Faced csiricsáré, itt egy kis dísz - ott egy kis minta palettái mindig nagyon tetszettek! Bár alapvetően a letisztult dolgokat szeretem, ezek a paletták annyira csicsásak, annyira feltűnőek, de ezzel együtt annyira eredetiek, hogy egyszerűen muszáj volt legalább egyet beszereznem közülük!




Persze nem a csomagolás volt az egyetlen oka, hogy képes voltam megint több mint 10 000 Ft-ot elkölteni egy palettára. :P

Kíváncsi voltam, hogy vajon a Too Faced szemhéjpúderei szebbek-e, jobbak-e mint az Urban Decay paletták színei, utóbbiakkal ugyanis nem vagyok 100%-ig elégedett.

Hosszas tépelődés után a Natural at Night nevű palettát választottam. Lássuk mi a véleményem róla:


A paletta egy tapintásra is nagyon kellemes, luxus kivitelű papírtokban érkezett, aminek a külseje szinte egy-az-egyben megegyezik a valódi, kemény kartonból?! készült palettáéval. 


A papírtokon talált feliratokból kiderül, hogy a szemhéjpúderek közül 3 2, 6 pedig 0.9 grammos, illetve megtalálhatóak az egyes szemhéjpúderek összetevői is a tok két oldalán.


A palettán rengeteg a kacskaringós arany betű, rengeteg a felirat, ezek nagy része viszont szerintem totál felesleges: a Too faced felirat pl. 4 helyen is szerepel a palettán! Mintha nem tudnánk, hogy mivel is van dolgunk. :P

 A paletta tetején még indokoltnak érzem a Too Faced feliratot.

 A képen a márka alapítója: Jerrod Blandino. 

A paletta alapterülete egyébként nem túl nagy, de a korábbi palettáimhoz képest jóval magasabb, vastagabb...olyan, könyvszerű. 

Márkajelzés a paletta mindkét oldalán...na ez már szerintem halál felesleges...

Nem tudom pontosan, hogy miből készült a paletta, de elég masszívra sikerült, nem annyira sérülékeny, mint ahogy azt gondoltam, ráadásul nagyon jól záródik: a paletta fedelének helyén maradásáról egy erős, megbízható mágnes gondoskodik.

A fedelet felhajtva tükör helyett egy keskeny kis rekeszt találunk, amiben 3 sminkkártya lapul. A kártyák segítenek, hogy pontosan melyik színt hová "kell" felvinni (ha esetleg a színek elrendezéséből nem lenne egyértelmű!).

 Az újabb kiadású Too Faced paletták belsejében egyébként már egy kis méretű tükör van a rekesz helyett.  

 És igen! Még egy Too Faced felirat! :P A jóból sosem elég!?


Az ötlet jó, mármint az, hogy segíteni akarnak a színek kombinálásában, de a tippek nem túl kreatívak, a különböző sorokban található színeket egyáltalán nem kombinálták, csak képként megjelenítették a "Night", a "Classic" és a "Fashion" sorokat.      



Folytatása következik....

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, alig várom a sminket vele! :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, hát nagyon várom a sminkeket vele, bár ugye le vagyok maradva, szóval remélhetőleg már meg is vannak, csak oda kell érnem az olvasással :-) Ez az egyik legszimpatikusabb palettájuk, csak a csomagolás túlméretesnek tűnt mindig :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...