2014. május 18., vasárnap

Too Faced - Natural at Night színminták

A palettában összesen 9 szín található: 2 teljesen matt (Spotlight, Cocoa Star), 6 fényes és 1 csillogó (Night Fever).


A szemhéjpúderek állaga finishenként eltérő: a matt színek krémesen puhák (imádom őket tapizni!:), a szaténfényűek szintén (ezek állaga hasonlít a Sleek metálfényű színeihez), a csillogó szín azonban szárazabb, érdesebb tapintású (csakúgy, mint a Sleek csillámos szemhéjpúderei).

Utóbbitól egyébként nem kell félni: szerencsére a csillámos szín csillámjai abszolút nem feltűnőek, a szemhéjon szinte alig látszanak és nem potyognak le a szem alá!

A 9 színből 8 nem porol túlzottan, könnyen elsatírozható,  és egyszerűen építhető, de 1 közülük, a Night Light nevű szín, kicsit porolósabb, szemcsésebb, nehezebb vele dolgozni és kevésbé intenzív.

Ezt az egy színt leszámítva azonban egy álom ez a paletta! Nagyon könnyű vele dolgozni, a matt színek egyszerűen fenomenálisak, gyönyörű átmeneteket lehet elérni velük, a fényes színek pedig mesésen csillognak a fényben!

Full moon: meleg fényű arany

Night Cap: világos, meleg barna - nem teljesen matt, de nem is olyan fényes, mint mondjuk a Full moon

Cocoa Star: Matt sötétbarna

Night light: világos, barackos tónusú rózsaszín - Ő az, aminek egy kicsit rosszabb a textúrája.

After hours: fénylő világosbarna

Eclipse: vöröses fényű sötétbarna. Ő is fényes.  

Spotlight: Matt bőrszín - elég sárgás!

 Moon stone: Fényes óarany - zöld, barna és arany egyszerre

 Night Fever: Nagyon sötét barna, majdnem fekete - arany csillámokkal

Tény, hogy a színek nem túl különlegesek, viszont nagyon szépek, és nappali sminkekhez is kiváló ez az összeállítás, éppen ezért szerintem ez szuper "basic paletta".


Egy dolgot viszont nem igazán értek...ez elvileg egy esti, party sminkekhez szánt paletta (elvégre a neve Natural at Night), ehhez képes a 9 színből csak 3-4 az, ami viszonylag sötét, a többi baromi világos. Ha ez egy estére, alkalmakra szánt paletta, én több sötét színt tettem volna bele...hogy igazán füstös sminkeket is lehessen alkotni vele!

Összességében: Nagyon örülök, hogy megszereztem ezt a palettát és már alig várom, hogy megrendeljem a következőt! :D Ez egy új szerelem kezdete....:)

9 megjegyzés:

  1. Már felkenve is látszódik, mennyire selymes, awww! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Azta*.*, nagyon szép ez a paletta :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet tudni, hogy honnan vetted és persze mennyi volt az ára? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze! A lookfantastic.com-ról rendeltem, 28 fontért, ami most olyan 10.500 Ft-ra jön ki, viszont a szállítás ingyenes és 10 %-os kedvezményt is kaptam (LFNEW a még mindig érvényes kód):
      http://www.lookfantastic.com/too-faced-natural-at-night-eye-shadow-collection/10596639.html

      Törlés
  4. Hú, az az óarany! *.* Csodás! Várjuk a vele készített sminkeket! :)

    VálaszTörlés
  5. Hát igen, én is szeretem a Too Faced festékek állagát, és a Naked paletták színei sokkal potyogósabbak és problémásabbak, de valahogy a magyar közönség az UD termékekre kattant rá. Na, majd remélem, Te jól meggyőzöd őket, hogy ezek mennyire jók :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...