2014. szeptember 14., vasárnap

A kedvenc őszi rúzsaim

Mindenekelőtt tudnotok kell, hogy ezek a rúzsok már jó ideje nem kaphatóak, kivonták őket a forgalomból sajnos. (Szortimentfrissítés előtt, nagy kiárusítás idején, néhány száz forintért vettem őket több, mint két éve. Itt jegyezném meg, hogy bár a szavatosságuk már biztos lejárt, de mivel semmilyen változás nem állt be az állagukban, illatukban, vagy a hatásukban, nem dobtam ki őket, mivel imáááádom mindet! :)


Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor mégis minek mutatom meg őket?! A válasz egyszerű: inspirációképpen.

Megmutatom Nektek, hogy én milyen színű rúzsokat szeretek viselni ősszel, melyek a kedvenc árnyalataim, hátha megtetszik valamelyik és kedvet kaptok néhány sötétebb rúzshoz, abban ugyanis egészen biztos vagyok, hogy találtok ezekhez hasonló színű rúzsokat a drogériák polcain mostanság is! :)

3 Rimmel rúzsról van egyébként szó (pontosabban 3 Rimmel Lasting Finish Intense Wear ajakrúzsról):

 
1. Asia - ez a legvilágosabb és legrózsásabb a 3 közül, ami hidegebb, rózsasínesebb bőrön is szuperül mutat. Az az igazság, hogy ez a színt egyenesen IMÁDOM, mindenféle szemhéjpúder mellett megállja a helyét, legyen az lilás, barnás, kékes, rózsaszínes vagy akár zöldes. Nagyon jól kihasználható árnyalat! <3



2. Heather Shimmer - ez egy sötét, enyhén lilás, kissé hideg fényű, de összességében meleg tónusú, bordós rúzs. Natúr színekkel készült szemsmink mellé, vagy "egy szimpla" tusvonal mellé, illetve a pin-up jellegű sminkekhez remek választás így ősszel!  



3. Stylish - egy tökéletes bordó rúzs, némi vöröses fénnyel. Ez a szín is natúr szemsmink esetén ideális, én legalábbis maximum barna szemhéjpúderrel kombinálnám csak, de láttam már szép sötétzöld szem - bordó rúzs és bronzos-naracsos szem - bordó rúzs kombókat is itt-ott.



Nálam ez a 3 viszonylag sötét, de elég különböző árnyalat az, ami többé-kevésbé lefedi az őszi rúzsok fogalmát. Persze aki nem fél a barnás rúzsoktól, egy szép meleg tónusú, barnás nude-dal is kiegészítheti a listát, és a bevállalósabbak nyugodtan ide sorolhatják az erőteljesebb vörös, vagy az igazán sötét, bordó rúzsokat is, de akár még az intenzív, sötét padlizsánlilás árnyalatokat is!

(Most jut eszembe, van is 2 frissen zsákmányolt, jelenleg is kapható, őszre TÖKÉLETES, bevállalós lilás/brutál sötét NYX rúzsom! Lehet, azokról is hamarosan írnom kéne, amíg még aktualitásuk van...! - Nagy sóhaj - Bárcsak napi 8 órában blogolhatnék a hét 5 napján....annyival gyorsabban haladnék a teszteléssel és a fotózással is....- nagy sóhaj.) 


Ti ősszel bátrabbak vagytok ami a rúzsokat illeti? Ilyenkor bevállaljátok a sötét színeket, vagy maradtok a kedvenc világosabb/élénk/nude rúzsaitoknál és nem izgatjátok magatokat azon, hogy milyen évszak van?    

7 megjegyzés:

  1. Másokon nagyon tetszenek ezek a szép színes rúzsok. Nekem alig van 1-2. Nagyon szép mind a 3 szín, de a Heather Shimmer tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  2. Ohh, kár, hogy már nem kaphatók, nagyon szép mind, én is most hasonlókra vadászok az őszi időszakra.

    VálaszTörlés
  3. De gyönyörűek, főleg a második és a harmadik tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Megszólalásig hasonló rúzsom van az Asia-hoz az Avontól. Egy ősrégi darab az is, viszont imádom :D

    VálaszTörlés
  5. Csak átcsomagolták őket. Nekem is ezekből van úgy 6 db. Az Asia-t tuti, hogy lehet még kapni, de valószínűleg a többit is. Pont pár napja swatcholtam megint a DM-ben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÚÚÚÚ, komolyan??? Az szuper lenne! Meg is nézem holnap! :D Köszi! Imádlak! :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...